Sunt dependenta de dulciuri !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Aha, am nimerit la fix.
Sint Mona si sint dependenta de dulciuri.

Suna de parca as fi la "Alcoolicii anonimi". Numai aia spun asa.
Deci: Imi place la nebunie ciocolata, de oricare, nu conteaza, ciocolata sa fie. Prajiturile mai ales cele cu crema si frisca.
Curmale, stafide, smochine.
Nu discut. Tot ce e dulce....TOPESC.

Vai, ca deja aici pe tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Eu am zis ca mai renunt la dulciuri...
Hai sa mananc dimineata cereale....si ce am ales...: cu fulgi de ciocolata....si asa le-am mancat cu pumnul, toata dimineata!!!

Gabi, si eu am probleme cu dulapul, si la mine-i umezeala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by viorica avram

ma numesc viorica si sunt ciocoholica.imi propun sa nu mai manac dulciuri in fiecare zi dar cum mi-am propus incep sa tremur sa ametesc,sa transpir ,vad in fata ochilor numai ciocolata ,ma cert cu sotul,nu pot sa ma concentrez la servici,ce mai chin dom-le.ma duc la magazin si-mi spun ca o sa cumpar o ciocolata si am sa mananc din ea o saptamana.nu ajung pana la masina si am mancat-o toata ,apoi ma intorc si-mi mai iau una.
recunosc nu pot sa ma abtin.cateodata sunt disperata pt ca vreau sa slabesc.plang si mananc ciocolata.
am spus ca o sa merg sa mahipnotizez si sa simt aversiune fata de dulciuri.cunoasteti vreun psiholog care ar putea face asta?
acum tin regim dar tot am mancat o ciocolata neagra,intrega.

viorica

Parca as fi scris eu....ma regasesc in randurile tale.
Pana acum nu ne-a dat nimeni vreo solutie miraculoasa de "dezintoxicare".Poate ar trebui sa ne internam toate la un sanatoriu de dezciocolizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu pot sa maninc o ciocolata intreaga si nu mi se face rau, dimpotriva, imi deschide apetitul. Ciocolata e boala mea. Maninc cu placere si alte duciuri, dar pot renunta la ele, dar sa nu te iei de ciocolata mea!!!! Ar trebui sa am capul invelit in ciocolata, vorba reclamei :) Acum e 11 seara si imi dau peste mina sa nu desfac ciocolata cu menta care sta singura in dulap! Daca o desfac, voi sinteti de vina! Norocul meu ca nu se pune pe mine, ca altfel as fi obeza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu de felul meu sunt slaba,iar dupa ce-am nascut mi-a mai ramas de dat jos vreo 2-3 kile de burta.Dar daca imi spune cineva sa renunt la ciocolata pentru asta...dusmanul meu este! Si plus de asta in fiecare zi mai fac cate o prajiturica, o tarta,un tortulet...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

azi am reusit sa ma abtin de la dulciuri pana la ora asta.incerc sa fac orice e posibil sa nu ma gandesc nici macar la o ciocolatica cu rom.rugati-va pt mine.le urasc pe fetele care pot manca orice si nu pun un gram mai ales care desi sunt ca niste trestii spun ca trebuie sa mai slabeasca.imi vine sa le trag de par.
eu sunt grasuta si cu toate ca as renunta cu drag la mancare sa mananc numai cicolata nu se poate.
chiar ,nu stie nimeni o dieta de slabit cu ciocolata?
va pup.
am glumit ca le urasc pe fetele slabe doar le spun ca sunt norocoase.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

Si mie imi place ciocolata si inghetata , nu trece zi in care sa nu maninc macar un patratel de ciocolata . Numai ca nu imi fac griji la fel de bine nu trece zi in care sa nu alerg macar o tura de stadion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Nu pot sa cred ca mai exista fiinte ca mine.Si eu sunt dependenta de dulceeee,in special de ciocolata si inghetata.Mooor daca nu ma indulcesc dupa fiecare masa.Zilele trecute am mancat o ciocolata Kandia din aia cu biscuite in 3-4 min.Nu puteam sa ma abtin sa ma las si pe urmatoarea zi.
Iar inghetata ,bag si cate un tortulet pe zi daca se poate,nu ma pot controlaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Eu pot sa maninc o ciocolata intreaga si nu mi se face rau, dimpotriva, imi deschide apetitul. Ciocolata e boala mea. Maninc cu placere si alte duciuri, dar pot renunta la ele, dar sa nu te iei de ciocolata mea!!!! Ar trebui sa am capul invelit in ciocolata, vorba reclamei :) Acum e 11 seara si imi dau peste mina sa nu desfac ciocolata cu menta care sta singura in dulap! Daca o desfac, voi sinteti de vina! Norocul meu ca nu se pune pe mine, ca altfel as fi obeza!

Pai daca nu te ingrasi...da-i bice si mananca ciocolata cat vrei.Cu ciocolata cu menta din dulap ce-ai facut?Ai mancat-o sau nu?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor nu mi-a venit a crede ce subiect am gasit.
Ma regasesc in fiecare dintre voi si la servici mi se spune "Aspiratorul de ciocolata"
Acum am o cutie mare cu Finetti in fata si mananc cumintica cu lingurita.
C pot sa zic? suma viciilor trebuie sa fie constanta la mine viciul e ciocolata.
Am incercat sa ma las o perioada si am luat tablete cu crom. Sincer chiar nu imi mai era pofta de nici un fel insa parca nu mai era asa frumos seara daca nu rodeam la ciocolata asa ca am renuntat la crom si am trecut din nou la ciocolata.
Deci? ciocolata felul I, cicolata felul II, ciocolata felul III.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput