Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)
Raspunsuri - Pagina 11
polux spune:
Olivia spor la lucru.
Nicole, multumesc pentru cuvintele frumoase. Da stiu ca e bine la "babaie", si e rasfatata, poate prea mult. Chiar sambata cand am vorbit pe net, ma uitam la ea ca era asa de tafnoasa daca incerca maica-mea sa o tina in brate. Voia sa o tina ca sa o vad eu pe webcam. Le-am spus sa o lase in pace si sa o urmareasca cu webcam. Pai ea avea treaba sa scotoceasca, sa se cocoate etc...ce voia mamaie sa o tina intr-un loc.
Si de rasfatata nu mai vorbesc, caci fratele meu care e plecat non stop toata ziua de acasa, si cand vien e mort de somn, tot trece prin camera pe la ea, sa-i aduca ceva si sa o ia sa se joace cu ea. Bineinteles ca moata topaie pe burta lui (daca are pe ce) il pupa, il calareste pana adoarme "tata". Ca de "tata" nu a mancat cu copiii lui pe picior dar cu noi mananca.
Daria ce dreptate ai tu , barbatii "nu e normali", pardon nu sunt, ca "e" mai multi.(nu vorbesc de ce aveti voi acasa, eu vorbesc de ce am eu in dotare).
O seara buna fetele si spor la treaba schimbul 3.
Liliana
PS. Felicia era super situl pe care ti l-a dat Olivia. Din pacate ptr mine tati nu ma lasa sa fac cumparaturi pe net, ca am luat o data o teapa de vreo 60 de dolari. Si nu are incredere.
kim222 spune:
Liliana.....eu comand pe net si platesc prin pay pal...Iar de pe ebay....comand de 2 ani si nu am luat nici o teapa!
Chiar ieri am vazut la o fetita in picioare acei pantofi pe care eu vroiam sa-i comand...nu am rezistat si am intrebat ...Daduse 25$..si pe net sint 10$!!
Daria am scris mai sus dedpre ce comunitate vorbesc..Socrela vine pe 10 aprilie..si pleaca pe 30!
Revin sa va arat pozele...
kim222 spune:
Poze din we:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/6b40&.src=ph&.tok=phzV7UEBwLs7mkdz
szivarvany spune:
Sunt asa de tristaaa, iarasi ramanem singure si Giulia de ieri stranuta una`ntr`una ... ofi mai grav decat zice pediatra ??? Ca am pus-o sa asculte, sa controleze, sa verifice copilul sa nu ma trezesc ca are ceva la plamani.
Febra nu a facut, aseara avea 36 cu 3 cat are ea de obicei si azi dimineata 36 cu 8.
Sunt asa de suparata pe anormalu`casei care mai si pleaca si nu-l pot certa 
Polux - ce bine ii merge Adelutei
As vrea si eu sa aiba Giulia bunici de treaba si de incredere ... din pacate numai taica`miu a ramas si el chiar e innebunit dupa capra asta mica 
Merg sa vad ce fac copiii, ca e prea mare linistea.
Pako - si Giulia a spart un pahar acu` 2 minute, am tras o sperietura ca am crezut ca a cazut cu paharul in mana, iar ea si tata`so radeau ca de fapt mandra il aruncase pe podea

la gasca
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
kim222 spune:
Daria....Giulia sigur este doar racita...cum sa aiba ceva la plamini daca dr nu a auzit nimic, si ea nu tuseste si nu are febra....??? ASa cum iti spuneam ...Luca a avut 36 cu 9 azi....asta nu se numeste nici macar febra....si am lasat organismul sa lupte..si nu am sarit cu medicamente...Asa ca suculet de portocale...si rabdare..Tati pleaca pentru mult timp?
carmenp spune:
hop si io la vreme de seara... am avut o seara de pomina, ilinca si asa mofturoasa de la toate cele, dupa citeva cazaturi cu fruntea de parchet a tras una de toata frumusetea de si-a muscat limba urit de tot, siroia singele din gura si nu vedeam de unde, ionut s-a speriat atit de tare cind a vazut singe si-a-nceput si el a plinge de nu ma stiam pe care sa pun mina mai intii... acu` laif, tata, dorm, m`ac sa le fac poze
sa mi le pun pe monitor![]()
olivia, patutu` n-a cedat
, sper nici sa nu cedeze ca-i promis una alta si vreau sa ma tin de cuvint.
monica, ai fost tare, sper sa n-ajung vreodata cu niciunul in spital nici macar pentru o operatie de apendicita..
merg sa vad poze, azi chiar a fost ziua pozelor
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Pupici pentru Ilinca sa treaca repede...eu credeam ca numai Duracell..cade tot timpul...buzele lui...zici ca-si injecteaza Botox ..zilnic
. Nu mi-ai spus ce-a zis dr?
roxana1974 spune:
mamici simpatice
Am luat o pauza cam mare de DC in ultima vreme...
Am fost la Oradea in weekend unde m-am distrat bestial, cred ca am scris asta pe toate topicurile pe care am intrat pana acum
dar tineam neaparat sa va spun si voua in particular :)
Mi-a fost dor de Serban, dar sincer, as mai fi stat vreo 2 zile
Serbanica a stat cuminte acasa cu buni, fiindca taicaso era si el in delegatie...s-a facut baiat mare Serbanica al meu
si cuminte...doar ca mai face cate o crizisoara seara si era obisnuit sa adoarma tinandu-ma de mana...azi, am ales sa recuperez un pic pe DC si a adormit urland, langa taicasau...ziceti, cred ca am innebunit!
Va las ca sunt obo, ma duc sa dorm si ... sper sa mai vin, dar seara, fiindca de la job nu ma mai tzine...obrazul...
la toata lumea,
Roxa boxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
kim222 spune:
Fata verde..sa-ti fie de bine...se simte ca te-ai intors cu bateriile incarcate
. Ai fost in interes de servici?
Roxi cum merge cura? Te azi oficial sintem si noi la cura (l-am bagat fortat si pe tati..si MP s-a oferit voluntar
). Am de dat jos 4.5kg...si tin o cura..proprie si personala ![]()
Mai stie cineva ceva de Eli?
Irina ...ma bucur ca sinteti bine...tocmai intrebasem de tine...Aveti vreun plan pentru Raducu...sau un termen limita?