Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Fetelor,azi iesim si noi un piculet,ca nu prea am iesit zilele astea,decat in balcon!!
Ne ducem pe la mama,care sta aproape in cosuletz,nu in carutz,c-o fi el de firma,dar tb 2 persoane sa-l manevreze,sau nu m-oi pricepe eu prea bine...

Cat despre greut.lu'bebe:noi avem vreo 5.700,ceva de genul asta,la 8 sapt,si ne-am nascut cu 3.700!!!Multisor!
Ne zicea in spital ca la 4 luni greut.lu'bebe tb.sa dse dubleze...cred ca stefanel o sa si-o dubleze la 2 luni juma'-3 luni!!
Deh,daca-i dau bibe!!!

acu'sa va zic cat bibe papa:pai,cam 120-140 ml la o masa,dif.de 3-4 ore,si intre mesele astea mai bag si-o tzitzi pe post de desert,sau mai nou,MOMENT POETIC,ptr.somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Offff,aiurita sunt!
Dupa aproape acolo,la mesajul cu mama,tb.sa fie o virgula!
Deci,nu pe mama o pun in cosuletz,da??
Pe bebeeeeeeeeee
Offf,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata mamicutzelor!

Io-s cam amarita. Sarah e in cura de slabire auto-impusa.Nu stiu ce are. Pur si simplu, dupa ce trage de la un sin vreo 2-3 minute, o rigii, dupa care nu mai vrea in ruptul capului. Nici de la ala, nici de la celalalt. Ba chiar se supara rau si plinge daca insist. Ce o fi? Si lapte este, slava Domnului si Nutrinatalului, combinat cu ceaiuri-girla.

Bic- programul si l-a facut singura. Nu am nici un merit, altul decit de a fi produs un copilas cuminte.Dar mai nou se scoala catre 5 dimineata, s-a dus cu unatatea de ora 6...plus problemele de papat, mai nou!

Lavi- LA MULTE LUNI FERICITE MICUTZEI NATALIA! Sa creasca mare, frumoasa si desteapta! Cum a fost ieri la cintar?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Lavi si Monet- La multi ani pentru puiutii vostri, sa va traiasca, sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei!!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GOGOLOS..la fel si l amine, cam la o saptamana de cand am veni acasa a inceput sa se inece rau de tot. Cu toata operatia si spatele care ma dureau de abia ma dadeam jos din pat, stii cum saream??? Vai ...ca arsa. Si acuma sar, dar nu asa repede doar daca vad ca nu-si revine repede. Si stai linistita ca il auzi....

Cojitele le are doar pe calota, nu si pe laterale sau la ceafa. Eu am luat sampon Johnson - de fapt Cristi- si nu-miplace f mult, estre cam uscat fata de nivea ....

LAVI, am luat si eu libero cateva bucati, am luat midi dar ne erau un pic cam mari . Nu rau dar nu a facut un kk mai muult asa sa vad daca curge pe langa si ca atare s-a dus cristi si a luat tot pampers nr2 ca era inca la promotie cu servetelele. Chestia e ca mie nu-mi plac servetelele pampers, mai misto mi se par cele johnson.
Da' nu cred ca apucam sa folosim tot pachetul de pampers, pt ca ne sunt ficsi!!!!!
Am primit un body cadou saptamana trecuta, nu era prea mare, era bun. Dar nu l-am inbracat decat 1 data cu el ca ieri cand am vrut sa-l imbrac...facea baiatu meu streaptease...cu umerii goi....

TANIA bravos mami cu laptic....
Parca tu spuneai ca folosesti tetine NUK pe biberoane ANGEL, parca? Ca as lua si eu ceva care sa se potriveasca si sa nu ma duc aproape 200.000 cat este un bibe NuK...

ILENUTZA, FELICIA, CRISTNA, ce balansoar aveti?? cum il cheama si
cat costa? vreau si eu unul, paote chiar cu jucarele pe el....sinu ff scump.

Aha, PISI, deci de aia se ducea naibii chestia cu air system ca strangeam ca nebuna....

CATUTZAAAA.....multam ca m-ai luminat si pe mine ca si pe ANDA. De asta vroiam eu sa intreb dar nu stiam cum ii zice. Deci e super.
Mda cam piperat, dar eu TREBUIE sa-mi iau.

Mai ma adorme pe mine copilul asta deat eu pe el...acum vrea suzi, o cauta ca disperatul pe urma o arunca cat colo, dupa care incepe iar sa o caute....
mai am de recuperat din urma...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, ce ziceti de asta???
http://geocities.com/nov_dec_2005/cresc.htm

joy, al meu nu stiu ce firma e... a fost acum 2 ani la oferta in cora, no-name

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Tocmai m-a sunat dr de familie si-mi da rteta pt debridat ca pana joi la vaccin...

NEGARACRISTINA nu mai sta cu mulsul de la san sa vezi cat ai c difera de la zi la zi...chiar de la ora la ora - lamine asa este.
dar nu a luat prea putin papusica ta? in aproape 2 luni numai 1.200kg? da daca a vazut-o dr....

Felicia ...o patisi si tu. Asa si la mine cu socramiu..vine de afara se duce la el si nu-l ia vezi tu inbrate ca e prea rece venit de afara, dar fara sa se spele ppe maini ...ii pune suzeta in gurita...si s-a suparat ca ce ...la tara mananca de pe jos...cu tarana si numai au nimic. Recunosc si eu ca m-am rastit un pic, da eu stau cu el in casa si ma spal pe maini....!!!!

poze

Mergi la inceput

SILVIA.... beton faza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cristina ce misto e pagina!!!
joy si eu folosesc biberoane angel/primii pasi (35.000 biberonul) cu tetina Nuk.
Dar ultima data cand am fost la la Carrefour era un pachet cu 2 bibe NUk de 200 ml sau 250 la...165.000. Sper sa mai fie ca iau si eu.
Cat despre balansoar, eu am Bertoni, luat din Cora cu 1.300.000, la promotie. Nu stiu cine zicea ca la Cora Pantelimon nu mai erau decat vreo 3 vrafuite deja, ca nu se vand in cutie. La Lujerului joi erau mai multe.
Daca nu vrei neaparat bara de jucarii, il gasesti la Carrefour Orhideea cu 900.000.

Apropo de inecat, Ilinca mai nou se ineaca rau afara. Nici ca stau 5 minute, ca incepe sa dea din maini si da afara balutze la greu. Azi nu am putut sa stau decat 10 minute ca a inceput sa se inece si iar sa se inece, si intr-un final am plecat acasa, cand am vazut ca nu ii putem face nimic. O fi de la nas infundat? Sau o fi prea rece ptr ea?
Ca in halul asta, ne mai plimbam in aprilie.
Cat despre instinctul de a scuipa, nu stiu ce sa zic, Bic, Ilincai se pare ca ii lipseste, ca m-a omorat cat de urat face

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna mamici si bebici
eu sunt la mamici de ian feb,dar va citesc cu drag si iau sfaturi de la voi.bebele meu are 5sapt,si vroiam sa stiu de la cat timp se da suc de portocale si de ce.si cum faceti ceaiul de musetel
ANDA parca se plangea de cosi pe fata bebelui.al meu era plin saracul,avea apoi ca o crusta(supurau)zici ca era ars,si pleoapele le avea inflamate.da pediatra ne-a dat o crema cu corticoizi,si in 2zile i-au trecut,dar acum i se descuameaza pielea fetei rau de tot.degeaba il dau intruna cu crema hidratanta.poate imi dati un sfat.va multumesc
mirelutza si daniel(21.12.2005)

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput