Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee eu cred ca nu trebuie sa te sperii pentru ca sunt multi copii care iau asa in greutate primele luni. Oricum se spune ca prima luna trebuie sa ia 750deci esti in grafic. Plus ca nu ne_ai spus cat a luat in lungile pentru ca sunt copii care prima luna iau mai mult in lungime si mediu in greutate. Dar atata timp cat e vioaie las_o sa pape cat vrea.Si sa stii ca nici al meu nu doarme ziua decat asa ce prinde cate 10 minute . Iar mese are ori 5 ori 6 ori 7 (mai rar) si asta pentru ca dupa ora 20 mai papa la 03 deci... Intreaba si pediatra si vezi ce zice.
Eu iti zzic asta pentru ca ma vazut la o verisoara de a mea care manca jumate din cat zici tu dar asta era nu vroia mai mult si pace. Si nu iti spun ce s_au mai chinuit parintii ca si in ziua de azi cand are 14 ani la fel mananc ...ciuguleste. Eu cred ca trebuie sa te ingrijorezi cand nu papa deloc si nu e in apele ei dar acum cand e vioaie si doarme cred ca e ok. Vorbeste mai bine pe larg cu pediatra .
Mirela ma bucur ca ai un tonus mai bun azi. Pupici lui Daniel .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda si eu care credeam ca al meu e campion la basini ( sa nu ii spuneti lui Di ca isi cauta al baietel). Iar cu ceaiul dupa 50 ieri toata ziua azi nu i_amdat ca s_a trezit acu vreo ora.Faza e ca ziua cum nu doarme baga la 3 ore papa si imi e cam frica sa i dau ceai intre ca sa nu o ia stomacul razna.
Dana razi de dopul meu ai? Lasa ca vezi ce dop ditamai o sa ai tu.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Daniela esti mortalaai bagat familia in priza?Sotul meu a stat f. calm.
Cat despre dop... ce sa zic... eu nu am avut deosebita onoare sa il vad.In schimb sa vezi senzatie ca vrei sa te ridici de pe WC de la pipi... si nu se mai opreste pipi... si nu gasesti robinetul sa il opresti... ca deh... s-au stricat garniturile(membranele). Macar tu ai 38+... inchipuie-ti cum eram eu de disperata ca eram avem 36 fix.
Dar totul e bine cand se termina cu bine.
In concluzie... nu astepta ceva anume ca fiecare suntem unice si nu exista o regula exacta pt a naste.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

ziua buna fetelor!
Daniela s-ar putea sa mai dureze cu nasterea ... eu am dureri de vreo doua saptamani si tot degeaba
Noi mergem azi la monitorizare, dar parca vad ca imi zice ca mai asteptam. Oricum eu ma simt din ce in ce mai bine ... azi noapte am dormit cum n-am mai dormit de cateva luni incoace.
mamici cu bebici ma bucur ca sunteti bine azi si va pupacesc pe toate.

Angi 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai fetelor dar cu Nicoleta ce o fi? are cineva numarul ei de telefon sa-i dam un SMS sa o intrebam de sanatate?

J 38+

Mergi la inceput

IRINA - faci cum simti tu cu ceaiul... ca nu te obliga nimeni sa ii dai lui Mario ceai la greu. Nici eu nu ii dau lui Nicolas daca papa la 3 ore. Acum de pilda, se trezise la 10:00 si a papat si a adormit pt vreo 40de min si s-a trezit la 12 plangad... si cauta cu gurita. Cum se indopase bine de la ambii sani... ca a dat si surplusul de lapte afara.. i-am dat ceai.. si a baut 100ml. Sa nu crezi ca Nicolas bea mereu ceai. Daca nu vrea... sta cu gurita deschisa dar nu trage din bibe. Asa ca... stii tu ... cu instinctul se rezolva totul

BEE - nu fi necajita... asa sunt fetitele mai delicate. Verisoara mea a nascut anul trecut o fetita de 4,3kg si sa stii ca f greu lua in greutate. Era lenesa la papat. Adormea la san. La 2 luni a trecut-o pe formula... nu spun cu cata jale a acceptat si biberonul.Pur si simplu ii era lene sa suga. Acum e bine... nu e slaba.. arata f bine dar nu a luat niciodata 1kg pe luna.. ci in prima luna tot 700gr a luat si ea. La 1 an are 9,5kg insa nu a crescut nici f inalta si deci nu arata rau copila. E vioaie, desteapta, merge in picioare.. e o domnisoara delicata nu vrea sa se umfle cu pompita ca flacaii nostri.Uite nu mai fi ingrijorata. pe Teodora cea cuminte si somnoroasa.
Bee de-acum scoate printesa la joaca daca nu este sub -5grade.

ANGI succes la monitorizare , te asteptam cu vesti.

Astept papanasul sa se trezeasca sa ii dau sa pape si sa il scot la joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, cred ca fetele noastre s-au inteles .
Va spuneam eu ca am sentimentul ca nu papa cum trebuie si aseara am cantarit-o: 50g de duminica pana ieri. Am chinuit-o eu cu titi sa traga tot tot si nu numai ca a obosit draga de ea, dar au si chinuit-o colicii rau de tot o zi si o noapte si de aseara doarme ca un ingeras. Mai nou se chinuie din nou cu constipatia. S-a trezit draga de ea la 3 ore la papa, dar papa foarte putin..maxim 70 ml, ea care papa si 150. Acum isi face greata si ramane cu lapticul in gurita...chiar daca nu adoarme nu vrea sa pape si gata. Am vorbit azi din nou cu pediatrul si am trecut-o pe Debridat si o sa ii dau o masa titi si o masa Humana. E asa de moale si doarme cum nu doarme ea de obicei. Off, ce suparata sunt, Doamne ajuta sa ii treaca faza asta si sa redevina fomista lu' mama.
A, inca ceva f important....primul lucru pe care l-a intrebat pediatrul a fost daca e suficient hidratata...deci cat mai mult ceai si umiditate in camera.
V-am pupat.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Ralu ... si copii nostri s-au inteles la constipatie.
Debridatul cica trebuie sa avem rabdare 2sapt sa faca minuni. Il reiau si eu de astazi.
Vedeti ca voi aveti domnisoare? Tin cura de slabire din pampers.
Nu fiti triste... le dati voi pe brazda.

Ceai si umiditate ziceai... OK deci sunt pe drumul cel bun.
Macar la capitolul asta.

Mai dar de Nicol nu stie nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mai Irina, n-am ras de dopul tau, doar ca vreau sa-l vad si eu pe al meu! Desi dupa cate imi povesteste dr. meu in faza incipienta trebuie sa am dureri si sa ajung la spital pana la ruptul apei! Sunt in ceata!
Canda, de doua saptamani ai dureri? Pe mine ma lasa cand sunt in pozitie verticala, mai imi da sagetele in col cand se impinge dar cam atat! Cred ca o sa mai bag niste no-spa!
Mamicilor sunteti mortale cu bebici vostri, deja niste adevarati voinici! Cand o fi trecut atat de repede timpul, nu-mi vine sa cred ca Nicolas in curand face doua luni si eu sunt tot gravida! Sunt in secta care trebuie?
Bee linisteste-te ca este in grafic printesa ta si daca ea nu are chef sa manance noaptea nu cred ca trebuie s-o obligi!
Chiar asa, Nicole pe unde esti?

daniela 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Rali, din ce vad la tine, cred ca si noi (cu laptele la limita), dar si fetele noastre s-au inteles la rele. A mea macar a luat 150mde grame de sambata si daca pana sambata ajungem la 200, ma declar satisfacuta. Eu am avut senzatia ca nu i-a priit DEbridatul, la care am apelat in disperare de cauza (colici rai rai!). Si daca si cu el si fara el nu ne e bine, mai bine fara! La-m dat afara de ieri si culmea, fata doarme bine. Dupa Debridat am avut senzatia ca face kk mai mult decat de obicei si ca nu mai ia in greutate. Am revenit la Sab, pe care il iubeste. Gripe Water, mama, mama ce-l scuipa! Dar sa stii ca ANa mea nu e prea moale. DEci sigur nu se simte rau. E doar capricioasa. Azi mananca de rupe, maine nu. Azi doarme, maine nu. Bine ca macar regula cu somnul de noapte o respecta! si nu te nevroza! Asa-mi zice sotul meu! Fiecare bebe cu ritmul lui.
Teolinda si Irina, pai la bashinele fata mea e campioana mondiala. De cand s-a nascut ne tot minunam ce le trage draga de ea! Si-n somn o aud cum ii paraie funduletzul!
Teolinda, multam de incurajari. Noi in lungime n-am masurat-o, dar a crescut considerabil. Tot ce ii era mare la nastere, i-a ramas mic! A iesit din toate costumasele. Va fi o supla, inalta, cu labute mari mari, ochi albastrii (ca cine, ca sotul ii are caprui, iar eu verzi?Doar mama are ochi albastri). Dar spre disperarea lui Radu, nu stim daca e si roshcata! PAre satena.
Fetelor, bebeii vostru rad? CA a mea de cateva zile casca o gurita! Mai ales cand e odihnita si mancata e o scumpa! Dimineata la 5, a vazut-o Radu razand la el! S-a topit tot! E cea mai dulce fiinta. INtre altele, nu suporta sa stea pe burta! Deloc. AM pus-o zilnic, dar nu vrea si pace! Zbiara din gura de sarpe. SI nu vrea sa tina sau sa intoarca caputzul. Daca e pe spate, intoarce capul dupa noi. Daca e in brate, la verticala, tine tare bine capul. Pe burta, nu, si pace.
Chiar, unde e Nicole?

, ca azi merg si la Molifta, desi nu am 40 de zile. Asa ,m-a chemat preotul.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput