Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 14
ralucames spune:
Stanca, kiar daca m-ai speriat, iti multumesc pt. sfat si grija. Mersi mult inca o data, o sa ma duc... sper sa nu fie complicata situatia.
minunea vietii mele
ralucames spune:
.....azi am fost cu elise la medic, la vaccinul de 1 an(a-ti inteles bine)...apropos de asta, Raluca, schimba medicul!!!!!
...fosta dr. ii daduse doza de mana DOAR, dar in carnet aparea cu vaccinare completa....cica aia de mana in sept. si aia de picior si orala, STUPOARE, in 1 august, cand noi eram bine mersi in vacanta, tocmai la Savona, Italy...va dati seama????...bine ca am scapat de ea....
Maaaamaaa, dar cum se poate??? sa faca una si sa scrie alta??? ca doar depinde de asta viata puilor nostri!!!
Mai Florina, haide si tu cu detalii pe mess. vrei??? (iti dau adresa pe pm???)
La Stefania i-a facut in oct. la vaccinul de 1 an, toate cele 3 vaccinuri...inclusiv ROR-ul... dar mai poti sta linistita la cate auzi???
minunea vietii mele
baby-boom spune:
...sigur, Ralu da pm
fug al sormea si ami pove de acolo, fetele!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
ralucames spune:
Mai fetelor!! aveti intalnire altundeva si eu nu stiu??? ca apuc si eu o data la calc. la ore asa tarzii... si nimeni nimic... nu misca in front... femei ocupate... obosite... etc.
De o saptamana si ceva imi adoarme gaza la ora 21, maxim 21 jumate, dar e prima zi cand am loc la monitor singura... dar nu am cu cine palavragi!!!???!!!
Haideti fetele!!!
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Iata-ma-s si eu asa cum ma stiti, la ora previzibila .
As vrea eu sa ies din tiparul asta si sa intru mai des pe DC, dar nu pot! Si acum sunt in mare graba, nu am de gand sa stau ca si ieri, ca-mi tzatzaie de cat mai am de munca!
Azi am avut o zi super! Reflexo + masaj + bioptron + bicicleta . Sunt fff incantata de tipa de la masaj. E u zic ca isi face treaba f bine (am termen de comparatie cu tipa care mi-a facut masaj dupa nasterea lui Stefan); daca aveti nevoie de asa ceva eu va recomand cu caldura sa incercati si acolo. Saptamana asta mai merg joi. Vai! Dar ce doareeeeeeee! Dar fara vanatai! A fost super! Si m-a impachetat (asa am venit acasa), am transpirat, si imi luau foc grasimile...fara misto. Tipa a facut kineto.
Erika, va tin si eu pumnii ca sa treceti repede peste aceste probleme; sunt convinsa ca totul va fi bine pana la urma!
Finutza, sa inteleg ca te inscrii la concert??? Auzi, dar ce a cautat Dania la Stamatian? Si Todea le-a spus ca va fi baiat??? Acum deabia astept sa vad care are dreptate!
Eu i-am facut lui Stefan branza cu Ca de 2 ori, iar apoi am renuntat . I-am dat branza de la Joiana din Farcasa ; iar dupa un timp i-am dat si de napolact.
Florina, pe noi nu ne mai bagi in seama?
Ce face Mihai la Galati?
Ancutza, tot am uitat sa-ti spun, ca tata pune parchet si aici in CJ. Tu pe unde umblii? Cum stati cu chiria?
Heny, imi place semnatura ta .
Roxana, eram si eu prin zona; cred ca am trecut una pe langa alta, ca-n filme ! Hihihihi imi imaginezi cum ai aratat uitandu-te la noi pe geam! Ai lipit si nasul? Hihihihi
Olim! Hai la intalnire!!!
Stanca, desi mi-e sila, azi am baut apa cca 2 l. Cred ca e ok. Faza azi la reflexo: ii zic Ioanei ca ma doare un punct in talpa. Raspuns: "nici nu ma mir! la cata apa bei! aici sunt rinichii".
pt toata gashca!
ps. Poate mai trec
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
As vrea dara sa o punem de un Iris!
Despre Dania: nenea Cezarin a zis ca va fi baiat (Calin vroia fetita; Dania a simtit ca va fi baiat, cu toate ca dupa greturile si boraturile din primele vreo 4 luni....; a mers la Stamatian pt un eco mai performant; studiat creier, plamani, inima- sunt OK, numa' ca zis ca va fi fetitza!!!!!
Auzi, da de ce ai renuntat la branzica cu CA? Sa iau si io de la Joiana?
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Pai, am renuntat la branza cu Ca deoarece ma enerva ca nu imi iesea bine si am citit prospectul la Ca respectiv si nu scria nicunde ca e bun pt facut branza ci doar in tratanete pt lipsa de CA; asa ca am hotarat sa nu bag Ca in Stefan fara motiv. Cand i-am facut, am folosit lapte de la Joiana. Apoi i-am dat branza de vaci (cum o face mami) mereu proaspata si facuta special ca sa fie mai molica. Acum, tu faci cum crezi, dar sa stii ca eu la Simon o sa-i dau fara Ca.
Mor pana in martie! Deabia astept sa vad ce va naste Dania. Eu am feelingu` ca Todea nu s-a inselat .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mama! In seara asta lipseste Svety! pe unde umblii, draguto???
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Noapte buna!
Sanatate Maxima!!!