Sunt dependenta de dulciuri !
Raspunsuri - Pagina 3
devylla spune:
Inseama ca eu sunt o 'Fericita' ca nu prea imi place ciocolata.Daca am in casa mananc din cand in cand...dar o bucatica.Iar cand se intampla sa cumpar se intampla o data la 3 luni :D
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Gyna spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Adevarul ca nu ma asteptam sa fie asa multa lume dependenta de dulce, ma cam simteam singura sub soare, acum ma simt muuult mai bine.
Am sa inerc asa cum spune-ti voi sa ma las treptat,poate-i mai bine asa, decat cum vroiam eu dintr-o data, tinand cont ca si eu ca si Elise, de mica, toate mancarurile le vroiam cu zahar, cred ca abia la 18 ani am mancat prima mancare adevarata.
Gyna
miag spune:
Si eu sunt innebunita dupa dulciuri: ciocolata, bomboane, biscuiti, prajituri, orice...numai dulce sa fie...
Incearca sa iei crom, reduce apetitul pentru dulciuri.
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
cybip spune:
Miag, eu am luat crom si parca mai abitir imi crescuse pofta de dulciuri...La capitolul asta ori ai vointa sa elimini dulciurile de la sine ori ba...pastilele nu ajuta.
BraveGirl spune:
Eu cum as putea sa ma las daca sunt slaba moarta? Ce sa ma ambitioneze? Poate daca m-as ingrasa as putea si eu sa renunta la dulciuri, dar asa...(acum sunt cu cratita cu crema de zahar asta sub nas
)
Corina
Albumul meu
ingerash spune:
quote:
Originally posted by devylla
Inseama ca eu sunt o 'Fericita' ca nu prea imi place ciocolata.Daca am in casa mananc din cand in cand...dar o bucatica.Iar cand se intampla sa cumpar se intampla o data la 3 luni :D
poze noi
3 generatii![]()
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
eu nu pot nici 2 zile
fara o bucatzica mica mica mica (cel putin atata 
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Allure spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu cum as putea sa ma las daca sunt slaba moarta? Ce sa ma ambitioneze? Poate daca m-as ingrasa as putea si eu sa renunta la dulciuri, dar asa...(acum sunt cu cratita cu crema de zahar asta sub nas)
Corina
Albumul meu
Mie nu mi se pare ca esti "slaba moarta", mi se pare ca esti slaba ca un fotomodel (si alea nu se mai vaita ca sint slabe). Nici nu cred ca ti-ar sta bine mai grasa.
Sfatul meu este sa maninci sanatos si sa te tii de gimnastica sa faci muschiuleti care sa-ti scoata formele in relief. Pilates construieste o forma foarte feminina a trupului. Mai vorbim dupa 5-6 luni de exersat...
Ciocolata poti mica dar nu abuza de ea. Poti sa dai in diabet si sa te vad atunci cum traiesti fara un strop de dulce!!!
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
ileana spune:
Servus,
Va citesc din nou, la ciocolata si prajiturelele ( de data asta) de seara....nu pot renunta si pace...mai bine nu mananc mancare....
De inlocuit cu fructe...pot sa "bag"fructe fara probleme, dar sa nu pun si o bucatica de ciocolata?
viorica avram spune:
ma numesc viorica si sunt ciocoholica.imi propun sa nu mai manac dulciuri in fiecare zi dar cum mi-am propus incep sa tremur sa ametesc,sa transpir ,vad in fata ochilor numai ciocolata ,ma cert cu sotul,nu pot sa ma concentrez la servici,ce mai chin dom-le.ma duc la magazin si-mi spun ca o sa cumpar o ciocolata si am sa mananc din ea o saptamana.nu ajung pana la masina si am mancat-o toata ,apoi ma intorc si-mi mai iau una.
recunosc nu pot sa ma abtin.cateodata sunt disperata pt ca vreau sa slabesc.plang si mananc ciocolata.
am spus ca o sa merg sa mahipnotizez si sa simt aversiune fata de dulciuri.cunoasteti vreun psiholog care ar putea face asta?
acum tin regim dar tot am mancat o ciocolata neagra,intrega.
viorica
gabibarta spune:
asta zic si eu regim
eu acum sunt pe dieta de rondele de biscuiti trase pe o parte in ciocolata...
Si ma mir, de ce imi intra hainele la apa, poate am umezeala in dulap?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006