Mamici de martie-aprilie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Laura Ioana, a terminat yahoo, deci pozele cu lucrusoare si cu caruciorul Chicco sunt aici , dupa cum spuneam ele stau de-a valma in patut ca poate asa, daca stie ca nu sunt spalate si aranjate, o sa mai stea bebe la dospit atata cat trebuie

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Aileana,felicitari pentru baietas-pepenas!
Anairda,mie imi spune mai nou iubitul meu sot,miss-burti sau miss-elefantica.Si chiar am slabit in ultima vreme......Porcusori,barbatii astia.Dar,al meu a recunoscut fara sa-si dea seama ca de cand am ramas insarcinata s-a ingrasat de la dulciurile pe care le cer,dar nu le mananc si ajung in burtica lui.L-am prins!!!!!
Doublemom,de cand am inceput sa iau Gynipral,ma simt mul mai bine,contractiile aproape au disparut,dar ma simt infiorator de slabita,tremur si picioarele au devenit cam nesigure.Diseara pun poza cu paturica nr. 1.Am masurat-o si are 90/100.Scuze daca te-am indus in eroare...
Laura Ioana sa-ti traiasca mama si sa va mai bucurati de ea o viata si jumatate,de acum incolo!Si sa o transformati in cea mai fericita bunica!
Kit,bine ai revenit printre noi!Sarcina usoara si bebel sanatos!
Diana 1968,daca nasti cu dr. Marinescu de la Giulesti,nu trebuie sa ai nici un motiv de ingrijorare,pentru ca esti pe cele mai bune maini!
Noe,anestezist de garda exista,dar am inteles ca se ,,deranjeaza,, destul de greu in cazul in care nu este in relatii bune cu dr. cu care nasti.Asa ca...intereseaza-te din timp!Dar fiind vorba despre cezariana,s-ar putea sa fie mai cooperanti.
Tare bancul si f.f.f.f. potrivit!
Nshiro,nici nu stii cat ma rog sa ma insel si bebita sa nu se fi intors cu caputul in sus.Dar pana la urmatoarea eco(pe care sigur o voi face mai curand,ca nu mai pot...)imi imaginez fel de fel de scenarii.Si am o imaginatie!!!!!
Tina,ai amintit cumva de bebita?Adica te-ai convins si tu ca ai o pasarica in burtica?Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Zuzilici,fetita ta este un copil tare norocos,ca binecuvantat era oricum.Dar vezi tu,astea sunt semne pe care trebuie sa le iei in seama si care trebuie sa-ti dea putere si poate,mai multa credinta.Si eu am fost la biserica de mai multe ori in timpul sarcinii,dar niciodata in timpul unei slujbe(inafara celei de botez) si nu am fost atat de inspirata sa vorbesc cu preotul,iar cand as fi vrut...mancasem si nu ma puteam impartasi.

Am avut un weekend lenevicios tare,nu prea mai pot face nimic si de cand cu tremuriciul(de la Gynipral) sunt si mai bleguta.Dar macar nu mai am contractii si nu ma mai sperii.In schimb,NU MAI AM POFTA DE MANCARE!Am doar pofte ciudate(cum ar fi McDonalds sau mici,dar numai de la Cocosatul...bucurestencele stiu...).Asadar,diseara,ca tot ma simt mai bine(d.p.d.v al contractiilor doar)ma duce tati sa pap mici bine facuti si apoi tragem o fuguta sa mai luam una-alta(salteluta,perdeluta,draperie....)asta ca sa profit de scoaterea afara.Da' usurel!
Am vazut si eu stirea cu fetita gasita in lac,evident am plans,dar nu mai pot face nici un comentariu.Ma scarbesc ingrozitor aceste situatii si nu imi pot imagina cum poate face asta un om.DFin fericire,in acest caz,fetita a fost o luptatoare si a supravietuit.Dar sunt acele cazuri in care copii aruncati,nu au acelasi noroc si...PUNCT!
Fetelor vi s-a intamplat sa radeti cu lacrimi timp de 10 minute?Mie da,in timp ce citeam ,,Ghidul simpatic de sarcina,,.Am ras cu atata popfta incat a inceput si tati sa rada,de rasul meu,de situatie,asta pana cand a inceput sa se ingrijoreze ca am luat-o razna.Incepusem si eu sa cred asta,dar imi era f. greu sa ma opresc.O fi rau?Ca burta oricum se zguduia frenetic.

Si acum va voi bombarda cu cateva bancuri,poate-poate veti rade si voi!

ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

O fata de 14 ani le marturiseste parintilor ca nu i-a mai venit ciclul. Parintii nervosi, lacrimand, disperati o intreaba care a fost porcul care a putut face asa ceva?
Ea ia telefonul, vorbeste, inchide. Intr-o jumate de ora apare in fata casei un Ferrari ultimul tip, nou nout. Coboara un tip mai in varsta, cu parul alb pe alocuri, imbracat intr-un costum scump si elegant, pantofi asemenea. Intra in casa, o ia hotarat inspre camera de zi si se aseaza intre fata si parinti.
- Buna dimineata. Mi-a povestit fiica dumneavoastra ce s-a intamplat. Din motive familiale nu pot sa o iau de nevasta dar am o oferta pentru dumneavoastra.
In cazul in care copilul nascut va fi fata primeste de la mine 3 magazine, doua apartamente, o vila pe malul marii si 500.000 dolari anual. Daca va fi baiat ii dau 2 fabrici si tot 500.000 anual. In cazul in care vor fi gemeni, cate o fabrica si 250.000 dolari de cap anual. In cazul in care fata dumneavoastra pierde sarcina...
Aici, tatal profitand de pauza:
- I-o mai tragi odata!

Mergi la inceput

Doctorul catre proaspatul pacient cu un picior amputat:
Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea.
Care-i aia rea?
Ti-am amputat piciorul sanatos.
.si aia buna?
Piciorul bolnav se vindeca!

P: Gata, domnule doctor, m-am dezbracat complet.
Unde sa-mi pun hainele?
D: Aici, peste ale mele...

Doi microbi stateau de vorba. Unul zice catre
celalalt:
-Astazi sunt bolnav
-Dar ce ai?
-Penicilina

Un mos ajunge cu o pipita in pat. La un moment dat,
el intreaba:
-Fata mosului,este inauntru?
Pipita raspunde:
-Nu stiu, nu simt nimica!
-Dar unde naiba este, ca nu mai e nici afara!

In cabinetul unui doctor ginecolog suna telefonul,
la celalalt capat o pacienta:
Pacienta: Buna ziua d-nu` doctor sunt eu Maria si as
vrea sa intreb daca nu cumva bikini mei au ramas la
d-voastra cand am fost la consultatie
Doctorul: D-soara Maria o sa-i caut si daca ii
gasesc va sun.
Dupa 20 de minute suna iar telefonul
Pacienta:Domnule doctor nu-i mai cautati i-am gasit,
erau la stomatolog.

Mergi la inceput

- D-le doctor, cum a murit Ion?
- Nu stim inca. Tot ce stim este ca la autopsie s-a zbatut mult....

Ce s-a intamplat cu mine? - bolborosea un tip, revenindusi dupa o operatie
chirurgicala.
- Ati nimerit intr-un accident rutier si a ti fost operat.
- Inseamna cu sunt in spital?
- In mare parte, da...

In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...

Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu
limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

Un tip aflat intr-un taxi il bate pe umar pe sofer, ca sa-l intrebe ceva.
Soferul striga ca din gura de sarpe, pierde controlul masinii, de-abia
reuseste sa evite un autobuz care vine din directia opusa, intra pe trotuar,
si in sfarsit opreste cu cativa centrimetri inaintea unei vitrine.!
Pentru cateva secunde e liniste totala, apoi soferul urla:
- "Sa nu mai faceti asta niciodata! M-ati speriat de moarte!"
Pasagerul ramane masca si se scuza cum poate:
- "Nu puteam sti ca va speriati asa tare datorita unei atingeri pe umar" ?
- "E si greseala mea", spuse soferul ceva mai linistit,
- "Azi a fost prima mea zi ca sofer de taxi. Ultimii 25 de ani am fost
soferul unei masini de pompe
funebre."

Mergi la inceput

Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci
cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel,
sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen.

Eu cred ca-i Costel.

M-am sculat cu stingul. Mi-am imbracat camasa, s-a rupt nasturele, am
luat servieta, i s-a rupt toarta, deja mi-e frica sa ies sa ma pis.

Omul destept nu se joaca "laptegros" cu rinocerul.

Ieri cind am sosit acasa, mi-am gasit nevasta in pat cu un negru si
un vietnamez.

I-am facut o poza si am am trimis-o la Benetton, cine stie...?

**

Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc, cu toate ca te cunosc
bine.

*

Nu bea la volan!

Te lovesti de ceva si se varsa bautura.

Sa cuceresti o femeie si sa nu povestesti la prieteni, e ca si cum ai
trece Pacificul inot in secret.

Bunica mea a fost o femeie dura.

Trei soti a ingropat, cu toate ca doi numai motaiau...

Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri
pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.

Nu scuipa in desert! Poate vei avea nevoie...

Nevroza este o boala contagioasa. Eu am primit-o de la copiii mei.

Nu-ti cumpara nimic ce are coada sau toarta.

Va trebuie sa lucrezi cu ele.

Se spune ca inotul face bine la silueta... ... spun cei care n-au vazut
inca balena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea Georgiana, beton bancurile , si sa stii ca si eu am patit-o cu risul asa necontrolat minute intregi timp in care, of course, si burty sarea in toate partile: eu ma uitam la o tampitenie pe un program de sport cu niste concursuri la spanioli si nu ma mai puteam abtine...eu zic ca ride si bebe in timpu' asta, daca nu de ce se intampla afara, de noi, ca behaim atata ceea ce e bine, zic eu

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

nshiro, merci de urari.
Sa fiu sincera cu tine, contractiile mi s-au parut cele mai dureroase, cind eram deja dilatata si erau cam la 3-4 minute distanta si durau cam 50 de secunde. M-au suit pe masa imediat ce le-am spus ca am tendinta sa imping. E ca si cum iti vine sa faci cacuta, scuzati, exact aceeasi senzatie ai. Dupa ce am inceput sa imping, mi s-a parut mai suportabil, dar ai o senzatie de foc, zici ca iti ia foc, asa se simte, dar asta nu dureaza mult, cam vreo 10-15 minute. Si dupa ce iese capul, ai o senzatie de eliberare cum nici nu iti poti imagina, si dupa aia te poti considera terminata ca nu mai doare. Dar cand eram pe masa si impingeam, contractiile mi se pareau mai departate si parca mai aveam putin si adormeam intre ele ...
Fetelor, sa va spun sincer, imi pare bine ca am intrat in travaliu inainte de a sti toate amanuntele, sa ma uit pe websiteuri si sa le vad pe altele nascand ... va speriati singure mai mult. Lasati in mana lui Dumnezeu si o sa fie bine ... ce rezolvati daca va speriati asa singure? Nu va ajuta cu nimic, cititi altele, cum sa respirati, ajuta foarte mult sa treaca contractiile mai usor ... si chestii de genul asta ...
Asta este parerea mea!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Laura Ioana, daca dai pe yahoo cautare dupa „carucioare pt copii“ gasesti cite ceva. www.reclama.ro, de ex. Mai este Graco-Romania… sunt carucioare misto CAM si Chicco, am vazut.
Io tot n-am reusit sa cumpar

Andreea G, traznet bancurile, pe bune!!!! Abia astept poza cu paturitza!!!

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

aoleu, dar ce sperioase mai sunteti! eu nu v-am dat linkurile ca sa va ia cu tremurici, ci ca s va informati! acolo se explica si pasii facuti de medic in timpul nasterii, de ce face aia sau aia, de ce un tip de epiziotomie e mai ok decit alt tip, in cit timp se vindeca... etc. phuai de mine, fricoaselor!

deci vreti deci poze de la cezariana? no bine, uitati-va si decideti-va
www.moondragon.org/pregnancy/cesarean1.html" target="_blank">http://www.moondragon.org/pregnancy/cesarean1.html

28+1

Mergi la inceput