Bebelusi de iulie-august 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Katink

Buna seara!

Emaaimee, ti-am raspuns pe PM si mi-am amintit ca nu ti-am multumim pentru carte. Iti multumesc in direct , sa nu mai deschid iar PM... am primit-o de acu' 2 saptamani cred, dar nu ti-am mai scris - rusine mie
Am uitat sa iti spun in mesaj - zborurile sunt numai martea...

Daca mai intereseza pe cineva zboruri pe Kogalniceanu gasiti aici: www.lastminute.de - daca nu le aveti cu germana, va ajut cu mare placere.

Azi a avut Emma control. Avem si noi noutati la 5 luni + 3 sapt. cantareste 7.700kg si 67cm.

Eu am racit, sotul e cobza... sper macar Emma sa rezite si sa nu ia de la noi raceala.

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Si eu iti multumesc mult pt info .Nu e nici o problema in leg cu cartea.
sanatate tie si sotului si tinem pumnii sa nu ia si fata.
Si Oana mea a racit si nu stiu cum ii tot curge apa din nas si face ca balaurashulSi se pare ca am luat eu de la ea acumpeste ce aveam.Sa treaca cat mai repede.
Acum doarme de o h jum

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

nique ovazul este cu gluten, deci este de dorit sa mai astepti un picut cu el. Noi am folosit cerealele respective, dar sa stii ca nu e mare lucru de capul lor (ca gust) si s-ar putea ca bebe sa nu accepte. Efect au garantat, ca pentru Miruna de-asta le-am luat.

Monica sunt si biscuiti fara gluten, facuti din faina de orez. Trebuie sa te uiti insa bine ce cumperi, ca la noi nu se stie...

Mona cred ca esti chiauna... anis tu nici n-ai mai dat pe-aici azi.

Oanac, ce e cu tine??? pe unde esti? Noi n-am ajuns inca la medic cu hemangiomul, dar pediatra a discutat cu o Prof. dermatolog de la Spitalul Colentina, a zis ca-i da cu nitrat de argint ( e o substanta care se dadea inainte la buric sa cada mai repede si sa se cicatrizeze instant) si se duce. Bineinteles ca pana nu aflu exact ce si cum, urmari, semne etc nu ii dau copilul pe mana. dar pe doctorita o stiu, ca m-a tratat si pe mine mai demult si e foarte buna.

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denisam

Katink, OanaC, Simonaci, Irina si restul mamicilor, va multumim pt urari si voua va dorim numai bine cu bebelasii si sa fie sanatosi si mincaciosi!
Noi inca ne luptam cu luatul in greutate si sa ne facem un program, speram sa reusim sa fie suficient laptele de la mami!
Avem poze dar in contul comun al mamicilor de ian-febr, dc vretzi sa vedetzi, da-ti-mi Pm si va trimit parola!
Va pupam si numai bine la toata lumea!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Va dorim sa cresteti mari si sa aveti suficient laptic.
Vreau sa vad si eu poze,deci sa iti dau PM.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

anis-si eu ii dau biscuiti fara gluten,nu pt ca nu i-as da prod cu glutenci pt toti bisc speciali de bb care contin gluten au zahar si am ales din astia ca nu au sare,nici zahar,doar orez bio expandat.

quote:

Cin, Ema- si eu am avut nasoale cu spatele, de nu m-am miscat de vreo cateva ori Pe langa pastile (indometacinul mi-a fost de folos) am fost la fizioterapie o gramada si mi-au dat de facut niste exercitii pt. intarirea muschiului (the core??), ca cica ala s-a slabit de la sarcina si cand fac vreo miscare gresita intra muschii in spasm. Din nov de cand am avut ultima criza, ma tin serios de exercitii si, Slava Domnului, nu s-a mai repetat. Deci, nu va lasati numai cu pastile, ca nu rezolva problema.
Lia-eu am fost la dr dupa ce am nascut si mi-a dat trimitere la fizio si am si exercitii speciale chiar m-am oferit sa trimit atunci fetelor si am trimis din ele lui mamini

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lia2000

Wow, fetelor, va admir pt. fiv, cred ca nu v-a fost deloc usor! Sa va creasca fiv-uletii mari si sa va bucurati din suflet de ei! Imi pare rau pt. celelalte 2 mamici, cred ca a fost cumplit . Distractie placuta la munte!

Mai am o intrebare:
ati pus la congelator carne (de pui, fiarta) pt. bb? Eu am pus in 2 borcanele asa, de un deget in fiecare, cam cat ar manca la o portie, ca suntem la inceput cu carnea. Am pus-o oare bine, sau are prea mult aer? E in conge de la frigider, care are usa separata. Am intrebat-o pe maica-mea si a sarit in sus!

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mai eu cred ca nu are nimic sa pastrezi pui la conge indif ca e separat sau inclus la frigi.Chiar pe diverse siteuri/carti despre alim bb e scris ca e permis sa congelezi papa bb,mai ales ca ne usuram munca.Nu stiu ca sa zic de pus in borcanase la conge,nu se sparge? Intreb si eu ca nu am pus nimic de sticla la conge.Mancarea fetei o pun in conainere de plastic.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamini

Monica-Elena, chiar ma gindeam daca ati plecat la munte, ca am vazut ca e frigut in Ro.multumim de pupici si ii trimitem la voi inapoi. cind pui si tu pozele alea cu Mihnea, ca le tot asteptam...?

Ema, am vazut blueair din Germania,chiar de la Hahn, unde te-ar duce ryanair-ul, dar zboara pe Baneasa.nu stiu daca te intereseaza.

Peca, felicitari pt dimensiunile noi, creste f bine Niko.

Ella am vazut fata, e o frumoasa pletoasa.

Joker, vizionat si Edut, hlizit tare, frumos ca e asa de vesel.

eu sunt la cura de doua saptamini, in prima am slabit 1 kg si in a doua nici un gram. ma seaca.
va felicit pe cele care ati reusit sa slabiti, sa aveti spor.

M

Mersic de info si tie
Nu sunt zboruri de la Baneasa la Kog sau nu ai actualizate site-urile daca sint.O voi pune pe sora mea sa intrebe totusi la Kog.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Haideti sa va spun ce face fie-mea . A descoperit "pensa index-police" si acum vrea sa apuce tot ce vede doar cu degetul mare si aratatorul . Si are un fix cu etichetele de pe jucarii (alea pe care nu le-am taiat inca). E o scumpa cum apuca eticheta intre doua degetele si ridica jucaria, are gesturi de domnisoara, ce mai...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Eu stiu ca nu se da zahar...stiam de un remediu "babesc" pentru constipatie dar nu stiu sigur daca se da la bebelusi.prune uscate...dar nu in cantitate mare.Incearca sa eviti zaharul pana la cel putin un an.Are nitriti care sunt periculosi.Si atunci cand i-l dai incearca sa il dai "gatit", de ex. pune-l in apa pentru ceai sa fiarba impreuna cu ea...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Nicoleta-asta e cu spatele pt bb nostru suportam orice.Nu am cum sa respect sfaturile dr in totalitate pt ca trebuie sa o iau pe fata in brate.Asta e,rezistam noi.
Ioana-eu nu ii dau zahar si nici sare pana la un an.
Hai ca s-a trezit fata!
La multi ani/luni Daria !

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Joker si Nique, v-am admirat puii. Frumosi si zambareti!

Emaaimee, eu am pus la congelator borcanele de sticla si nu au patit nimic. Ii fac piure mai mult si il impart in borcanele pe care le pun imediat in congelator. Ce mai face Dintzoshela?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput