Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Sa stiti ca nu am lipsit nemotivat...deci nu ma bateti,dar am fost internata in spital cu Bogdan, a fost operat de urgenta de fimoza,dupa ce a facut o infectie nasoala intr-o singura zi,daca va inchpuiti!! I se umflase putica atat de tare incat urla de durere,marti dimineata l-a operat. Nu va spun dupa ce s-a trezit din anestezie ce urat a facut si ce a plans ca il ustura de cate ori facea pipi, plangea "mami buba putza". Offf offf cat am mai suferit langa el...
Dar acum e bine,bine ca am scapat cu bine.
Asa ca fetelor,chestia cu lasatul putzei in pace nu functioneaza si am testat-o pe propria mea piele...sau ma rog,pe a lui Bogdanel...

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daria, am vazut motzata mica....scumpa foc...imi place combinezonul ala de casa.Si pt. ca mai vb. noi de lucruri....sunt tzacanita rau cu astea....eu cumpar si lucruri de bb(ca pe ale Andreei le-am dat pe aici pe forum), de fetitza ca io vreau tot fetitza...iti dai seama ca daca Andreea o sa aibe un fratior...iarasi dau lucrurile.Femeie nebuna!!!

Mergi la inceput

Monica, mi s-a rupt sufletul cand am citit.Saracutul Bogdanel prin ce a trecut...si tu pe langa el.Mii de pupicuri si insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

monica, imi pare rau, sanatate multa...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Moni - am citit ce ai scris - imi pare tare rau, dar bine ca Bobo e bine acum! Multi ...

Pako, imi pare tare rau ca testul nu a iesit cu 2 liniute, dar stai sa vezi ca vine si clipa aceea minunata!

Eu iar am burta plina...si asa as trage un pui de somn sau macar o tura prin vreun parc ca e superb afara!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici pupici !

Monica, pupacim Bogdanelu scump si dulce, ma si gandesc cum un pui asa mic a trebuit sa suporte usturimile de dupa operatie si ma pun in locul tau ...cred ca ai fost daramata!
bine va i-a trecut si ca sinteti bine, eu chiar ma gandeam intr-o zi ca nu ai mai scris deloc, dar credeam ca esti ocupata la serviciu ...
pupacim dulce dulce si sa treaca bubitza!

vad ca sint multi pui cu mucisori, ne inscriem si noi in club, de ieri ii curg mucii, fara alte simptome, si nu curg ca la robinet, din cand in cand ii mai apare cate ceva pe la nas ...i-am dat aseara panadol, i-am dat si azi (in cantitati mici), i-am pus vibrocil, sper sa fie doar atat ...ma si deruteaza putintel moata mica, ii ies masele, dinti, are gingiile super umflate si cred ca o dor, ca uneori e asa maraita, n-are chef de nimic, dar nu ma plang, bine ca nu se trezeste noaptea!
sanatate multa la toti puiutii muciosi !

sa va zic noul program de somn ...20.30-8 ...si daca in urmatoarele zile se va trezi tot la 8 dim, asa o sa-i fac programul, dar daca se trezeste la 7 ...ma mai gandesc !

nu mai stiu ce vroiam sa scriu, mai citesc si vin cu completari !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Sambata am mai facut cateva poze...am ales 4 din ele sa le vedeti...

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

iaca niste poze, noi, de azi, din seria "nu lasati cupiii nesupravegeati - cupii cuminti si babe frumoase-fantezii"
http://community.webshots.com/photo/546686333/2709615370082489038VwFyGS
http://community.webshots.com/photo/546686333/2676945660082489038GwJFHH

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monique imi pare rau de Bogdanel, insanatosire grabnica!!!

Mergi la inceput

felicia, vazut poze, se joaca moatza ta cu jocul ala? ca vazusem si io in mall si ma batea gindu` sa-l iau....
ionut, in timp ce-i stergeam nasu` "mama, daca io is pasarica asta inseamna ca am gripa aviara?"

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput