Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

am uitat sa va zic, mi-a zis si mie dr. ca la 6 luni o sa faca 2 intepaturi in loc de una, ca au primit alte tipuri de vaccin, nu am retinut cum se cheama, eram prea ametita

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna dimineata fetelor (ca dimineata era cind am inceput eu sa scriu ),

joia la mine e o zi criminala, am gimnastica personala de refacere plus dus la karate cu mindra mare. Si sunt pe drumuri aproape toata ziua. Asa ca ieri nu am apucat sa intru. Uram pentru ieri La Multi Ani lui Vladut (b_irina_c ti-am vazut si eu inotatorul in cada mare ) si lui David-Andrei!

Si bineinteles La Multi Ani sarbatoritilor de astazi: Mario, Eva-Elena, Alexandru, Radu Cristian si Ana-Maria.

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.

Ramona, bine ca i-a trecut Mariutzei tale. Te doare sufletul sa auzi de bebelusi bolnaviori atita vreme.

krsitinutzei, ii uram si noi multa sanatate si putere sa treaca peste boala.

Nicole, felicitari!!! pentru rezultatele eforturilor tale in ceea ce priveste dieta! Eu dupa o saptamina de chinuiala (da' nu asa rau ca la tine) m-am ales cu 2 kile date, am mai oscilat apoi la +0.5 -- +1, si acuma am ramas neto cu 1.5 in minus. Slabutz, slabutz. Da' asta este. Sa mai scrii si tu pe aici ce se intimpla dupa, daca reusesti sa te mentii.

Miflore esti tareeee... cum incerci tu sa recuperezi si cum harnicutzele de pe aici scriu mereu inainte . Mie mi-e greu dupa 1 zi de pauza..., incerc macar sa localizez subiectele

Cu apa plata sa ne dam si noi cu parerea. Si pe la noi toata apa e calcaroasa (Carmi, ce fain ca voi aveti apa ok...si in zona Stuttgart tot calcaroasa era!!!), daca o lasi un pic sa ajunga la temperatura de fierbere (fara sa o fierbi insa) lasa alba complet cana. Si vb si de apa de chiuveta si de cea plata imbuteliata (si am incercat vreo 3 sorturi gasite pe aici). Daca voi ati vazut ca Bucovina nu e calcaroasa e suuuper!!! De fiert noi nu o fierbem, nu am face decit sa marim concentratia de saruri

Si noi tinem apa calda tot la termos, e foarte rapida metoda. Daca nu ar fi cele 7 minute cit sta laptele la dospit am fi boieri ...

Incerc sa mai vad ce s-a mai scris de ieri ca... dragelor, e tare greu de tzinut pasul.

Va

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da Mary...ai dreptate...cred ca am sarit un paragraf cand am citit

Eu i-am dat-o apa plata nefiarta. Nu a avut nimik.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am fost dupa laptele praf. Cica NU AU, sa sun marti.
Am intrebat de banii pt concediu si CIC de anul trecut din 1 iulie, NU AU BANI.

Ce faceam daca nu aveam un alt venit in casa? Cum hraneam copilul (daca nu aveam san)?

Ma termina nervos tara asta!!!!!!!!!!! Cum sa nu te cari din kk asta?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

MiFlore, Ancuta e mai bine.
Am reusit sa scapam de antibiotic.
I-am venit de hac cu Osciloccocinum si vit. C.
Multumim de intrebare si pupici Anei.

Norina, eu i-am dat Ancai in primele 3 luni: cate o jumate fiola de Ca + o jumatate fiola vit. C timp de 10 zile.
Si eu i-am dat 4 picaturi de Vigantol, ca Ancutza a avut fontanela mai mare.
Acum, se pare ca s-a mai inchis, si am ajuns la 3 picaturi de Vigantol. Si fara Calciu.

Mary, cred ca dovlecei turcesti vom folosi.
Eu am cautat dovlecei congelati in supermarket dar nu am gasit.
Daca vedeti undeva, dati de stire.

In Franta era curentul ca alimentele congelate sunt mai bune decat cele proaspete aduse din alte tari, cu cat fac pe drum pana in farfuria noastra numai proaspete nu sunt.
Cele congelate teoretic sunt conservate imediat dupa ce au fost culese.

Sa va zic ce mi-a facut Anca aseara, eu o pupam pe gatulet si ea moare de ras atunci.
si-a infipt amandoua mainele in parul meu, s-a ridicat in fundulet si a inceput sa ma baloseasca si ea pe fata. zicea ca ma pupa si ea

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ii urez si eu insanatosire grabnica Kristinutei,sa ajunga cat mai degraba langa Raducul ei.

Codruta,nu merita sa te enervezi,Doamne fereste scade productia la laptic si zau ca nu merita.Sa stii ca Mihnea-i incantat de jucarica gym deluxe mai ales acum de cand a implinit 3 luni(adevarul e ca asa si scrie ca-i de la 3 luni),tipa la animalutele alea agatate de zici ca-s cei mai mari dusmani ai lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

quote:
Originally posted by cge

In Franta era curentul ca alimentele congelate sunt mai bune decat cele proaspete aduse din alte tari, cu cat fac pe drum pana in farfuria noastra numai proaspete nu sunt.
Cele congelate teoretic sunt conservate imediat dupa ce au fost culese.
[/br]

Da, s-ar parea ca vitaminele se distrug din fructele si legumele proaspete, de ce stau mai mult intre culegere si consum... Daca se congeleaza imediat se conserva si vitaminele.
Dar de ce nu folositi borcanele cu fructe si legume de la Hipp sau alte firme care faca papica pentru bbei?
Cristina, bravo pentru Ancutza, micutza luptatoare. Ce e Osciloccocinum??

Codruta, iti inteleg supararea, toate sunt frumoase in Ro, pina la interactiunea cu autoritatile . Asta se simte sa stii si la noi, aici, doar ca mai rar. Dar nu te mai supara, da-le la spate, ca nu merita ei nervii tai.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, eu stiu de Calciu de la 2 doctori, ambii mi-au zis 5 ml/zi tmp de 10 zile; o dr mi-a zis o luna da una ba; cik ceilalti 5 ml sa-i beau eu, dar e asa de rau la gust ca era sa vomit. Bine ca nu are putere copilul sa ma bata ca-i dau porcaria aia de calciu.
Codruta, daca te hotarasti cu emigratul, zi-mi si mie si mergem impreuna la coada la ambasada.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Fetele care dati brinzica preparata cu bebelac cu ce fel de lapte ii hraniti pe bb.Eu daca ii dau milumil sa-i fac brinzica din bebelac sau milumil ca sa nu schimb laptele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Moaaamaaaa, fetelor, ce kef de vorba aveti! - zic eu plina de invidie. Kef am si eu, dar n-am loc pe calc de soptz care are de lucru. Lasa ca ma fac eu mare si-mi insir computadorul personal (dar asa de bine m-am obisnuit cu mai mult loc liber pe masa incat slabe sperante!). Noi asteptam dr sa ne vaza si sa ne mai povesteasca despre diversificare. Maine e zi de cantar si sa vedem cate tone are micutza luptatoare de sumo. Am vazut ca ati vorbitara despre ape:
- apa din cadita - intotdeauna cea de la robinet. Dr a zis ca daca are ceva de la ea abia atunci o trecem pe apa fiarta si racita - ceea ce n-a fost cazul
- apa pentru lapte - initial m-am spart in figuri cu Vera. Pe urma am renuntat (daca faceam socoteala apa costa cam cat laptele) si de regula folosim Bucovina (fiarta si racita). In caz ca n-am gasit Bucovina am mai luat Izvorul Alb sau Herculane. Ibricul in care fierb apa este teflonat si singura la Bucovina se vad niste urme albicioase dupa mai multe runde de fierbere, de la celelalte ape ramanand alb complet dupa fiecare tura.
Calciul - noi am luat cate 5 ml timp de 10 zile la 2 si la 4 luni. Am inteles ca se mai ia si la 6 si 8 luni.
Sucul - inca-l mai fac la robot, dupa ce e gata amestec sucul si pulpa, dar vreau sa-mi iau razatoare d'aia manuala avand in vedere ca pana la urma mananca si sucul si pulpa. Hai ca mai vad ce-ati mai zis si voi si eventual mai revin cu completari.
La multi ani bebelacilor nascutzi pe 26 si 27 (ca ieri n-am scris) si insanatosire grabnica Kristinutzei.
Haidi PA!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput