Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Oana, multumesc
Si multa bafta azi!

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by ruxij
Mie mi se pare ca noi tinem South Beach aici, nu Atkins, pentru ca si eu am mancat niste svaiter aseara, dupa somonul cu salata si stiu ca Atkins nu da voie branza, dar South Beach da (South Beach e un Atkins modificat pana la urma).

Lia, Atkins permite svaiter sau alt tip de cascaval, nu pemite iaurturi, branza cu smantana, etc...
Eu voi ajunge la South Beach, dar dupa ce scap de suficiente kg..

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004
desi nu stiu in ce consta dieta South Beach

gabriela, dieta South Beach este tot un fel de Atkins, dar spre deosebire de Atkins-care interzice aproape total carbohidratii, SB ii imaprte in buni si rai...si permite consumul de carbohidrati buni...functioneaza pe aceleasi principii, dar are modificari..eu vreau sa tin SB dupa ce voi slabi suficient.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij
.Da' un pahar cu lapte poti sa bei? Ca eu cand am mai tinut nu am baut si nici branza nu am mancat si mi se puneau carcei.

Va pup si bafta,
Lia

Lia, papa linistita svaiter si telemea cat vrei ca au o 0 gr de carbohidrati sau 1 gr de carbohidrati / 1oo gr. NU LAPTE, BRANZA CU SMANTANA, IAURT, LAPTE BATUT, sau BRANZA TOPITA. NU in faza de inductie. Veri tabelul de carbohidrati pe mail? Spune-mi adresa sau pe PM si-ti trimit esenta regimului atkins sintetizata in 3 pagini, cu tot cu tabel. important este sa nu depasesti, in faza de inductie, 20 gr de carbohidrati /zi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cybip

Pupici fetelor!

Am de gand sa mananc cu preponderenta gratar de pui si salata verde cu rosii si castraveti, poate cateva picaturi de ulei de masline. Pentru mic dejun mi-e greu sa decid. Am vazut ca voi papati oua, dar eu eram obisnuita cu 2 iaurturi. Va trebui sa le inlocuiesc dar as vrea ceva variatie...poate veniti cu ceva exemple.

cybip, UITA DE ROSII IN FAZA DE INDUCTIE!!!
Dimineatza poti manca; sunca de pui, oua fierte, branza almette ( aia cu verdeatza are 2 gr carbohidrati/100 gr), piept de pui fiert , cafea decofeinizata, ceai, peste conserva cu putina zeama de lamaie, etc..depinde de gust...

Mergi la inceput

fetelor, azi la ora 9 v-am pescuit de pe pagina 3...RUSINICAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!....Haideti pe pagina 1..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Cybip - ti-a raspuns Mia exact pe subiect!
Eu am alta neclaritate - stiu ca Atkins permite de exemplu lapte de soia insa cel pe care l-am gasit eu prin supermarketuri contine o gramada de carbohidrati - voi ati gasit de altfel?
A, si inca ceva - daca obisnuiati sa beti cafeaua cu lapte, puteti folosi in loc de lapte smintina dulce lichida (sau frisca lichida neindulcita) - in Rom exista de la dorna, cea rosie ca are mai multe grasimi.
Mia, eu am mincat si rosii, dar cu moderatie - adica am mincat 1/4-1/2 rosie la micul dejun cu omleta - nu am vazut sa fie pe lista cu legume interzise, doar ca are multi carbohidrati.
Meniul meu de azi:
mic-dejun: crenvursti de pui cu mustar, ceai
prinz: inca mai am supa de spanac, chiftelute cu castraveti
cina: nu stiu inca, ca de obicei...
Vine si reteta zilei in citeva momente...
Spor la cura si o zi buna sa avem!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata si reteta - de data asta e o reteta pentru felul principal:
Pui cu tarhon si smintina
2 piepti pui, 1 lingurita sare, 1 lingurita piper, 240ml smintina, 3 linguri ulei, 120 ml supa pui, 1 lingura tarhon (proaspat sau uscat, tocat), 1 lamiie
Se taie carnea in fisii, se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti (cit sa se rumeneasca putin) - se scoate carnea si se pastreaza la cald. Peste grasimea ramasa se toarna supa si se lasa sa fiarba pina mai scade (aproape la jumatate). Se adauga smintina, tarhonul si mai apoi carnea prajita. Se sarea si pipereaza si se mai tin pe foc pina se ingroasa sosul. Inainte de servire se adauga zeama de lamiie.
Portii: 4, 3.5g carbohidrati/portie
In reteta originala se mai foloseau si 30g Atkins Quick Cuisine Bake Mix cu care se pudra puiul inainte de prajire - cum insa la noi nu se gaseste eu l-am scos de tot din reteta si iese oricum foarte gustoasa (unde mai pui ca are mai putini carbohidrati in felul asta...)
Va asigur ca toate retetele pe care le postez aici sunt incercate de mine si sunt tare bune! (aici suscrie si sotul meu !)
Va urez pofta buna si cura usoara!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Bonjour ladies!

Multumesc pentru raspunsuri si pentru retea Gabriela
Meniul de azi:
dimineata - o bine meritata cafea urmata de conserva ton in apa cu zeama de lamaie
pranz - cod file cu lamaie
seara – probabil pui la gratar

Nu stiu ce ma fac eu cu mancatul intre mese , probabil ma voi chinui sa beau multa apa daca imi da tarcoale pardalnica asta de senzatie de foame.

Ma gandeam daca nu ar fi bine sa trecem in listuta si data la care am inceput dieta.
Cand se face cantarirea, saptamanal?

Pup dulce si spor la treaba!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cybip

Nu stiu ce ma fac eu cu mancatul intre mese , probabil ma voi chinui sa beau multa apa daca imi da tarcoale pardalnica asta de senzatie de foame.

Ma gandeam daca nu ar fi bine sa trecem in listuta si data la care am inceput dieta.
Cand se face cantarirea, saptamanal?

cybip, poti manca cat vrei la atkins...dar ai grija sa nu depasesti 20 gr de hidrati de carbon pe zi...asa ca potzi papa putin si des, de cate ori iti este foame, din alimentele permise...nu-ti bate capul....va disparea si senzatia de foame..eu acum aproape uit sa mananc..si inainte mancam si intre mese si seara muuuuuuuuuult...

normal ca trecem greutatea de start in listutza...

-cantarirea saptamanala si RAPORTUL se fac lunea dimineatza...

Mergi la inceput