am aflat ceva ingrozitor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Avortul, din punct de vedere religios, este un pacat ingrozitor, intrucat Dzeu a spus "cresteti si inmultiti-va"! Daca citim in Biblie, toti aveau ft multi copii, dar traiau si mult mai mult! Tot in Biblie spune ca, daca ai credinta, Dzeu are grija sau "cere si ti se va da"!

Acum, fiecare dupa propria credinta si constiinta! Sa nu judecam in necunostinta de cauza!

http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by mona82
Totusi eu nu inteleg de ce daca se faceau avorturi subiectul acesta era tabu.

Pai era tabu pentru ca altfel ii bagau in puscarie.
Normal ca era tabu.
Avorturile erau ilegale.

Roxy23 - de acord cu tine. Si totusi n-as fi crescut 30 de copii.
Asa, si ce fac eu (ICSI) e "un pacat ingrozitor" - daca ar fi asa un pacat, nu ar aparea nici un bebeu prin reproducere asistata.
Ca si copiii aia tot de la Dumnezeu vin.

Nu stii niciodata care e adevarul....
Nu avem o conexiune directa cu Cel de Sus.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu nu as vrea sa aflu de avorturile din familie!
stiu ca odata am prins o frantura de conversatie, cand mama ii spunea cuiva ca va rezolva problema , iar aceea femeie ii zice ca ea ar ramane asa ca isi doreste si ea o fetita
desi eram mica, imediat m-am gandit k e vorba d un bb

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

este foarte usor sa judeci si sa condamni, netraind vremurile acelea. NU aprob avorturile dar exista si situatii limita. si nu imi condamn mama pentru nimic din lucrurile astea. este mama mea si asa va ramane vesnic.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Din punctul meu de vedere raspunzator pt avorturile dinainte de 89 e doar ceausescu ,care le-a luat femeilor dreptul de a decide ! Nu suntem iepuri sa facem copii pe banda rulanta si eu zic ca altul ar fi fost viitorul fiecaruia dintre noi daca am fi avut vreo 10-11 frati.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by roxi23

Avortul, din punct de vedere religios, este un pacat ingrozitor, intrucat Dzeu a spus "cresteti si inmultiti-va"! Daca citim in Biblie, toti aveau ft multi copii, dar traiau si mult mai mult! Tot in Biblie spune ca, daca ai credinta, Dzeu are grija sau "cere si ti se va da"!

Acum, fiecare dupa propria credinta si constiinta! Sa nu judecam in necunostinta de cauza!

Si sa nu uitam ca Biblia a fost rescrisa de barbati . Ce solutie mai buna de a tine femeile ocupate decat sa le lasi bortoase nu?? Si atunci nimic nu intervine in calea fericirii barbatului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

[quote]Originally posted by roxi23

Si sa nu uitam ca Biblia a fost rescrisa de barbati . Ce solutie mai buna de a tine femeile ocupate decat sa le lasi bortoase nu?? Si atunci nimic nu intervine in calea fericirii barbatului

Off topic:
Da' cu FIVul ce or avea, Michelle?

Elise

Mergi la inceput

asta intra la categoria "cere si ti se va da"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

asta intra la categoria "cere si ti se va da"

Elise

Mergi la inceput

mai esti cam bine dispusa azi.ce se intampla?

Mergi la inceput