Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,feteleor!
Lavi,tu intrebai de o crema ptr.cojitze,da,exista la farmacie un preparat,ung.cu acid salicilic,vreo 39.000 era ultima oara la noi.
Dar,ma gandesc eu acum,o avea rost sa-i dam cu ung.asta-n cap,atata timp cat prin frecatura,ulei,samponel,etc.o sa se duca la un moment dat??
Uite,eu azi ma duc la farmacie sa imi completez dosarul CIC,si ma uit daca mai avem si cat mai costa,si de cate ori pe sapt se da,ca tre'sa recunosc ca nu stiu!!
Ca nu prea ma interesau capitolele astea!!!

Meems,ce ma bucur ca nu sunt singura pe-aci "dezastru"la bucatarie...Da' ne-om invata noi odata si-odata,nu??Scrisei bine,sau trebuia sa scriu dezlegat:"o data"?:o))

Mai,da'ce program aveti cu bebe,la noi tot la 3-4 ore se trezeste noaptea,zau,si-acu',la 8 saptamani!!
Pupicei

PS 1:Lavi,ce s-a-ntamplat cu Silviuca ta,de-a facut atunci o diaree asha severe??
PS2:Corap,vecinica mea,d c nu mai intri pe-aci???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Salutare dragelor!!!!

Acum ca ne-am mai lamurit care este situatia cu robotul de bucatarie, va ridic la fileu alta minge: Oala in care vom fierbe legumele... merita sa fie Zepter?!
Am auzit numai lucruri bune, insa sunt si foarte scumpe. Mama a avut dintotdeauna o Oala minune (nu stiu daca asa ii spune sau a poreclit-o dansa) si a fost fff multumita.

Asa cum stiati unele dintre voi, cautam bona. Am gasit o persoana care sa ne placa, are 50 ani, a fost disponibilizata dintr-o fabrica falimentara si e foarte incantata sa aiba grija de Andrei. Are 4 copii mari, intre 28 si 32 ani. A fost deacord sa faca niste analize (coprocultura, exudat faringian si microradiografie pulmonara). De luni vine de la 13.30 la 18.30

anda, ma bucur ca puiul tau este pe drumul bun
Intrebare: suntem si noi pe lista de asteptare a unei astrograme?!

Astazi taiem motul finutului nostru, implineste un anisor

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Silvia, uite ca ne mai asemanam la ceva: si bebelina mea tot la 3-4 ore se trezeste si Doamne greu mai e cateodata! Dar sper sa treaca si faza asta cat mai repede si sa inceapa sa doarma si ea mai mult, macar noaptea.

Ai scris bine "odata si-odata", nu trebuia dezlegat. In cazul asta cuvantul "odata" se poate inlocui cu "candva" si atunci se scrie legat. Na, ca dadui si o mini-lectie de gramatica Ce sa-i faci, la mine e "defect profesional", am facut uman-ul. De fapt, l-am facut pe-un sfert, ca din clasa a X-a am venit in State. Dar tot imi mai amintesc una-alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dragele mele, ieri nu am avut net si acum am intrat repede repede sa zic doua vorbe: fetele din sect 4 banii de indemnizatia de nastere se dau pe 30.01 12:00-15:00; 31.01 si 01.02 10:30-14:00.

Si disper sa stiti ca lui Vladut iau aparut iar bubitele alea la fundulet....le-am vazut aseara, joi nu m-am uitat f bine, dar miercuri l-am studiat bine de tot cat i-am ffacut masaj si nu avea.
Cand ma duc la vaccin saptamana viitoare sa-i zic dr sa vedem ce zice. A si i-am zis si de burticutza lui si mi-a zis ca o sa-i dea debridat.

PUPICI incerc sa mai citesc din urma

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Multumesc Bic si Mara. pentru Flavi.
Anda , ma bag si eu in seama, stiu ca e o lista lunga de asteptare dar.......poti (in viitor) sa-i faci si fetitei mele astrograma? O cheama Maria, s-a nascut pe 07.12.2005, ora 06.22 a.m., in Bucuresti. Iti multumesc anticipat!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Irinuca, a mea nu-i de firma, luata din cora, la vreo 50 de lei. era la oferta, dar cred ca mai au si acum. la andrei nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau, dar acum mi-am facut-o cadou. si cand va incepe diversificarea, cred ca nu se mai muta de pe aragaz.

catuta la ce spui tu cutiutza 5?? la aia cu cantece de leagan sau la aia cu tatici??

noi azi ne-am trezit ... ca o sa iesim iar afara... si cum e si tati, daca andrei se culca, tot pot sa ies si eu.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buna dimineata,
Am o mare rugaminte la voi: nu s-ar putea ca la semnatura, pe langa numele bebelului sa trecem si greutatea de la nastere? Ca eu am inceput sa ma stresez cand am citit ce greutate au copiii vostri… Fata mea, la 7 sapt. cantarea 4615 g (3400 g la nastere) si nu cred ca saptamana asta a luat mare lucru, ca nu a prea mancat. Ieri a fost de a vazut-o dr. pediatru si a zis ca nu-i nici slaba, dar nici grasa. Eu ii fac biberon cu trei masuri (~100 ml) si aproape intotdeauna mai lasa, uneori si 40 ml. Iar de la san nu cred ca ia mai mult de 10 ml (m-am stors o data si am masurat)

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania
3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
ieri am facut-o lata: a facut Ilinca diaree. Habar nu am de la ce a fost ca sterilizez si para-sterilizez. POate de la faptul ca am lasat peste noapte biberoanele in apa fiarta si nu le-am scurs, poate de la pupicul pe mana dat de socrul meu Ilincai sau... nu mai stiu de la ce.
Cert e ca a trecut cu ceai de menta si Smecta, asa ca putem merge si noi maine la botez linistiti
Tania si eu ieri am observat ca Ilinca are cojite pe frunte intre sprancene. Dar sunt fine, se vad abia la soare. O sa incerc sa ii dau cu crema de galbenele, poate e de la frig.

Cine zicea ca bebeul se ineaca -- cu saliva? Ilinca e mare mestera mai ales cand plange strasnic. Dar pe masura ce creste am vazut ca incep sa se descurce si singurei.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am pus si eu poze cu fetita mea. Iata link-ul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania, 3400 g
3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ela reteta de pui cu smantana si ciuperci e aceeasi cu cea de pe DC? Am vazut-o la capitolul "La bucatarie".
De acolo am luat si reteta de prajitura de branza de vaci, f.usoara si f.rapida. DE 2 saptamani fac prajitura cam la 3 zile
negara multam, am notat si eu!
bubamara eu am un marsupiu in care bebeul poate sta si culcat, asa ca l-am folosit de la 3 saptaani, cand am iesit prima oara afara.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput