Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiute !
Cu scuzele de rigoare, la multi ani pt. Iris , gogosica lui Iri ! Sa va traiasca printesa, Iri si sa va umple mereu sufletele de bucurie !
N-am vazut de multa vreme poze cu voi, abia astept sa vad pozele de la ziua printesei.
Lory, felicitari pt. cei 4 ani de casnicie ! Sa aveti parte numai de dragoste si fericire multi ani inainte !
Ana, felicitari lui Alex ! Sa o tina tot asa !
Elena, stii cum se spune, "O usa inchisa este o fereastra deschisa spre altceva...". Orice ar fi, iti tin pumnii sa iasa bine !
Monica, ca si Georgiana, doar pt. viata culturala regret ca stau intr-un oras mic. In schimb ne bucuram de liniste si curatenie prin oras, plus aerul curat de munte.
Georgiana, mami de Stefania, bine ai venit in clubul nostru ! Imediat vei fi si tu pe lista !
La multi ani, mandrei tale ! Sa fie sanatoasa si voioasa, sa va aduca numai bucurii ! Felicitari, mami, sa va traiasca !
Petrecere frumoasa x 3, caci se tin in lant petrecerile la voi, acum !
Carmen, ce face Anduta, tot la suc si compot este ? Cat timp are energie este bine, zic eu.
Adriana, tot matinal este Razvan ? I-au iesit de tot maselutele, caninii ?
Roxy, voi vota si eu, bafta !
Mira, cred ca pregatesti toate cele prin casa, caci maine este ziua cea mare, vine mezina familiei ! V-ati hotarat asupra numelui ? Ramane Celina ? Este un nume tare frumos !
Iti tin pumnii sa treci usor si fara probleme peste cezariana, iar bebita sa fie sanatoasa si puternica !
Asteptam vesti de la tine !
Noi suntem bine, ne bucuram ca le avem la noi pe cele 2 nepotele ale mele si pe surioara mea, venita in vacanta, dupa 6 luni de munca in strainatate.
Va pup, pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
aldaesme spune:
Salutare scorpiute,
v-ati prins nu ca o buna parte din noi am inceput anul cu spatele...ok, eu va anunt ca incepe perioada pozitiva...De ce? Pai o luna intreaga am muncit fara salar, fiin'ca nu se stia daca se gasesc fonduri pentru mine...stres major dar munca din greu. Ei bine, azi am aflat ca mi s-au aprobat fonduri pentru....3 ani. Aici e mult, fiindca inca sunt pe contracte anuale, ca nu am dreptul la un contract permanent...Am deschis deci perioada pozitiva, astept vestile bune de la toate.
O zi frumoasa
Esme
HelleneC spune:
Salut la toata lumea!
Trecand peste ce am sau ce nu am eu, maine cineva isi fac face aparitia pe lume un puiut mic de Mira! Abia astept vestile si pozele! Nastere usoara, refacere grabnica si intrare rapida pe DC
Dragele mele, la mine la fel de oabla chestia, asa ca nici musca nu mai trece prin creierul meu! Deci... acum astept fatidica zi de 13 sau norocoasa, acum ce-o fi! Zvorurile sunt favorabile, dar... pana nu vad negru pe alb nu mai cred! Ca de la gura canalului ma "hranesc" de 1 an jumate! Deci inca o sapamana de stat pe "ganduri"!
Va pup pe toate, ma duc sa ma hodin ca ma simt nasol, e luni, nu?
Plus ca George e la tara in vacanta si... plange dupa noi. Plange pe bune, nu mai are nici putere sa vorbeasca cu noi la telefon! Ce sa fac, nu are cine sta cu el aici, asta-i treaba!
Hai sa ne auzim cu bine maine si sa tinem pumnii stransi pentru noul ingeras, puiut de scorpiuta!
Noapte faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor,
eu tocmai am aflat ca maine si miercuri mi se intrerupe putin vacantzatrebuie sa merg la o gradinitza cu program prelungit unde nu se tine cont de vacantza...norocul meu este scap repejor de-aici si ma pot intoarca linsitita la piticotii mei.
mira...a sosit ziua cea mare...Doamne ajuta..tinem pumnii stransi sa nasti repede si usor
elena, cand imi zici de georgica cum plange imi dau si mie lacrimiledar acolo unde-l duci tu la camin nu au si program din asta in care sa nu faca activitati dar sa stea cineva cu ei?...hai ca trece repede...uite-acum a inceput saptamana si uite-acum se face vineri...promite-i si tu ceva o jucarie...sa fie cumintel si sa nu mai planga.
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata fetelor.eu nu am avut net cateva zile si am zos ca mor.
cu scuzele de rigoare, lory multi ani impreuna cu sotul.
si noi am facut in ianuarie 8 ani de cand suntem impreuna.asteptam sa serbam si 2 ani de la casnicie, dar mai avem.
mai am de recuperat la citit.
bun venit noilor fete.
revin mai tarziu.noi suntem bina, nu suntem bolnaviori, dar azi stam in casa cu gerul asta.va pup
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, sa aveti o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA LA TOATA LUMEA! Ce mai faceti scorpiutelor?
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Am intrat pe la voi sa va spun ca sora mea miraklucker a nascut azi la ora 10 o fetita de 3 kg si 48 cm pe care o cheama Celin.
Totul a decurs bine. Cind mai am vesti va mai scriu.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
HelleneC spune:
Bun venit Celine!
Mira, refacere grabnica si sa ne povestesti cum e minunea mica!
Dia multumim de vestea buna si transmite-i salutari Mirei si intregii familii!
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Lory_k spune: