Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
papadie spune:
Adema, Luminita si Oana
Sa fiti sanatoase si iubite
D-na Bibi pupam Bogdanelu dulce
Noi suntem asa cu v-am obisnuit - cu tusea pe noi!![]()
polux spune:
Offf offff ce de copilasi raciti. Pupici la toti sa treaca repede.
Si eu am avut teleconferinta cu fiica-mea duminica...dar pe ea nu o interesa mami, o interesa "bebe" pe care il vedea pe ecranul calculatorului. Si bineinteles ca bebele era chiar ea. maica-mea ii spunea ca e Adela, si ea, zice Nu, bebe si la Adela arata mana spre ea. Si bineinteles ca mi-a scris si cateva mesaje "ssssss NNNNN zhagggggggggg" ceva de genul acesta, ca nu puteau sa o dezlipeasca de tastatura. Pupa mama ochisorii ei negrii.
Aseara iar imi venea sa-i sparg capul lui tac-so. Ma catar mai incapatanat ca al meu nu cred ca are nimeni. Auzi tu, ii e dor de a mica, ii pupa poza de pe desktop, dar nu vrea sa o aduca. Sincer ca nu-l mai inteleg. Poate o sa o aduca cand plec eu la nebuni, ca simt ca nu mai pot de dorul ei. Vedeti...unii pleaca cu cercul si pentru ca nu au teroristi pe cap.
Liliana
vrabiuta spune:
buna seara!
LA MULTI ANI SARBATORITELOR! sa aveti parte de tot ce e mai bun!
dana - ma bucur ca ric e mai bine. pupici finutului mic 
monica - bine ca totul s-a terminat cu bine si ca acum sunteti acasa sanatosi. recuperare grabnica!
daria - giulia este o frumoasa, ma repet dar ce sa fac? am vazut pozicile, chiar asa, unde te-ai urcat pentru poza de sus?
felicia - iti urez doua liniute cat mai repede! felicia a crescut muuuuuuuuuuuult de cand nu am mai vazut poze. e o adevarata domnisoara acum. si zici ca puzzle-urile voastre s-au dezmbembrat si ele?
nicole - am vazut si pozicile voastre. mandra mea are o bluza identica cu a moatei, numai ca alba. plus ca perdeluta din camera ei este identica cu a andreei, cand se incarca un cadru parca se incarca o poza de-a noastra cu perdeaua, caloriferul si repartitorul ![]()
si noi suntem cu muci, mandra mea a inceput sa sforaie din cauza mucisorilor... intr-o noapte s-a dus tati sa ii dea biberonul cu laptic si a adormit langa ea. si eu m-am trezit pentru ca auzeam un sforait pe statie si nu intelegeam ce se intampla. sa fi vazut fetelor ce sforaiau pe doua voci! imi pare rau ca eram prea adormita si nu mi-a venit ideea sa ii filmez. as fi avut cu ce sa ma distrez pana la adanci batraneti ![]()
am facut pozici in weekend, promit sa le pun pe net in seara asta.
atat de la noi. o seara frumoasa tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
alice2004 spune:
Acusi am reusit si eu sa citesc ce ati mai scris ... am fost afara, dimineata, in parc, o frumusete de vreme, ziceai ca vine primavara, asta dupa gerurile infernale de acu citeva zile !![]()
Si m-am ingrozit citind mesajul Monicai, doamne, ce trebuie sa fi fost in sufletul tau ! Eu cred ca as fi murit oleaca ... bine ca acum Bogdanel este ok ! Muuuuulti pupici si sanatate la max !
Adevarul este ca si eu cam am groaza de povestea asta cu fimoza, nu ca nu i-am acordat importanta pina acum, dar nu am exagerat cu decalotarea ... sper din tot sufletul meu sa fie bine !
Ma duc sa vad pozele din urma ... poate mai revin, ca al meu sot are un proiect de terminat si foloseste calcularetzul "en-gros" !
O seara buna va doresc si sanatate poznasilor muciosi !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
polux spune:
Offf, acum am citit. Monica pupam pe Bogdanel cel curajos. prin ce a trebuit sa treaca si bietul de el. macar bine ca acum e totul in regula.
hehehe Gabita, tu scriai ca iar ai burta plina , in sensul ca mancasei mult...si eu intelegeam ca ai...stii tu, ceva cu ochisori acolo. Vrabia malai viseaza, adica eu.
Carmen, tare sugubat Ionut...i-auzi la el, gripa aviara. Hei ce faci tu acolo, lasi toata ferma de pasarici sa se contamineze?
dana ma bucur ca Ric e mai bine si cu mancatul....stiu cum e. Poate s-a saturat de blenduit.
Felicia tinem pumnii ptr doua liniute. La mine s-a dus sansa luna asta...caci mi-au venit rusii aceea afurisiti, dar inca perseverez.
Marcela, cum mai e Lia la gradinita. S-a obisnuit? Stiu ca tu cauti bona, ai mai avansat in problema asta?
Olivia, inca nu ai aparaut? Se pare ca ai de lucru azi. Te asteptam in lunch macar un pic, sa ne spui cum sunteti.
fetele ce nasol e cand e luni. Vreau sa fie vineeeeeeeri.
Liliana
kim222 spune:
buna dimineata....
Noi avem o stare de subfebrilitate....asta este probabil ca urmare a celor 3 zile in colectivitate..pt ca temperatura era doar 37 am decis sa nu intervenim cu nimic...deocamdata...ce sensibilosi mai sint copilasii nostrii!
Monica imi pare rau ca ati ajuns de urgenta ....Bine ca s-a rezolvat...La Luca a functionat lasatul in pace al putei....ati avut voi ghinion...
Carmen....ati foat la dr? Trebuie urgent antibiotic!
Adela..daca nu merge cu crema de galbenele, rostopasca...incearca cu Elocom....
G-Ioana....sanatate..si multumesc pentru raspuns....
Felicia iti pusesem un site cu incaltanimite pentru toddlers...super!
Cum te mai simti?
Daria...la noi nu merge cu leganatul....ce sa-i faci fire independenta!
Dar lasind gluma la o parte/....ei chiar viseaza,...unii au chir cosmaruri/.....
ma duc sa mai citesc ce ati mai scris...
rain spune:
Aliceeeeeeee ...esti membru de vaza !!!!!!! acusi am vazut, felicitari

!
Marcela, he he he ce ma distreaza, deci asa, avem perdele, calorifere si repartitoare identice (aici imi trebuie emoticonu ala de se prapadeste de ras)!
ce mai face Liuta, cum mai e la gradi? a inceput sa fie mai bine?
Liliana, un mare pupic pentru tine si o mare imbratisare, sigur nu inteleg ce e in sufletul tau, pentru ca eu n-am stat mai mult de 2 ore fara moata, dar sint alaturi de tine, si iti doresc s-o aduci pe Adela cat mai repede, sa fie alaturi de voi!
eu sint convinsa ca la mama ta ii este bine, e foarte alintata si iubita de toti, gandeste-te ca poate voi nu aveati asa mult timp pentru ea, o vedeati doar seara dupa ce veneati de la serviciu, o sa fie bine ...trebuie sa aveti speranta ca intr-o zi se vor rezolva toate!
Olivia, dar unde l-ati dus pe Luca de a facut febra?
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Am vazut pozici..azi a fost ziua pozelor! Mai tirziu pun si eu ceva poze facute in we ..daca tot a plouat....
Am vazut-o pe Andreea..ce a crescut! Ce iarna este la voi!
Giulia ...vorba lui Nicole...tare inalta este ..seamana cu mami ![]()
Dana...ma bucur ca Ric este mai bine...lasa ca vine si pofta de mincare!
Monica a facut si reactie alergica? Pupici ...
imi inchipui cit ai fost de speriata...
marcela ..cum mai stai cu actiunea MP?
Andries..tu?
Alice..vad ca vinzi deja cercuri....![]()
Liliana..da , am avut de lucru si inca am...asa ca fug....
revin
kim222 spune:
Am vazut-o si pe Moata...ce draguta camera are!
Luca vineri a fost 2 ore la un playground (va spuneam eu intr-o casa special amenajata pentru copii sa se joace)., simbata la gimnastica si duminica 2 ore in parcul de bebelusi..unde sint peste tot jucarii..ce ramin in permanenta acolo.....Asa ca a fost expus la microbii cei rai!
Acum chiar ca fug!
szivarvany spune:
Intru repede ca am aterizat si noi, am fost pana la un magazin sa mai iesim la aer, e frig rau ![]()
Rain - ce mandra e moata
Da` vreau si io sa stiu de unde ati luat jucaria aia misto pls 
Polux - barbatii nu`s normali
Succes luna viitoare la 2 liniute 
Kim - asteptam pozici cu Luca
Am pierdut firu` povestirii ... ce comunitate ? Ati fost la gradi ? Sau asteptati socrela ... pe ce data ?
Vrabiute - asteptam si de la voi pozicile
Sanatate multa bebelinei !
Philip, AncaMaria ??? ...
O seara faina tuturor fara evenimente neplacute !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004