Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Sunt disperata... la 8 saptamani Elise cantareste 4730 g si are 55.5 cm. Nu stiu daca am masurat-o corect, dar de cantarit sigur am cantarit-o bine. Eroare de cateva grame, ca s-a cam miscat. Oare nu-i prieste laptele praf? Ii dau Milumil 1. Ce-i drept, nu-mi prea mananca. Azi, de exemplu, la masa de la ora 15 a mancat doar 80 ml, la 18 doar 50 ml; abia la 21 a reusit de a terminat biberonul de 100 ml. Nu stiu ce sa mai fac; pur si simplu nu vrea sa manance; ii bag tetina in gura si fie o mesteca, fie o scuipa, fie se apuca de plans.
Anda 77, suntem colege de suferinta... al tau nu mananca sau nu-i prieste laptele? Sau din cauza ca a facut diaree nu a luat in greutate? Cat a avut la nastere?
Mentionez ca fata mea e vioaie; stam de vorba, radem, plangem, plangem,... si mai si dormim un pic.

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania, 3400 g
3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MEems, cam aceeasi problema o am cu vlad, trebuie sa-l trezesc seara la baita ca dupa suptul de la 19.00 doarme cel mai bine....Dar il "trezesc" vorba vine ca-i fac baita mai mult dormind. Si in zilele in care a fost marait, seara nu-l trezesc la baie. Stiu ca dati cu rosii, dar prefer sa stiu ca doarme decat asa. Plus ca indiferent daca il scol sau nu...doarme si tot nu mananca cum trebuie.
Deci eu o seara il las sa doarma una il trezesc daca nu o face el ....Si program puiutul meu a avut ceva frumos..dar nu-i mai place.

CORAP...mama ce Andrei de 7 kg ai...!!!! Sa fie frumos si pufos...
Ce te superi ca a fost cuminte la vaccin???? Las' ca-i bine asa.

VA pup si noapte buna, ma bag langa puiut ca astept sa se trezeasca...vezi, azi nu l-am trezit si nu-i fac baita si este nemancat de la 19.00 o sa ceara el portia....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap bine ai revenit sa ne umilesti!!! Cu ce l-ai hranit de a facut 7 kg???? Sau l-ai cantarit cu pietre in buzunare???

Cristinica venim si noi la raport::: BB Stefan nascut cu 3.700 si 53 cm, scazut pana la 3.500 si la o luna avea 4.360gr si 57 cm iar la 2 luni 5.230 gr si 65 cm. Dar cum i se intampla si Laviniei s-a cam blocat cantarul la 160 gr/saptamana deci,....nu cred ca luna asta imi ia mai mult de 650 gr. Dar BB arata f.bine si voinic asa ca...Tot inainte!!! Totusi la 7 kg probabil ca la vara vorba Andei!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dau si eu datele (cu rugamintea de a corecta numele: Elise-Stefania)
- la nastere 3400 g, 50 cm;
- la 4 saptamani 4060 g, 54 cm;
- la 8 saptamani 4730 g, 55.5 cm.

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania, 3400 g
3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEGARACRISTINA, nu dispera...dar vb cu dr poate ii schimbi laptele...
poate nu-i place.
Uite asa patesc eu cu Vlad al meu doar ca eu ii dau san. Scoate titzi, o SCUIPA chiar, iar o trage , plange...ma chinui de azi noapte sa-i dau sa manance de numa numa. Si cand il pun jos, cauta cu gura de zici ce-i aia. Nu siu ce are, am ami avut o data problema asta si cand m-am hotarat sa ma duc la spital..a revenit cu picioarele pe pamant.

LAVI, ba da ii dau san, dar nu strica bibe in casa, ca nu i-oi da pana la 6 luni...Eu as vrea chiar mai mult dar nu cred ca tin laptariile.

ANDA..hai mah nu te stresa si tu. Las hormonii pe mai tarziu...
Eu am primit o gramada de lucrusoare pt bb...si cand am venit sin spital am facut asa, curat cu mama printre ele si erau chestii care le-am pus..hat hat ca le va purta pe le 3-4 luni.
ETE NA !!!!Eu i le dau de acuma!!! Mi se pare lung, nu f f gras, e proportionat bine dar a crescut, na.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Idee pt negaracristina - bebeu mofturos:
1. poate nu-i place tetina
2. poate are gaura prea mica si nu-i vine destul - daca nu-i mai dai san, poti sa-i bagi o tetina mai mare
3. pt cresterea poftei de mancare poti sa incepi sa-i dai si tu niste suc de fructe - are vit C care creste pofta de mancare. Dar asta numai cu acordul doctorului tau.

Anda,
Silvia s-a nascut cu 3400 si la 1 luna avea 3850 si la 3 luni 5200. Dar sa vezi ce dolofanica era pe la 7-8 luni, sa n-o recunosti. Acu' iar e subtirica - dar asta deja e problema ei

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

maaaai, nu dati cu pietre in mine... eu sunt obsedata ca andrei creste prea repede. nu cred ca e chiar asa de bine... ma linisteste faptul ca e si lung, da'un ghimpe tot am in suflet.
andrei a avut asa:
4.450 la nastere
5.010 la 1 luna
6.310 la 2 luni
si cunosc un bebel care are 4 kg la 4 luni si e bine-mersi, sanatos.
asa ca...
da... si eu sunt de parere ca bebeii nu trebuie comparati. important e sa fie sanatosi. si, in general, daca doftoru zice ca-i ok, si ca bb e in parametri, inseamna ca-i ok.
si eu zic sa ne bucuram de fiecare zi, pentru ca bebeii se schimba fff repede acum. de ex, bebemeu nu mai face asa frumos cum facea cand s-a nascut (si in primele saptamani) cand trecea de la plans la ras. era ceva f interesant, dar care acum nu mai e... si mie imi pare rau ca n-o sa mai aud niciodata sunetele alea.
C & andrei cel plimbaret (14.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cora da' cum mai stai cu lapticul personal?
Cred ca iti rupe mainile Andrei!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Buna seara fetelor!
Lavi si monet, sa va traiasca moacele si sa va bucurati de ele!
Apropos de picaturi, eu lui bebelica ii dau bonisan si nu sab simplex, si nu prea am avut probleme cu coliceii. Asa mi-a recomandat dra, cica asta ar fi natural, din plantute.
Lavi, saracuta de tine, cu diareea silviei… cred ca si eu m-as deprima la maxim…
Meems, asa era si bebelica al meu pe la 1 luna- o luna juma: se trezea dimineata pe la 5.30-6 si nu mai dormea pana pe la 10. nu plangea, pur si simplu dadea din manute, gangurea… dar nu puteam sa-l las singurel daca vedeam ca nu doarme… intre timp s-a reglat singurel, doarme dupa baita, de la 10.30 pana pe la 4.30, papa 15 min si dupa aia mai prind 3 ore, 3 ore juma. Nu doarme el toata noaptea ca alti bebelaci model de pe-aici dar pt mine este rezonabil chiar si-asa.
Anda, o sa-i revina si poetul tau cu greutatea o sa vezi, daca ia mai putin la inceput o sa ia mai repede dupa aceea. Tu ii dai numai praf sau si in completare?
Corap, si eu sunt pliiina de vergeturi, cu mustela cu tot, ca n-a mai avut nici un efect, iar de kilograme… ce sa mai zic…wow, ce voinic e bebe andrei!!!
acum, am si eu o problema. bebe-al meu s-a lenevit la supt de-mi vine cateodata nu stiu ce sa-i fac. daca noaptea mananca mai rar si bine, ziua ma enerveaza cu putin si des. program? nu stim noi ce-i aia. daca in unele zile mananca la 3 ore, sunt zile cand mananca si la o ora juma doua, iar seara la o ora. dupa baita ii dau in completare un bibe de lapte praf, singurul de lapte praf din zi, si atunci doarme 5 ore, in rest... singura consolare e ca ia bine in greutate...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... cu laptiku stau onorabil, date fiind circumstantele. adica ii dau si supliment (cam 200 de gr/zi), in rest san. dar il hranesc din pozitia "culcat", ca altfel n-avem nici o sansa - nici eu sa-l tin, nici el sa manance. bine, bb a facut si o alergie destul de urata inainte de vaccin, si doctorita ne-a zis sa-i dam humana ha supliment. si are un gust SUPERORIBIL. nu-i bb prea incantat, asa ca trage de titi. intre timp, am avut si eu un canal infundat, dar la mine a trecut cu masaj si comprese reci de la frigider cu rivanol (n-a plecat lapticu din cauza compreselor). oricum, durerile au fost groaznice. si pata aia rosie si fierbinte care nu mai trecea...
mainile nu mi le-a rupt asa de tare, pt. ca in general, chiar daca nu doarme, e cumintel. doar ca nu-i place sa stea singur in camera. asa ca eu sunt un fel de accesoriu pentru bb
C & andrei (14.11)

Mergi la inceput