Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 13
carrie spune:
salutare girlz
vreau sa-i scriu in mod special la Erika, sa nu fie stressata ca toate problemele ii sunt rezolvabile si nu f grave.e adevarat ca problemele puiului tau sunt cele mai grave, dar adevarul e ca auzi cazuri cumplite...
iar cu otita, am trecut si noi prin asta in decembrie si e horror, chit ca la noi a fost atipica fara manifestari numai durere nu f mare si la control era un kil de puroi.
la cine ati fost?noi am fost la dr Ene care a fost deosebit.si trebuie antibiotice si mers de cateva ori la control.nu spalat pe cap cel putin o saptamana si apoi la primele spalari pusa in ureche o vata mica cu ulei ca sa nu intre apa.
va tin pumnii sa scapati cu bine!
ma intorc la facut bugete pe care le urasc
Ralu da-i adresa la Olim si zi-i ca musai o asteptam.
Stanca si noi vreme pe lista!si mai vrem si adresa odata
pupici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
Aici sunt si eu, Stanca, ...io am semnat condica, pe la pagina 7...da' nu m-a bagat nime-n sama!!!
Mihai e plecat la Galati, se intoarce maine noapte(sper)...si dupa dulcele spirit caracteristic ni se mai intampla cate cev: aseara la 2 , dupa 2 ore dupa ce-a plecat Mihai m-a luat o durere criminala de burta....nu ma puteam ridica din pat...intr-un final hiba venea de la o diaree de toata frumusetea, care m-a tinut ocupata 45 minute
.....azi am fost cu elise la medic, la vaccinul de 1 an(a-ti inteles bine)...apropos de asta, Raluca, schimba medicul!!!!!
...fosta dr. ii daduse doza de mana DOAR, dar in carnet aparea cu vaccinare completa....cica aia de mana in sept. si aia de picior si orala, STUPOARE, in 1 august, cand noi eram bine mersi in vacanta, tocmai la Savona, Italy...va dati seama????...bine ca am scapat de ea....
...nu mi-ati zis, e normal sa trimita fisa medicala prin posta??? ...nu putea sa mi-o dea mie in mana???....
...va zic eu mai multe la acest subiect spinos, maine, la Stanca, k???
Sa ne tineti pumnii, ca-i vaccin cu febra...asa ca ma astept sa inceapa din ora-n ora....
Fapt divers...asistenta dr. n-a putut s-o tina de picioare, si a primit in plus 3 picioare-n gura, si unul in nas...cum eu o tineam de maini, a trebuit sa chemam pe sotul dr. s-o tina de picioare...saraca domnisoara asistenta, zici c-o lovise marfaru'...tinea si ea cuminte de sold, ca deh, mai mult n-o tineau puterile!!!!
Erika, ii doresc lui Norbert sanatate...si tie putere sa treci peste momentele astea naspa...las' ca evzi, in cateva zile vei privi totul cu alti ochi
p.s. Roxu, ce faci, maica, si tu tragi cu ochiu' la aspirante????...hai ca daca te inscrii si matale jur ca-mi convoc sotzu'n pat cu ganduri serioase de procreere!!!!!
Va pup, nu stiu cand mai am timp sa scriu...depinde cat doarme, si cum facem cu febra, daca face!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Florina eu te-am citit dar nu aveam nimic de comentat
Sper sa fie Elise bine pe maine.Imi pare rau pentru biata asistenta.
Lista pentru maine:
1.Stanca si Razvan
2.Mariana si Stefan
3.Roxana si Serban
4.Cristiana si Thea
5.Florina si Elise?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
tuchi spune:
raluca, nu aberezi, nici eu nu as mai insista dar mi-as cauta un altul. cit despre schimbat si eu am schimbat deja doi dar acum sint la un medic de care sint f f incintata si e extrem de priceput.ce-i drept platesc fiecare consultatie ca si cum as merge la particular dar sint linistita si el e amabil iar dragos n-a mai luat antibiotice de 2 ani si ceva. daca vrei date da un pm.
stanca si noi venim ca azi n-a mai facut febra iar de miine serveste si mersul la "serviciul lui"=gradi.
pt erika.
baby-boom spune:
Stanca, Stanca......eu incercam sa zic ca am semnat afirmativ ca venim maine la voi...pe pagina 7
....trezit bebe
venit rusii!
pa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Deci lista pentru maine:
1.Stanca si Razvan
2.Mariana si Stefan
3.Roxana si Serban
4.Cristian si Thea
5.Florian si Elise
6.Oana si Dragos
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
jozsaerika spune:
va multumesc mult fetelor de incurajari
m-am documentat temeinic pe DC si m-am mai linistit putzin...
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!
Sunt c-un picior peste prag, sa plec acasa si nu stiu daca deseara vo putea intra din nou asa ca m-am gandit sa ma arat acum, macar pe fuga.
Abia astept sa ne vedem si va avertizez ca sunt intr-o stare psihica de rahat! Merit batuta, dar mai vedem, poate-mi revin intre timp si nu o iau in freza.
Sunt extrem de ocupata la job si tanjesc sa intru macar un pic pe DC, dar nu ma tine, sefa mea e foarte cumsecade si nu vreau sa o supar, desi nu mi-ar spune nimic, cred ca i s-ar urca tensiunea sa ma vada pe DC la cata treaba avem...
Flo, am intrat sa dau un oki pe la aspirante, aseara eram sigura ca in vara mai vreau un copil, acum nu mai stiu, ideea e ca pe la vara cred ca ne apucam de treaba pentru inca un fratior lui Serban. Cand zic fratior, stiu ce zic, am un filing serios ca va fi un fratior...
Va las aici,
Va pup,
Roxa paradoxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
heny spune:
Obiectiv: test semnatura noua
Status: la fel ca saptamana trecuta (adica bine)
Educatie: vizionat DC de 3 ori pe zi si o data seara
Experienta in campul muncii: de la debut si pana in prezent si ar mai incape...
Diverse: multa sanatate si pupici la toata lumea!
"Rugaciune: Doamne, Tu stii mai bine chiar si de cat mine ca am inceput sa imbatranesc. Te rog fereste-ma sa devin prea plicticos in vorbire crezand ca eu am solutia cea mai buna pentru toate problemele din toate discutiile. Nu ma lasa sa cred ca este datoria mea sa ma amestec in toate situatiile tuturor cunoscutilor. Invata-ma sfanta lectie ca s-ar putea sa ma mai insel si eu. Fa-ma intelept, dar nu acru; saritor, dar nu dominant; demn, dar nu arogant, caci as vrea, Doamne, sa-mi pot pastra macar cativa prieteni pana la capat."
Heny
heny spune:
Cum vi se pare semnatura?
"Rugaciune: Doamne, Tu stii mai bine chiar si de cat mine ca am inceput sa imbatranesc. Te rog fereste-ma sa devin prea plicticos in vorbire crezand ca eu am solutia cea mai buna pentru toate problemele din toate discutiile. Nu ma lasa sa cred ca este datoria mea sa ma amestec in toate situatiile tuturor cunoscutilor. Invata-ma sfanta lectie ca s-ar putea sa ma mai insel si eu. Fa-ma intelept, dar nu acru; saritor, dar nu dominant; demn, dar nu arogant, caci as vrea, Doamne, sa-mi pot pastra macar cativa prieteni pana la capat."
Heny