Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
La multi ani, Stefania !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Georgiana, si asta este numai inceputul cu pierderile de memorie. Eu am inceput sa uit si unde pun unele lucruri, pana dau peste ele din greseala.
Dia, multumim de vestile bune !
48 de cm, 3 kg si un glascior foarte puternic avea si Cristinuca mea la nastere.
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
buna,fetelor!!!!
in primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult,dar incet-incet mi-oi intra in ritm.evenimentul cel mare pe care l-am aflat m-a facut sa intru insa numaidecat.
La multi ani,Seline si mira sa-ti dea D-zeu sa te poti bucura de toate cele trei mogaldetze!!Numai fericire si muuulta rezistenta in zilele ce vin. Vb aceea ai deja experienta.Te pup si sa-ti evii cat mai repede!!!buna,georgiana,bine ai venit in grupul nostru.nu am avut timp sa citesc postarile din urma,deci inca nu te cunosc bine,dar nu e timpul pierdut.sa-ti traiasca fetita si cred ca bucuria ei in e tot ce poate fi mai de pret.
pup toate celalte fete,in special pe cele cu care nu am reusit sa stabilim o conexiune pe ym.promit ca revin si ma reintegrez in randul vostru.chiar imi e dor de voi...na...ca acum is teribil de emotiva..
EmaIepurasii trazniti
Craciun
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
monica-elizabet spune:
fetelor, ma uit la o emisiune pe otv despre diete....si eu tocmai am halit o jumatate de tava de prajituri
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Monica, nu-i bai, eu acum am terminat un tort de inghetata si ma mai asteapta unul in frigider... astia de la diete nu or sti ca la slabit ar trebui sa fie cu super-oferta?
Si ce sa fac daca pe sot nu il incanta inghetata??? Doar nu trebuie lasat pe maine ce pot termina azi... ei...
Fetelor, gata, am Loganul in fata, e rosuuuu si frumusel, ma duc sa ii pregatesc pijamalele sotului sa il culc in el ca e atat de emotionat ca un copil, cred ca toata noaptea o sa il pazeasca, va garantez!
Hai ca va fac cinste virtuala ca sa il ud bine, si care aveti drum pe la Suceava... il udam pe bune!
Noapte faina, va pup, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
georgi75 spune:
Multumim mult, mult mult.
Am intrat numai sa va multumesc si revin maine ca acum deja sunt ter-mi-na-ta!
Si parca aud maine(adica azi) pe la 7.30-8 un glascior :"mami, mami,tate"(adica lapte)
Va povestesc maine mai multe si poate reusesc sa postez si niste poze.
Pupici la mamici si pitici.
Mami de Stefania(2 anisori-sic!)
Georgiana
nastasie spune:
buna dimineata.
elena, sa stapaniti sanatosi loganul.asa e si sotul meu.ar fi in stare sa doarma in ea.
eu sunt terminata.de cateva zile razvan de pe la 4 dimineata incepe sa se frichine, sa planga, sa bea ceai numai sa doarma nu.asta e de vreo cateva zile.dar parca e ceas.cum se face 4 gata incepe show-ul.
va pup pe toate si o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
elenasa stapaniti sanatosi loganul
adrianapoate-i mai ies ceva dintisori maselutze lui razvanel
si de-aia e agitat...tot asa are si ruxi perioade de cateva zile cand nu doarme bine apoi revine la normal.
georgiana...gata sunteti fete mari
mai eu in saptamana asta cred ca am mai pus 1 kg...mananc in prostie daca stau acasa
va pup pe toate si va doresc o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dimineatza!
azi am fost matinale ,ca aseara ne-am culcat devreme,am fost singurele,tati de serviciu.am dormit cu Anda care s-a cam foit si la noi mai ies dintzisori.
Monica ,pai tu intr-o saptamina te-ai ingrasat,dar gandeste-te la altzii care stau de un car de ani acasa!si io ma gandesc la cura de la inceputul saptaminii,dar raman doar cu gandul.poate cand pleaca tati la curs sa pot ,ca daca e el acasa,n-am nici o sansa!fac mincare la greu!
Elena,felicitari pt masinutza,inseamna ca de acum aveti cum sa va deplasati spre noi.fura masina si pe George !l-ai termina pe sotz,il lasi fara pat!va asteptam!pupicei!te lasa s-o conduci ?ca al meu zicea cu jumatate de gura da,cum sa nu ,iti dau masina si apoi imi facea lista de preturi in caz ca ating bara sau mai stiu io ce!era prevazator!
Georgi ,as vrea s-o aud si io pe Anda mea cerand mincare ,macar o data!azi am pacalit-o si a mai luat cateva inghitzituri de lapte cand s-a trezit,nu stiu prin ce minune,cred ca era infometata!cand vede sucul l-ar bea si cu ochii,nu se lasa pina nu-l termina,dar lapte.....aseara pe la 8 faceam piftele din piept de pui ca Andei nu-i placea menu-ul care-l avea.
nici orez ,nici carnitza ,nici ciorba ,nici Danone,branza sub nici o forma...
oooofff!trebuie sa am mincare pregatita ca la restaurant ,sa-si aleaga ei din menu,ca si tati e la fel.dar cu el m-am obisnuit si nici nu mai fac ce nu-i place ,insa Anda e mai dificila,inca nu spune ce vrea!abia astept sa ma inteleg cu ea sa vad ce prefera!
ma duc ca vine tati din serviciu si iar fac menu!
pupici,o zi buna tuturor scorpiutzelor!
Ana68 spune:
Scorpiute,intru scurtisor sa va doresc numai bine!
Elena ,sa stapaniti sanatosi autoturismul,mey!
Pupici evribadi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Elena, sa folositi sanatosi, Loganul rosu !
Ce mi-ai facut cu inghetata ! Eu intotdeauna cand ma gandesc la ceva bun, ma gandesc la ceva dulce, la un desert.
Monica , tot am vazut in ultima luna la tv, discutii despre dieta in functie de grupa sanguina. Uite, si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66989" target="_blank">aici, pe forum, se discuta despre asta. Iar www.sanatateata.com/harta-contact/alimentatia-pe-grupe-sanguine.htm" target="_blank">aici puteti citi mai multe amanunte despre aceasta alimentatie.
In parte mi se potriveste, exista ceva adevar in dietele astea in functie de grupa sanguina. In schimb, sotul, nu poate fara carne si de ale porcului, caci asa a crescut. Si sunt cele mai daunatoare pt. cei cu grupa sanguina AII.
Georgi, asteptam pozele dupa ce te mai odihnesti !
Adriana, tare grea e perioada primelor maselute si a caninilor. Cate i-au iesit, pana acum ?
Carmen, eu am noroc cu mama, ea gateste, caci eu n-as putea de Cristina. Dar cu mofturosii tai, ai de gatit nu gluma. Spor la gatiti si la idei !
Ema, te asteptam cu mare drag, ca intotdeauna ! Ce mai face Daria ? Dar, tu ?
Ana, o zi scurta la serviciu, sa vina weekend-ul mai repede !
Mira, imbatisari si pupici ! Ma gandesc la tine !
Sanatate si numai bine, pe curand !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn