Cluj rulz - 34

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by steaua

Hi- hi hi!Ce- mi place!
Flavia, il cheama Carlsh Fernandesh si e (a fost) cel mai in forma portar din Portugalia. E si la nationala (rezerva). Si acuma ca si Svety: Avem echipa, / Avem valoare
sau Europa, Steaua,
Romania, Steaua,
Oriunde, Steaua,
Campionii din Ghencea!
Nu am putut a scrie cu rosh- albastru ca si tine, Svety!........
Cerem scuze fetelor care au capu calendar de la sotzi microbisti. Da microbu se transmite!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

MIhai a facut armata acu 2 ani la Chitila, langa Bucuresti. Mai, facu omu asta o armata fix nimic. Si mergea la meciurile STELEI si fiind soldat avea trecere libera. CRAPAM de nervi si-l sunam inainte de meci si urlam ca eu is departe si-s singura, el se distreaza si eu biata...
Mihai " Vai Svetlana, dar eu am venit sa sufar" No mai zi-i ceva. Si-l rugam "du-te ma la Hamut. si sa-ti dea o semnatura ca doar ma cheama ca pe nevasta-sa"...nimic.

mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Svety, te invit la un meci CFR- Steaua!
Io am fost in toamna si v- am mai pove o data ca nu am mai prins locuri si am vazut meciu din copac. Ma tot rugam sa nu ma vada elevii asa cocotata in ditamai copacu, cu echipamentu Stelei imbracata si fular de campioana rosh- albastra la gat (pe care il afisam cu mandrie, desi in jurul mei erau numa adversari).
Sa trec la lucruri de mamik. Tot mai am dileme legate de branzica pt bebei. Am inteles ca se face cu Ca lactic. Ce fel de lapte poci folosi?

pozici

Mergi la inceput

test de semnatura

javascript:insertsmilie('');Corina & javascript:insertsmilie('');Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Esec total

('');Corina & '');Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

again

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Corina, frumoasa semnatura :)
Sa stiti ca eu cand am stat in Bucuresti mergeam la aproape toate meciurile pe Ghencea, deci nu pot zice ca m-am molipsit prea mult de la sotz ca atunci nici macar nu-l cunosteam :)

Svety ar fi o idee de mers cu gashca, eu vreau sa merg oricum sa fac o baie, desi nu stiu cat de indicat e acuma iarna. Chiar daca apa e calda, ce fac cand ies de acolo? Si mai ales dc ma ud pe cap, ar trebui a stau doar cu capu in apa sa nu ma prinda firgul, ca vai de sinuzita mea.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

ma bucur ca sunteti bine
am simtit nevoia sa intru sa va scriu...sa ma destainui si eu cuiva

sunt suparata, speriata....am avut un weewk-end groaznic
desi a inceput f. bine cu chef la serviciu vineri dupa amiaza...unde m-am distrat f. bine...seful mare chiar spunea ca se vede am stat atata acasa cu cel mic "housewife out of control"...ce mai baieti tineri dragutzi 22-25 ani ...

apoi a inceput raul.. Norbert deja vineri nu a fost la gradi ca dadea semne de raceala si l-am lasat la soacra mea...si noaptea mi-a facut febra 38.5 (supozitor si cartofi la picioruse ), sambata iarasi febra aproape toata ziua marait..fara putere ..refuzul mancarii..dar nu i-a curs nasul doar a tusit putzin uscat...mers la medic...putzin rosu in gat...nu trebuie antibiotic...continuat cu nurofen si seara supozitor

si sambata noapte grosul febrei intre 1 si 5 febra pana in 40 cu supozitor ..impachetari.. nurofen ...panadol....rehidratare...etc
duminica putzin mai bine ...tinut febra sub contol cu nurofen la 4 ore..dar mancare ioc..marait si imi tot spunea ca-l doare fruntea...disperare pt. mine..oare o fi meningita
luni..nu am mers la serviciu ...am chemat medicul si am aflat problema ..otita medie...nu a reusit sa elimine mucozitotile si s-a infectat urechea..si poate a ajutat si oaresce bacteria de la gradi

si acum daca cineva a avut rabdare sa citeasca ce am scris..multumiri...si va mai scriu lunga lista de probleme descoperite cu ocazia celor doua consulturi la md. pediatrii diferiti...de unele stiam deja ...si totusi sunt suparata...

1. suflu sistolic gradul 1\2
2.hernie (la coitze)...nu stiu cum sa scriu mai elegant...avea el un inceput de hernie dar din cauza febrei mari...s-a facut groaznica...unul s-a marit cat aproape pumnul meu
3.strabism
4.fimoza...la care m-am hotarat sa nu intervin
5.platfus...picioare in x
6.otita medie

pana la 1 an am zis ca copilul meu este cel mai sanatos..mananca bine..este f. vesel (vecinii ii spuneau "zambaretul")...si cuminte...apoi intre 1 an si 2 ani m-a alergat groaznic...este f. activ cateodata mi se pare hiperactiv...cu mici probleme de sanatate nu f. grave...si acum aflu ca m-am bucurat prea repede

in fiecare zi ma rog lui D-zeu si ii multumesc ca mi-a daruit un copil asa "perfect"*(in ochii mei)si sanatos si ma rog pt. parintii care au copii cu probleme grave de sanatate (handicap si altele) sa le dea Domnul sanatate, dragoste , rabdare, "painea cea de toate zilele" si putere sa aiba grija de ei...
stiu ca problemele noastre nu sunt chiar asa grave ...dar sunt putzin trista si suparata din cauza lor...si trebuia sa va zic si voua ca doar sunteti mame si intelegeti mai bine decat prietenele mele care nu au copii inca...

va pup si va doresc SANATATE

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Erika ii doresc sanatate puiutului Norbert.
Si eu am suflu sistolic.In copilarie aveam si dureri si mi se oprea respiratia.Pe la 7 ani ia zis mamei mele un pediatru ca sunt bolnava grav si ca trebuiesc oprata pe cord si s-ar putea sa am nevoie de transplant.In final am ajuns la un doctor renumit cardiolog la Tg.Mures care ia zis mamei ca de fapt am un suflu sistolic functional si pot trai mult si bine cu el.
Si otita medie am avut cu dureri mari.Imi amintesc ca ma durea asa de tare ca vomitam de durere dar a trect cu o caruta de antibiotice.

Razvan a avut talpile deformate si de la 8 la 10 luni a stat cu ele in gips.La un picior s-a recuperat complet la celalalt are un platfus destul de accentuat.Ortopedul mi-a zis ca nu e nici o problema.

Va doresc sanatate multa si nu fii ingrijorata copii se fac bine repede.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare, fetele!!!
Erika, va doresc sa treceti repede peste toate, sa aveti sanatate multa!!

Stanca, noi nu semnam condica de sapt. asta, dar cu motive intemeiate: Stefi inca tuseste (i se rupe dar inca nu o elimina), ii curge nasucul cu muci verzi, in rest e bine, papa in sfarsit destul de bine si e binedispusa... dar nu vrem sa va dam nici macar resturi de microbi... asa rau imi pare...

Ar fi vrut sa vina sa va cunoasca si Olim, dar daca noi nu venim, nu stiu ce va face... eu nu vreau s-o incurc, asa ca as vrea sa vb cu voi, si sa vina ... vede ea...

Oana, as vrea s-o vada un medic, dar daca nu prea vreau sa merg la cel de familie, ce imi recomanzi??? (oare sunt eu prea incapatanata??? m-am suparat pe med. deoarece nu mi-a raspuns la telefon in 3 ture, apoi kiar si l-a deconectat... oare e normal??? imi era ff bine la ea, ca era aproape de casa mea, apoi daca ne mutam, e kiar mai aproape... dar daca nu pot merge la cabinet, macar sa raspunda la tel... ) astept orice idee si recomandare

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca sper sa se faca bine Stefi!Daca sunt verzi mucii inseama ca a fost o viroza tare nasoala.Neaparat sa o duci la un doctor sa o asculte la plamani sa nu fi coborat infectia.

Roxanica te-am "prins "pe la aspirante.Si Florina e oaspete la "mamicile aspirante" ca ea vrea dar inca nu prea.

A propos FLORINAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput