Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 9
LunaNoua spune:
Cum e cu molfta asta? Ce trebuie facut? Ca eu nu am "pile" la preoti
Nu stiu pe cine sa intreb, si nici pe cine sa chem. Help plssssss.
Noi de bine ce aveam program... ni l-am dat cu totul peste cap cand am inceput cu ceaiul. Pana sa introduc ceaiul, mergea totul ceas. Am introdus ceaiul noaptea ... imediat dupa ceai, avem program artistic. Si de la atata osteneala nu mai papa bine dimineata, apoi i se face mai des foame decat la 3 ore, ii dau din nou ceai, din nou program artistic, etc. Cand ajunge sa manance si ea bine ... pe dupamasa asa, vine seara si iar vin colicile, si o luam de la capat
Si mai e si cu diaree, de care nu stiu cum sa scapam ![]()
Voi cum stiti ca se da Debridatul? Are ceva ore fixe la care trebuie dat? sau ceva reguli? Dar water gripe sau Bonisan?
, Deea mamica cu ingerasa
Pozele ale mele
andiaroro spune:
Danielaapa se rupe brusc si dintr-o data doar la 10% dintre cazuri.......pt restul: ori memebrane fisurate(rar), ori mesteresc dr pe la spital......Sper sa imi fac timp sa rescriu mesajul meu cu div statistici de genul asta ca acumma grabesc la curs.....
Pupici pt mamici si bebelusi
ana 37+
micio spune:
Buna fetelor, bine v-am regasit!
Va anunt si eu ca s-a nascut Eduard,in data de 19 ian , la ora 13:40, 3545kg, 51 cm, Apgar 9. Am nascut natural fara anestezie, a fost o nastere destul de usoara, practic am avut dureri foarte mari o ora si 40 de minute de cand mi-au rupt membranele pana a iesit copilul. Am stat un pic mai mult in spital pentru ca Eduard s-a nascut cu un pic de hipotermie, dar acum este ok, suntem acasa.
Nu am mai apucat sa citesc ce ati scris intre timp, sper sa ma lase bb sa recuperez.
Felicitari fetelor care au mai nascut si nastere usoara burticilor!
Am pus poze in album, o sa scriu scriu si povestea nasterii curand!
Oana si Eduard (19.01.2006)
cameliada spune:
andiaroro, si eu am bb-ul cu funduletul pe partea dreapta si deseori simt cum mi se intareste burtica. astea sunt contractii, nu? nu pot spune ca ma doare dar ma jeneaza la mers.
bb are funduletul pe dreapta si capsorul in partea de jos,stanga.mai are sanse sa se aseze cum trebuie?
teolinda spune:
Fetelor va scriu repede ca trebuie sa imbrac papanasul sa iesim afara.
So... MICIO felicitari, sa fiti sanatosi si voinici si papaciosi si multi pupici de la noi.
BEE si eu am ochi albastri.. de la bunica , deci nu te mira ca Teodora sa ia ochii de la bunica. Si mai cunosc un baietel care i-a luat de la strabunica. Asa ca nu ne jucam cu genele.
DEEA-Molifta... se merge la orice biserica, ii spui doamnei de la lumanari ca vrei sa faci molifta si cheama ea preotul. Sa nu intri in biserica ca nu e voie. Doar daca te cheama preotul. Te pune in genunchi, iti citeste tatal nostru si te dezleaga ... zice ceva de curatire etc... Sa iti iei o esarfa ceva sa iti pui pe cap... ca n-ai idee babele astea cat de enervante sunt. Eu nu mi-am pus nimic si s-au luat de mine.
Va pup... revin ca plange papanasul ca vrea la joaca
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
FELICITARI OANA PENTRU BEBE EDUARD!!!
Deci inca un flacau...
Fetitele vin mai tarziu...?
DANIELA tu urmezi?
Sau ti-a luat-o NICO inainte? Sper ca e ok!
Eu am reusit sa lucrez acum vreo ora si sper sa pot continua,poate mai doarme Diana macar o ora!
Ca tare maraita a fost si aseara (iar s-a culcat abia la 12) si azidimineata,cu coicile astea! Si a dormit agiatata de aproape si-a dat jos pantalonasii ...
IRINA lasa ca nici cu Dia nu mi-e rusine cu partzurile
si sa vezi ce satisfacuta e dupa...mai ales daca mai trage si un cufurel
Ieri a reusit s-o sperie pe mami cu zgomotul produs 
Cat despre datul jos al ciorapeilor,Dia n-are ciorapei ca nu i-am dat inca decat salopete sau pantaloni cu ciorapi inclusi
Ca iti dai seama ca n-ar sta prea mult cu ei ...
BEE sa stii ca nici Dianei nu-i place deloc pe burta,doar daca o tin putin cand o doare burta.In rest se enerveaza! Eu o culc pe o parte sau pe alta,doar ziua cand stau cu ea in camera o culc pe spate,ca tare des da lapte afara pe gurita. Mai ales cand o doare burtica atat se agita ca am impresia ca arunca afara jumatate din cat a mancat! Cand n-o doare burtica e aproape supercuminte,sta pe spate isi intoarce capul sa se uite dupa unul sau altul,ii place sa vorbesti cu ea si chiar parca zambeste deja,mai mult in somn! Cel mai mult imi place cand isi strange gurita care se face mica-mica ... e dulce foc! sau cand doarme cu ea cascata ![]()
Teodora zici ca va avea ochi albastri? Ca vad ca noi suntem la fel...cu ochi verzi,mame cu ochi albastri si soti cu ochi caprui... Dar Diana are un albastru atat de inchis,aproape bleumarin! Insa toti zic ca se deschide la culoare ... Oricum pana la sase luni nu se stie sigur,atunci se stabilizeaza culoarea! Cat despre par al ei e negru,vedem noi cum va fi cel ce creste dupa,probabil,usor mai castaniu...Iar tenul cred ca va fi ca al meu...alb-roz,nu creola ca taticul...
Deja se smiorcaie...merg sa vad 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

LunaNoua spune:
Micio, felicitari
Sa iti traiasca baietelul, sa se vaca voinic si sanatos si cuminte ![]()
Teolinda, merci 
Mamicilor, voi ati inceput sa va jucati cu bb? Astia mai maricei? Daria vad ca a stat si ea azi pentru prima oara cu ochii bulbucati studiind ce e prin jur. Ma gandesc ca ar trebui stimulati cumva, sa se faca "destepti". Voi stiti ceva de asta?
Pozele ale mele
Bee spune:
Micio, felicitari pt bebe Eduard! Sa fiti sanatosi!
Gravidutelor, ati vazut ca mai toate fetele nasc usor? Curaj!
Am pus si eu poze in contul comun de poze, ca e mai usor. Sa vedeti si acolo ochi bulbucati. Si o poza in care tati doarmew cu fata! Asa i-am gasit intr-o seara!
Deea, eu vorbesc cu fata mereu.
irinadum spune:
Micio felicitari pentru bebe Eduard si te asteptam mai des cand ai timp.
Ma uitam acum pe lista si mai e o singura fata sa nasca luna asta Cristina care nu a mai intrat de mult ca la restul le_a trecut dpn. Deci urmeaza februarie la rand deci va asteptam.
Bee pai vezi ca dc a crescut in lungime a luatmai putin in greutate . Lasa ca ai sa vezi tu cum se regleaza domnisoara.
Dana eu sunt convinsa ca ai sa nasti repede adica in cateva zile . Asa presimt eu.In schim mi_ar place sa ii mai fugaresti un pic pe ai tai prin casa
. Ce masochista mai sunt.
Deea eu ii dau Bonissan inainte de masa cate 15 picaturi si asta penru ca ii dau de vreo 3 sau 4 ori pe zi ca noaptea doarme si nu ii dau.
Monica pai nici Mario nu vroia pe burta dar l_am pacalit si acum ziua dc il pun si adoarme e trai 4 ore doarme ca valiza in gara ca nu mai da din picioare su maini si deci nu se mai trezeste. Insa tot in genunchi doarme deci cu fundul in sus
. Pupici lui Di.
Care e treaba cu molifta ca eu am iesit afara de am rupt de o luna si . Plus ca si bebe a iesit . Numai la disco nu l_am dus inca ca in rest... Iar la popa nu am ajuns . I_am trimis un email
( de s_a crucit mama cand a auzit) dar nu mi_a raspuns inca deci am sa il sun sa il "cert" un pic. Si nu am ajuns ca e la Lyon deci la 40 de km de noi si nu am avvut cand .
Irina
LunaNoua spune:
Bee, Irina 
Si eu vorbesc cu fata, cand o schimb, cand o tin brate, dar ma refeream la ceva scheme de stimulare. Tabla inmultirii ceva ![]()
Pozele ale mele