Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
pako spune:
Carmen,se mai joaca cu el....dar nu mai mult de 3 minute....ca nu ai ce face la el decat sa muti bilele alea.Nu stiu...depinde de copil...La inceput parca statea mai mult cu el.
Am vazut pozele ....nebunatica Ilinca..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cricrim spune:
LA MULTI ANI !!!
TUTUROR SARBATORITELOR SI MULTA SANATATE
Andreea e mai bine incepe sa tuseasca mai rar, dar in schimb m-am imbolnavit eu ma doare gatu de mor si am un nas infundat de mie frica sa nu raceasca copilu iar de la mine,maine mergem la doctor sa vedema cum e Deea sper sa nu fie nevoie de injectii, ca doctorita zicea ca dacase mai aude harait la plamani asta e ultima solutie, eu fac tratament de 2 zile si tot ma doare gatu nu stiu ce sa mai fac. Deea are al doilea canin iesit si de datat asta nu a facut febra asa ca am ajuns la concluzia ca nu fac copii febra de la dinti chiar canini sa fie.
Micuta mea incepe sa-si dea drumu la vorbit, acuma la somnu de amiaza i-am cantat de 10 ori ciobanu e pe camp ca sa adoarma, de obicei era nevoi sa cant numai de 3 ori, ea tot zicea 'bate 'bate' adica sai cant bate vantu frunzele,doar ca dacaicant asta cand traba sa doarma se ridica in genunci si incepe sa dea din maini cum bate vantu si cum se misca morisca si bate din palme ce mai gesticuleaza tot cantecelu si sigur i sare somnu. Noaptea noi nu avem probleme cu somnu de la 9 pana la 9 dimineata dormim si la amiaza cam 1 or jumate doua depinde de copil
Vad ca multi copii sunt bolnaviori chiar imi pare rau credeam ca numai noi suntem sensibili
Monica - multa sanatate puiutului mic
Mamagiuliei - o bomboana de copil ai ce mai,poate ai timp sa-mi zici si mie cum fac sa pun poze si eu
Cris mama lui Andreea
kro spune:
Mitzura, si noi am patit-o si ne-am tratat cu ELOCOM unguent...
Monica, multi pupici tie si lui Bogdanel...
Sanatate puiutilor bolnaviori...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
speel spune:
In primul rind LA MULTI ANI pentru EMA ,LUMINITA SI OANA,sa aveti parte de tot cel mai bun si frumos in lume si sa va bucurati de copilasi
Am vazut poze:
Andreea s-a facut mare si frumoasa,avem si noi jucarie dintr-aia,si ricul se joaca fain cu ea
Ilinca e bestiala,la orice te poti astepta de la ea,asa-i pasareaa,iar Ionut iti mosteneste spiritualitatea,important e ca sunt veseli si zglobii.Sanatate multa sa le treaca degraba ochisorii.
Giulia,e o papusa,vreau´sa-ti spun ca abia am zarit semnul de la ochi.Ai sa vezi ca foarte curind n-o sa se mai vada.Imi place ca e pe postament solid,adica pare hotarita,are un aer de copil mare,si un zimbet reusit
Monica,imi pare rau de Bogdanel,bine ca ati scapat macar de problema
Ricardo e bine,n-a mai facut febra de ieri,sa mergem afara astazi ca sunt 6 grade si soareeee.Noi tot cu mancarea,e tragico-comic la noi,cind ma vede cu cana cu mancare fuge de rupe pamintul si cind al prind si-l pun in scaun zici ca i-am dat foc.prima lingurita e tur de forta si ceva nouuuuu in comportament.TINE MANCAREA IN GURA,si nu-i da drumul pe git.orice as face nu mai deschide gura care oricum e plina cu mancare.a stat si o ora fara sa inghita din gura.Innebunesc
astazi fac supa de pui,deja am oroare cind trec patru ore si trebuie sa-i dau de mancare.L-am lasat si 8 ore fara mincare,si tot a facut mofturi.Da,fac supa dar nu-i mai blenduiesc supa.Astazi o sa-i tai cubulete din zarzavat si carnita la fel si i le dau asa in castronel sa vad ce face.fara zeama.Ca de citeva ori si-a cules cu minuta bucatele de morcov si cartof din supa lui Mario si le-a papat singur.incercam si asta ca incet incet am epuizat toate trucurile
Doamna Bibi spune:
Va multumesc de incurajari...dar daca ati sti prin ce am trecut...mi-a fost asa frica...copil mic cu anestezie generala, ma gandeam la toate ale...cand l-am vazut cum il aduce pe targa si il duce la terapie intensiv am inceput sa-mi cyrga lacrimile siroi,siroi...nu ma putea stapani...m-au dat afara asistentele ca-i faceam rau copilului...offff.Dupa aia a mai facut si o reactie alergica de la anestezie...alta spaima....
Numai mama sa nu fii in situatii din astea...
Dar acum e bine,a trecut cu bine peste,multumesc lui Dumnezeu.
Mimilinca spune:
Multumesc mult inca o data pentru urari! Abia astept sa ajung acasa sa o mai aud pe Ilinca spunandu-mi "muti ani"...
Altfel, din cat am reusit sa citesc, vad ca sunt multi copilasi bolnavi si mamici la fel. Sanatate multa tuturor, sa va faceti bine cat mai repede !
special pentru Bogdan si mamica lui, Doamne, ce greu trebuie sa fi fost pentru amandoi........offf... bine ca sunteti mai bine!
o seara placuta tuturor!
rain spune:
Luminita, distractie placuta ...acasa, cu Ilincutza!
Monica, offf cred si eu ca ai plans si ca nu-l puteai vedea asa pe Bogdanel, orice mama sufera pentru puiul ei, dar pe de alta parte stiu ca esti o persoana puternica si Bobo simte asta!
Cristina, sanatate multa si tie, si Andreei, poate nu ajungeti la injectii! ce m-a distrat faza cu cantecelul, trebuie sa-i canti ceva mai linistit, sa nu-ti mai arate cum bate vantul !
vrem sa vedem poze cu voi, fa-ti un album pe www.webshots.com !
Felicia, am vazut poze si cu Andreea scumpa si dulce, pupacim dulce, si mai vrem poze, ca mie nu mi-au ajuns !
Caro, voi ce mai faceti, ce boroboate mai fac printesele tale? nu ne-ai mai povestit nimic despre ele, asa ca asteptam noutatile!
Daria, e o scumpa si o frumoasa Giulia, si cum rade ea asa cu pofta, si intr-adevar, uitandu-ma la poze imi dau seama ca e inalta, mult mai inalta ca moata de exemplu, ma uitam la poza aia unde sta langa o masa in bucatarie, vad ca a depasit de mult nivelul mesei, probabil se serveste singura cu tot ce pofteste de pe masa ! ati masurat-o, cati cm are?
Dana, daca iti zic ca asa ca asa mi-a facut si mie motzulica, ieri masa de pranz a fost un chin, adica statea cu mancarea in gurita, fara sa o inghita, pe urma la mesele urmatoare, si astazi, a fost ok, noi nu avem problema cu mancatul, dar ieri chiar n-am inteles ce s-a intimplat ...poate ii trece si lui Ric, eu asa iti doresc!
eu acum ma chinui sa fac un album nou de poze, si merge ca melcu ...dar dupa ce e gata, va dau poze cu vizigoata !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
DoamnaBibi - de la noi pentru Bogdanel cel incercat si pentru tine; si pe mine ma apuca plansul la primul stranut al Giuliei, sotul zice ca`s nebuna
DaaSpeel - si Giulia are momente de tinut mancare in gura, dupa care o scuipa cu mare drag; a descoperit asta de curand si o aplica de cate ori isi aminteste
Carmenp - Ilinca este de nota 10
Pako - ce mare a crescut Andreea, ffrumoasa fos si tare iscusita cum merge pe ghetus. Cu hainele ... am dat din ele, am pastrat multe si toate roz ... daca nu-i fata, daca ar fi sa fie, nu stiu ce ma fac
Rain - nu stiu cati cm are in realitate, dar pe haine si pantaloni scrie 92, atata sigur nu are.
Kro - cum e degetul Feliciei ?
Sar`na de aprecieri. Adevarul e ca imi place sa-i leg codite si sa o imbrac in roz
Sanatate multa tuturor mamicilor si copiilor si sa vina primavaraaa !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
LA MULTI ANI Emanuela si mami de Ilinca, Luminita. Fie ca viata sa va daruiasca numai bucurie, sanatate, noroc si calea sa va fie presarata numai cu bucurii.
Eu scriu repede de la scoala, asa ca nu am apucat inca sa va citesc. dar peste o ora am o pauza mai mare si sigur DC scrie pe mine, curat murdar dependenta.
Pupici
Liliana
rain spune:
pozne de la moata adunate si la poznasi date
http://community.webshots.com/album/546918699QlKuDH
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii