Mamici de martie-aprilie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Laura Ioana, era sa ma inec de ris...beheheheton bancul, asta e de trimis la sotzi

fetele, si eu sunt de parere ca un carucior cu 4 roti e mai bun, mai ales alea din fata sa fie mobile pe toate directiile...noi am luat de la Chicco carucior si e f usor de manevrat (v-am zis de testul cu ursuletul), iar in unele privinte am impresia ca e mai inteligent decat mine

eu mi-am propus lucruri mari pentru saptamana asta: vreau sa termin bagajul de spital....wish me luck....

pup toate fetele si sa aveti o zi super faina

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Ileana, acum am vazut ca noi avema exact aceeasi UM 10 iunie. Doar ca suntem la spitale diferite. Tu cate k ai luat pana acum? Eu am luat 16 k. Sper sa ma opresc la 18. Ti-a zis dr. cumva cum vei naste? Sau daca mai devreme?
Bine ca am citit ca nu e practic carutul cu 3 roti ca mie asta imi placea cel mai mult. Chiar i-am zis sotului ca vreau, dar mai bine sa ne repliem pe alt model.
Eu la servici nu mai mer din ianurie doar din banalul motiv ca nu pot sta pe scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Ama kaly sa stii ca si eu m-am uitat la poze cu nasteri naturale si m-a luat groaza....pana si sotul meu care e mai tare si care zicea ca nu o sa mor ca n-a murit nimeni...dupa ce a vazut pozele zice ''si tu nasti prin cezariana, nu?!''...Ce sa zic pe mine m-a certat doctorul ca m-am uitat a zis ca nu trebuia sa vad, ca nu e treaba mea, ca eu trebuie sa vad o sarcina din alt unghi, nu din ala din care o vad ei..doctorii...nu stiu ce sa mai zic...La mine e nasol ca dr. nu prea vrea sa auda de cezariana facuta asa de amorul artei...nu stiu ce sa zic...Oricum de cate ori plec de la el, plec increzatoare in mine si zic da domnule o sa nasc natural ca e mai bine asa si pana ajung acasa...ma pun pe plans ca mie mi-e frica, ca aoleu daca se intampla ceva rau...si uite asa...Noroc ca mai avem timp...desi la cum trece...ca zau daca nu parca mai ieri asteptam sa imi vina ciclul si ia uite ca acum intru in 28 de saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DOUBLEMOM mersi pt. idee, si eu sa stii ca nu cred ca e prea practic caruciorul cu 3 roti. Si nasa mea are unul din ala, copilul ei are aproape doi ani si vrea sa mi-l dea mie.Asa arata super, are o gramada de functii, e de la Chicco si cred ca a costat multe milioane, dar parca totusi as lua unul cu 4 roti. Am auzit si eu ca e si f. greu, si cu eu sunt mai tot timpul singura acasa(sotul meu circula mult prin tara si strainatate prin natura serviciului), iti dai seama ca eu o sa-l hamalesc. Noroc ca stau la etajul 1.
Langa mine tocmai s-a deschis un magazin pt. copii super, cu preturi f. acceptabile, am cumparat o gramada de hainutze de acolo si maruntisuri (termometru,suzete, sticlutze,etc.) si printre altele au si carucioare si patutzuri, faine si cu preturi rezonabile zic eu, asa, pana in 4 milioane. Cred ca totusi optez si eu pt. 4 roti!
DIANA1968 si AILEANA si bb-lul meu e cam marisor, felicitari pt. ai vostri!!! Nu stiu cate kile are, ca dr. meu nu l-a cantarit, atata doar ca mi-a zis ca va fi big
Ceea ce nu m-ar mira deloc, pt. ca am pus multe kg, toate pe burty, iar in fam. sotului meu toti sunt nascuti de la 5 kg in sus : sotzul s-a nascut cu 5,900 kg, a fost record pe Drobeta Tr. Severin la vreamea respectiva (acolo s-a nascut), cumnata-mea cu 5,500, iar nepotelul meu cu 5,200!
Sper sa fie si al meu mai grasulin, sa ajung la cezariana, ca mi-e tare frica de nasterea naturala

ALINA & BB 31 fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor eu nici nu ma gandesc sa ma uit la pozele alea cu nasterea M-am gandit de la inceput ca daca le vad bat in retragere ca ma ia groaza si, din cate vad reactiile voastre, am avut dreptate

Noe carutul l-ati luat tot de pe net? Daca da, de pe care site si cam cat a costat? E din ala 3 in 1? Are si landou si e si sport? Te-am inebunit de tot cu intrebarile Nu ai mai pus pozici cu ce ai mai luat de pe net!

Multumesc pentru urarile pt mama mea. Abia asteapta sa-si cunoasca nepotica. Oare noi semanam cu mamele noastre la nascut? Ca pe mine m-a nascut la 37 de sapt. si aveam 3100g. Poate scap si eu asa usor

Laura cu ? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

da' poze cu cezariana ati vazut careva? Ca mie mi s-au parut si mai grele. Abia dupa aia am inceput sa ma mai gandesc..

Miha 32+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri.
- Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul.
- Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi pe o vreme ca asta?!

Laura cu ? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, ieri dupa masa a fost un documentar la Discovery, Body Spectacular, despre sarcina si nastere, in reluare, ca eu l-am mai vazut de 2 ori. Sotzul meu s-a socat, el care vroia sa asiste la nastere. Oricum la noi nu-ti da voie cu sotzul in sala de nasteri.
eu am ramas cu impresii horror despre nastere de cand eram in practica la maternitate,la sala de nasteri, atunci aveam vreo 20 de ani si nici macar nu aveam de gand sa ma marit, daramite sa mai fac copii, dar aia mi-a pus capac! Si sa stiti ca asa e: una e sa privesti din pdv. medical, si alta din pdv. al tau ca mama. De atunci am ramas cu impresia ca e ceva de groaza. Si credeti-ma, nu sunt genul sa ma ingretosez din orice, mai ales ca mi-am dorit mult sa lucrez la urgente, unde vezi tot felul de chestii socante.
Am asistat la vreo 2 sau 3 nasteri dar mi s-a ridicat parul maciuca!
Si chinurile prin care au trecut tipele alea... Asta mi s-a parut cel mai nasol. Desi se zice ca nici un chin nu se compara cu bucuria de a-ti tine copilul in brate. Poate pt. ca eram si foarte tanara atunci...
Sa nu ma intelegeti gresit, nu mi-e mila de mine si de durerile pe care va trebuie sa le idur, ca nu-s sensibila, mi-e de asta micu', sa fie totul ok, ca i-am vazut iesind tare traumatizati de acolo
Sper ca nu v-am speriat prea tare...

ALINA & bb 31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Pupici la toate fetele gravidutzele...!!!
Noi suntem tot in focul amenajarii caminului...deci toata ziua suntem pe drumuri...dupa parchet...dupa mobila...dupa perdele...etc...cunoasteti "hora"......deci din aceasta cauza este redusa activitatea virtuala a mea si implicit a lu` beba_mica...dar oricum...ne bucuram sa citim ca toate vrabiutele is OK si chiar daca nu apucam sa scriem zilnic ...macar apucam sa va citim!!!! pentru harnicutele care scriu si is foarte active.Speram sa terminam curand si sa ne "revenim" si noi cu scrisul...
In rest asteptam rezultatele la analize si morfologica de vineri...cu emotiuni......
Va pupam si inainte sa inchidem va lasam si un banc porcos...sper sa nu va rusinati prea tare...hihihihi...(pentru reclamatii folositi PM-ul meu )
Ora de educatie sexuala : profesorul trebuie sa plece si il lasa responsabil pe Bula.
- Bula, te las pe tine, dar sa fii cuminte.! Vine profesorul dupa 10 minute si gaseste toate fetele dezbracate;
- Ce se intampla Bula ???
- Practica la fete
Mai vine iar profesorul dupa 10 minute si gaseste toti baietii dezbracati:
- Acu' ce se intampla Bula ???
- Practica la baieti !
Mai sta profesorul ce mai sta si vine iar. Acu' elevii fac sex pe banci :
- Bula, e scandalos !!!
- Dom' profesor, acu' le-am dat lucrare de control.
- Bine, Bula !
Vede profu' doi poponari in spate:
- Da' cu aia ce e Bula ?
- I-am prins copiind si le-am schimbat subiectele.
- Aha.
In ultima banca unu facea laba :
- Bai, Bula !
- Ala e baiatu' directorului. I-am dat mai usor....

Cam atat pentru moment....

Io29+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Laura Ioana,caruciorul e luat de la un magazin Chicco, a fost vreo 7-8 mil (neuronu nu mai tine minte...) insa are cam de toate: 4 roti , alea din fata mobile in toate directiile, scaun de masina care se poate face balansoar, sau se poate pune pe carut cat e bebe mic cu fata la mamy, optiunea de carucior sport cand e bebe mai mare si sta in fundulet, se pliaza cat sa incapa in portbagaj la masina, e f usor de manevrat- asta dupa ce inveti toate butoanele....noi am preferat Chicco pentru ca e o marca buna si..pentru ca e primul meu bebe, am zis sa aiba supercarucior

urmeaza si pozele cu lucrusoare (nu sunt multe, saptamana asta completam ) insa mai trebuie sa astept sa le incarce Yahoo....

Lady Hawk, fara reclamatii, si la mai multe

Poze cu burtica

Mergi la inceput