Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

eu sunt la cafeaua de dimineatza , cafea pe care o beau de obicei in fatza laptop-ului cu forumul deschis.
Ieri nu am avut abateri si sper nici azi sa nu am.
Meniul pe azi:
dimineatza- cafea cu indulcitor
Pranz si seara- inca nu m-am hotarat, dar revin eu cand m-o apuca foamea si va spun ce am ales.

Gabriela- propun sa dam raportul o data pe saptamana, lunea dimineatza. ok?

Madalina, Ruxi, Cybip- spor la dieta.

Pupici la toata lumea!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia, gind la gind cu bucurie! Si eu vroiam sa propun sa dam raportul o data pe saptamina, asa ca lunea e ok. Cind facem o luna de regim, cumulam rezultatele.

Deci - meniul meu de azi (tot incropit pentru ca ieri am fost la ai mei si nu am avut timp sa gatesc felul 2 pentru mine) este:
mic-dejun: 2 oua ochiuri si un ceai
prinz: supa de spanac si 2 copanele de pui cu salata verde
gustare: brinza almette cu tulpini de telina (de cind am descoperit tulpinile de telina, au devenit una din legumele mele preferate - o maninc cruda, fac salate - imi place mult!)
cina: inca nu stiu...

Spor la treaba!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Si sa nu uit - reteta de azi, tot o supa crema care se numara printre preferatele mele: Supa-crema de ciuperci
2 linguri ulei masline
1 ceapa mica, taiata fin
550g ciuperci (proaspete sau din conserva), taiate
1 lingurita cimbru uscat
1.5l supa de pui
240ml smintina
1 lingurita suc lamiie proaspat
sare si piper
Se incinge uleiul intr-o cratita mai mare, se pune ceapa, ciupercile si cimbrul. Se prajesc cca 10 minute pina bucatile de ciuperci se rumenesc usor. Se adauga supa, se reduce focul si se fierbe acoperit circa 10-15 minute. Se ia de pe foc, se adauga smintina. Se toarna in blender si se mixeaza. Se adauga sare si piper dupa gust. Inainte de servire se adauga lamiia.
Ies 8 portii - 5g carbohidrati/portie

E usor de facut si in acelasi timp si foarte gustoasa!
Pofta buna!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Fetelor, hop si eu la ora mesei de pranz! mi s-a facut fooooame ca pana acum doar o cafelutza am baut.
Pap si eu niste svaiter, ca sunt in viteza, trebe sa plec la banca si mai am niste intalniri prin oras.
Sunteti cam absente azi, doar eu si Gabriela ce mai vizitam subiectul! Sa stitzi ca noi va vrem zilnic pe prima pagina...hai mai mobilizarea!!!

Mergi la inceput

Mai beau si o cafelutza..pe langa 30 de grame de svaiter pe care le-am papat la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna!
Bravo ca va tineti tari! Eu sunt "pe subiect":)), dar avem o diferenta de fus orar. Acu' la mine e 7 dimineata, sunt si eu cu laptopul si micul dejun in fata. Micul dejun a constat din oua ochiuri si cateva felii de sunca. Asta va fi micul dejun in fiecare zi. La pranz voi incerca un polonic de supa-crema de ceva (brocolli cred) si salata verde cu pui. Seara salata verde tot cu piept de pui(cred ca ma satur de atata pui:)) Mie mi se pare ca noi tinem South Beach aici, nu Atkins, pentru ca si eu am mancat niste svaiter aseara, dupa somonul cu salata si stiu ca Atkins nu da voie branza, dar South Beach da (South Beach e un Atkins modificat pana la urma).

Spor la regim si o dupa amiaza si seara bune!

Lia

Mergi la inceput

Lia, te contrazic (desi nu stiu in ce consta dieta South Beach)- Atkins iti da voie sa maninci brinzeturi, dar brinzeturi grase si care trebuie numarate la numarul de carbohidrati zilnici. Ai voie de exemplu cascavaluri, ai voie brinzeturi "cu stricaciuni" (cum le zic eu), mozzarela, chiar in ultima carte Atkins am vazut ca in faza de inductie ai voie si brinzeturi proaspete (gen ricotta de ex.).
Iar de mincat nu trebuie sa maninci doar pui - poti minca si peste si vita si curcan, totul e sa fie variatie ca sa nu te plictisesti.
Parca Daria spunea ca regimul nu se tine decit 2 luni pe an - eu nu am citit nicaieri acest lucru - din contra, atkins devine un mod de viata - insa trebuie sa treci prin toate fazele pina a ajunge acolo. Cea mai restrictiva este faza 1, Inductia care trebuie sa dureze minim 2 saptamini, dar care poate fi prelungita oricit (in cartea lui da exemple de persoane care au tinut inductia 2-3 luni). Trecerea la faza 2 se face, din cite explica el, din multe motive, inclusiv datorita plictiselii (adica te saturi de aceleasi feluri de mincare oricit le-ai roti), a obtinerii unei pierderi in greutate multumitoare, etc.

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, imi dai o veste buna. Nu stiu de ce eu tineam minte ca nu pot manca branza. Am citit cartea mai demult.Da' un pahar cu lapte poti sa bei? Ca eu cand am mai tinut nu am baut si nici branza nu am mancat si mi se puneau carcei.

Va pup si bafta,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Pupici fetelor!

Eu ma apuc de treaba de maine 01.02.2006. Am 1.75m si exact 65 kg. Targetul meu este 60 kg. Stiu ca ma simt f bine la greutatea asta. Am de gand sa mananc cu preponderenta gratar de pui si salata verde cu rosii si castraveti, poate cateva picaturi de ulei de masline. Pentru mic dejun mi-e greu sa decid. Am vazut ca voi papati oua, dar eu eram obisnuita cu 2 iaurturi. Va trebui sa le inlocuiesc dar as vrea ceva variatie...poate veniti cu ceva exemple.
In genere, seara, eu voi manca salata de la pranz si probabil tot gratar de pui.
Stie cineva, aceasta perioada de inductie trebuie sa tina exact doua saptamani?
Si mai am o intrebare...cum sa ma educ sa nu manac intre mese
Pup dulce toate fetele si bafta in atingerea tintei propuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lia, uite aici link la site unde iti spune ce mancaruri sunt acceptate in faza 1:
http://www.atkins.com/articles/atkins-phases/phase-one/acceptable-foods/

Oana_B

Mergi la inceput