Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
A dat Domnul si m-am invrednicit sa-mi fac si eu un album cu poze in contul nostru comun. Am pus si pozele de la nastere (pe care le stiti deja) dar si poze mai noi. Si cu Silvia vreo 3 pt ca nu m-am putut abtine si pt ca e tot copilasul meu.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
meems spune:
Fetelor, vin si eu cu o intrebare, de fapt vreau sa va cer si voua sfatul. Vesnica mea problema cu Rianna e ca nu vrea sa doarma, ziua abia adoarme cate o ora, doua, si asta daca e plimbata cu masina sau in carucior. Acasa rar doarme, mai mult pot sa zic ca atipeste cate jumate de ora. Am observat ca ei i-e cel mai somn seara pe la 19-20, si daca adoarme atunci si o las sa doarma, doarme si pana la 23. De obicei n-o las sa doarma asa de mult ca vreau sa-i fac baita cel tarziu la 22, deci cateodata o trezesc eu daca doarme mai mult de 21:30. Apoi se mai trezeste in jur de 1-1:30 sa manance, si apoi iarasi pe la 3:30-4. Dupa ora 5 e de obicei treaza si nu mai vrea sa doarma, iar eu (stiu ca ma repet) atunci as dormi de numa' si de multe ori mi-e foarte, foarte greu sa ma trezesc la ea. Intrebarea mea este: sa o mai las sa doarma seara? Sau sa incerc s-o tin treaza dupa ora 19 si pana la baita? Credeti ca asta ar determina-o sa doarma dimineata mai mult? Sau asa e programul ei si n-ar trebui sa i-l schimb? Nu stiu ce sa mai zic... Va intreb pe voi, fetele care le-ati facut bebeilor program si v-a reusit faza, ca eu nu stiu ce sa ma mai fac. Am incercat s-o las sa doarma seara cand i-e somn si sa ma culc si eu atunci, dar nu pot dormi ca e prea devreme pentru mine. Si atunci ma gandesc sa-i fac programul dupa al meu - stiu ca suna egoist dar ma gandesc ca macar acum cat e micuta ar tine faza si s-ar obisnui asa. Voi ce ziceti? Ca nu pot de-acu'-nainte eu sa ma tot culc la 8 seara si dupa 5 dimineata sa tot stau treaza si s-o plimb pe ea prin casa... Astept sfaturile voastre si va multumesc anticipat!
Pupici,
anda77 spune:
aoleu, simt ca mi se face rau cand postati greutatea bebeilor...
noi tare greu mergem, cu tot cu lapte praf!
ia uitati-va: nascut cu 3300, 3870 la o luna, moment in care am introdus laptele praf.
4400 in prezent, adica la cam 7 saptamani!!!!
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
cristinamh spune:
hai anda, nu dispera... trebuie sa existe si piticii grupei, nu?? acum s-au nimerit poetul tau si cantareata mea... o sa vezi ca isi revin ei, daca nu ii insuram... ca au acelasi gabarit![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anda77 spune:
da, mai cristina, suntem codasii grupei...ca piticii nu poti sa spui, ca varsta nu suntem cei mai mici...asta adanceste drama![]()
si tabelul asta il pui pe prima pag., ca nu l-am vazut acolo?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
vreau sa stiu si eu ce-i da catutza fetei de mancare? vitamine, hormoni? sa-i dau si io lu'poetu'...
bai, sa stiti ca nu s-a terminat cu diareea. ma amageam eu. asa ca ne delectam in continuare cu menta cu smecta...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
corap spune:
bau-bau
ma mai cunoasteti? ca de cand n-am mai dat eu pe-aici au inflorit si ghioceii (ma rog, asta a fost o figura de stil, ca si la mine in cartier tot bar-bar e ((a se citi bar cu a din a - ha-ha)noi suntem bine, nu prea dormim - bb cam 10 maxim 12 ore/ 24, ma-sa mai putin.
suntem f activi, si d-aia n-am mai reusit sa intru. nici macar sa citesc. vad ca am ramas in urma cu 10 subiecte.
in alta ordine de idei:
- l-am botezat pe bb
- n-am mai slabit deloc
- azi am fost la targoviste, saptamana trecuta la giurgiu, fara nici o treaba, doar ca dormea bb in masina si nu ne-am indurat sa-l trezim
- ma duc la masaj
- m-am umplut de vergeturi
- i-am facut vaccinul de 2 luni lui bb - a fost exagerat de cuminte
am impresia ca am picat intr-o discutie despre tonajul piticutilor. al meu are 7 kile si 65 de cm. si acu doarme-n leganus cu destu-n gura. si ta-su a adormit pe canapea uitandu-se la el ![]()
incerc sa mai citesc din urma, da' ati fost harnice rauuuu (sau eu n-am mai intrat de f mult timp).
Va pupam pe toate
C & andrei
(14.11.05)
anda77 spune:
bai corap, dupa ce ca n-ai mai postat din '44 toamna, acu'intri sa ne arunci in deznadejde. 7 kg???!!! da' tu in ce an ai nascut? in 2005, odata cu noi?
poetu' o sa aiba 7 chile la vara....![]()
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
lavi02 spune:
Ajung la conFuzia ca tabelul Cristinei e absolut deprimant, ajungem sa facem fix ce scrie peste tot ca nu trebuie facut: sa ne comparam bebeii!!
Anda zice sotul meu (!) ca Nichita a luat OK in prima luna (570, plus ca a mai si scazut), ca in Capraru scrie ca in prima luna de la 500 in sus e OK. Si acum, nu stiu de ce te plangi 530 in 19 zile, vine 27 g/zi ca acuma calculai ceea ce e super bine, iti iese peste 800 luna asta!
Stai mai fato' ca Andrei al Coreip s-a nascut cu 4.450!!!
Meems stai tu linistita ca nu ramane bebita ta cu programul asta si nici bebeii ceilalti, pana la adanci batraneti! Eu ZIC ca e mare pacat sa o scoli la 21.30 daca la ea dormitul e asa o chestie hard to achieve. Eu de ex ii fac baie Nataliei pe la 19-19.30, depinde cand o prind treaza - poti sa faci si tu asa. Apoi o culci si cand se mai scoala o hranesti. Pt inceput va trebui sa te acomodezi tu cumva la proramul ei ca mai apoi, incet-incet o aduci tu la calea cea dreapta! 
Corap hello-hello, vorba ta, mi-era dor de tine! Sa stii ca si eu cand ajungem acasa cu masina si bb doarme ma gandesc sa mai dam o plimbare! Dar ati fost super -tari cu targoviste si Giurgiu! 
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)