Minunatele scorpiute (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Dia,felicitari pentru nepotica!Nu stiam ca esti sora Mirei,ce surpriza!
Mira,sa iti traiasca sanatoasa fetita si sa va aduca numai bucurii!
Elena,pupici si bafta in continuare!
Lori,hai mey ca sti ca io nu-s suparacioasa!Ma bucur ca te-am facut sa razi!Pupici la Alin!
Nina,sar-mana de urare!Numai bine Cristinei!
Esme,felicitari!Si sa straluceasca soarele pe strada ta mereu!
Va pup si o zi minunata sa aveti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Mira !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, alaturi de celelelalte 2 comori de acasa !
Bine ai venit pe lume, Celine !
Sa cresti sanatoasa, voioasa, desteapta si frumoasa !
Dia, multumim pt. marea veste !

Esme, bine ca ai dat startul pentru perioada pozitiva a scorpiutzelor ! Bravo si felicitari !
Noi am primit invitatie sa mergem la clinica de la Buzias, cu Cristina, pt. 12 zile de educatie medicala, imbunatatirea tratamentului si activitati recreative. E ca o tabara pt. copii si adolescenti cu diabet. Am dat curs invitatiei, ramane sa vedem in care perioada a anului gasim locuri libere, caci nu au decat 30 de locuri in fiecare serie.
Va pup si pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele!
Uf! Mi-au dat lacrimile cand am citit de Mira. Pana sa nasc nu aveam treaba cu chestiile astea, dar acum simt asa ... nu stiu... cand aud de o nastere. Pt mine a fost un adevarat miracol nasterea Stefaniei si de atunci ........ de fiecare data simt asa ............nici nu stiu sa va explic. Voi ma intelegeti oricum ca doar sunteti mamici.
Oricum Mira sa-ti traiasca bebitza si sa-ti aduca numai bucurii.
Fetele, maine am petrecere. Am iesit azi si am facut comanda de tort, am intrat in market si am cumparat...sare si servetele.Am uitat tot ce aveam de cumparat. Asa ca o sa fac o lista cu ce-mi trebuie. Am imbatranit. Nu mai am tinere de minte. Oricum asa mi se intampla cand am multe de cumparat.Oi vedea eu...
In rest, toate bune si frumoase.
Va multumesc la toate pt urari, si sa vi se intoarca inzecit.
Va pupezez

Mami de Stefania(8.02.2004)

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

BINE AI VENIT pe lume micutza CELIN sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii in viatza
DIA pup-o pe mira(mamica cea curajoasa din gruphorul nostru) ureaza-i refacere rapida, multa sanatate si o asteptam cat mai repede inapoi acasa impreuna cu bebitza....si cu pozeeeee
si nu in ultimul rand multumim pentru vestea cea mare...asa deci...umblati in gashca(surori) pe DC
va pup pe toate sa aveti o seara placuta in continuare

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTE! Bine v-am regasit!Ce mai faceti?Astazi avem din nou motiv sa bem, nu?

STEFANIA, LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa-ti aduca viata numai bucurii!
GEORGIANA, sa-ti traiasca fetita! Petrecere frumoasa!
Hellene, Ana, Mira,Anina, Nastasie, Carmen,Monica, Aldaesme,Emma, Yrys, Klumea Blondy , o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute,
georgiana, la multi ani! sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata dragele mele!
La multi ani iubita mica Stefania, puiut mic de Georgiana! Petrecere frumoasa astazi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesa!

O zi buna la toata lumea!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,
Am vorbit ieri cu Mira la telefon, se simte bine, asa cum putea sa se simta in prima zi dupa cezariana . Nu am putut sa vorbesc mult cu ea ca bebita urla cit o tineau puterile linga ea, asa ca a trebuit sa se opreasca din palavrageli la tel si sa ii dea sa suga.

Trebuie sa rectivif , cica e Selin nu Celin , mi-a spus ca asa se scrie pe la ei pe la elvetieni eu daca is cu frantuzii, am frantuzit si numele, ca e fara e stiam dar chestia cu S abia ieri am aflat-o!
monica-elizabet da ma, umblam in gasca, eu am pus-o sa se uite la desprecopii si a devenit si ea dependenta ca si mine, si mai mi-o ia si inainte cu postarile.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
Ce de -a evenimente pe aici!
Felicitari Mira si sa-ti traiasca micutzii,sa te bucuri de ei sa fiti sanatosi!pupicei pentru micutza Selin si -i dorim o viatza frumoasa!Dia sa-ti traiasca nepotica!
Georgi ,petrecere frumoasa si sa creasca gazutza mare!
Pu[pam toate scorpitzele si speram ca am intrat intr-o perioada favorabila noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna ziua.
la multi ani, stefania.sa fii sanatoasa,cuminte si sa asculti de parinti.
mira, felicitari.refacere rapida si multa sanatate tie si micutei Selin.pupici de la noi.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput