Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 7
marchplayer spune:
Buna dimineata fetele! Multumesc Andi de raspuns, asa m-am gandit si eu ca trebuie sa fie, mai intense si regulate. Inca mai am o durere surda in partea dreapta jos si o presiune in bazin, nici nu pot merge dreapta, o sa dau telefon si la dr. azi sa vad ce-mi spune.
daniela 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinadum spune:
Dana cred ca incepi sa te dilati incet incet.Eu asa cred ca si eu am patit la fel.Ana are dreptate. Eu am inceput cu doua zile inainte cu o durere asa surda si cand am pierdut dopul si am fost la spital eram deja dilatata 3, deci poate fi si asta. Nu te speria ca ai sa vezi ca trece repede. Oricum nu ai cum sa scapi
. Gandeste-te ca vine bebe
.
Irina
J G spune:
Neatza la burtici si mamici!
Ne-am trezit si noi dupa o noapte ca de obicei, cu dureri si drumuri la pp.
March dupa cum zice si Ana, trebuie ca aceste contractii sa fie regulate pentru mai mult timp.
Si eu am intrebat doctorul cum o sa-mi dau seama ca sunt "acele" contractii si a zis sa stau linistita, ca o sa-mi dau seama. Presupun ca sunt ma dureroase decat cele pe care le am acum.
Si eu am avut aseara multe contractii nedureroase, iar in timpul somnului m-a si durut burta... dar m-am culcat la loc... ca daca e ceva serios ma trezeste din somn. Si la cat de disperata sunt cu dormitul profit de orice secunda.
J 38+
teolinda spune:
Hello mamici si burtici!
Am avut o noapte... nu-mi vine a crede nici pana la ora asta.
Aseara la 20:30 am facut baita, apoi am papcit si l-a luat somnul pe papanas abia pe la 22:30. Adormit pana la 2:30
. Apoi a papacit si la 3:15 dormea bustean... pana la 7:10
. La ora 7:40 a adormit iarasi... nu a papat decat de la un san in mare graba pentru ca apoi sa se trezeasca la ora 10:00.
Evident ca am dormit si eu odata cu el.
RALU multumesc ca mi-ai cobit sa doarma Nicolas 6ore...
... eh n-au fost chiar 6 dar oricum am eliminat o masa in noaptea aceasta.
DANIELA tinem pumnii... facem galerie... acum e randul tau sa ne aduci vesti despre nastere
.
Pupicei tuturor mamicilor si burticilor.
IRINA - intreaba Nicolas ce face fratelo Mario?Se mai tine de prostioare?
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Teolinda m_a apucat rasul cand am citit ce ai scris nu de alta da asta e si programul la al meu. Dupa baie la ora 20.00 papam dupa acre ne uitam la tot ce e miscator pana la 22.30 pana se termina sexosul si apoi dormim pana la 03.30 sau 04.00 iar papam si dormim pana la 07.30 si apoi ori ne uitam la luna ori dormim pana la 10.00 . Asta cu mici deviati de maxim un sfert de ora . Deci aproape la fel programul. Iar de prostioare ieri cand il dezbraccam pentru baie ma apuca pe mine sa ii trag o tura de pupaturi venntuze si ia uite la almeu ce s_a enervat . Eu mai rau cu ventuzele. Si al meu nu a gasit altceva decat sa isi infiga pumnii in parul meu si va jur ca i_a luat lui Marian 10 minute sa scoatem parul din mainile lui

. Nu va mai spun cum tragea si ce ma durea. Asta ca sa imi fie invatare de minte sa las pupaturile gen bunica ( ca doar nici mie nu imi placeau).
Irina
mirela10 spune:
MARCH,incepem galeria?
hai ca mai ai un pic si treci in tabara bebeilor ,kaki,colici,s.a.m.d.dar nu te speria,cand te uiti la fetisoara bebelui iti trece stresul si oboseala![]()
MIRA
,AVETI GRIJA DE VOI,sa va faceti bine repede.
DENISA,ma bucur ca Ema e cumintica si papacioasa
MARAKI,AM VAZUT POZELE ,E UN DULCE!!!!!!
IRINA,CE face bebele,mai asculta delfini
JG
,CA SA TRECI MAI USOR PESTE SIMPTOMELE DE 
TEOLINDA,waw ce copilas cuminte,
URSULICA,CE RAR intri
,asteptam mai multe vesti despre Raisa
CATA,cum a dormit Bia?a mai improscat cu kaki?cand te gandesti ca eu i-am dat de la inceput pampers nr2,sa vezi ce curgea kaki pe piciorul pantalonasului
,pana m-am dumirit si eu ca inoata copilul in ei si i-am lut nr 1
noi,am dormit binisor azinoapte,ne-am sculat de trei ori la papacit,cu maraieli si bashinele multe,bitu de el era ostenit de atata plans in timpul zilei.problema e ca nu facut kaki de alaltaieri si tare se mai chiniue.l-am stimulat azi noapte de 2 ori cu termometrul si nik.i-am dat si ceai de colici ce contine musetel si fenicul si nik.o sa dau o fuga la farmacie(desi e un frig...pt bebe)si sa vad daca imi dau astia supozitoare,ca si ceaiul il dau pe reteta.pediatra imi daduse mai demult o reteta cu prafuri,dar parca nu as vrea sa-i mai dau medicamente...
acum a adormit pe burtica (
),pacalit cu suzeta )si astept sa se scoale la papic.of,de-ar face kaka sa se mai linisteasca cu burtica,ca tare mie mila de el.
pup fetele
mirelutza si bebe Dani(21.12.2005)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirela10 spune:
IRINA,vezi ce patesti daca enervezi copilu'?na,na la mamica![]()
si eu ziceam ca nu o sa-i trag ventuze,dar cand il vad cu fetishoara asa dulce pe umarul meu,si mai trage si cate un zambet(schitare de ras in hohote),imi vine sa-l smotocesc si sa-l pupacesc...de abea ma abtin si ii trag un pupic finut pe barbita
,mancal-ar mama pe el
pupici lui M ario
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Bee spune:
BUna dimineata fetele (vorba vine dimineata).
DAniela, sa facem galerie? Eu speram sa mai astepti! Oricum ar fi sa fie cum vrei tu si mai ales foarte bine!
Mamicilor, fata mea chiar bate recordul la copii lenesi si capriciosi? Pai laptic am cat sa-i ajunga, dar fata mea nu creste suficient de lenesa ce e! Nici daca i-ash da lapte praf n-ash rezolva problema de fond!
. PAi cand suge 160 in 20 de minute, cand stam 45 de minute pt 50 ml!
. Concluzia? La cantar aseara 4.100! Abia 700 g peste greutatea de la nastere! La 5 saptamani. CE-s alea mese de noapte? Noi nu servim! SI daca ma incapatanez s-o scol nu mananca! Asa ca mai noi programul nostru este: Masa la 5-5.30, culcat abia pe la 7 (in cel mai bun caz), sculat in jur de 10, somn deloc, poate in zilele bune ne apuca somnul cand ar trebui sa mancam, adica pe la 12.30 si ne tine pana la 15! LA 15 papam si nu ne mai culcam, ca ne-au ajuns 2 ore de somn (in cel mai bun caz). LA 18, papa din nou si chinul de pe lume sa adormim un pui disperat de somn!
. Asa ca poate in jur de 19. 30 adormim! Si se chinuie mama sa trezeasca fata moarta de somn pe la ora 11 noaptea, pt baita si papa. Dupa baita si papa, adoarme de obicei in jur de ora 12 noaptea rapid. Si urmeaza somnul de noapte de 5 ore! Nu trecem nicicum de 5 mese pe zi. Macar de ar manca mai mult!Aseara m-am enervat: 50 ml san, 20 ml muls si am incercat si cu lapte praf, poate nu-i place laptele meu: nimic, adica lapte praf=0. Total 70 ml. Dimineata 90 ml, acum vreo 80 (la 10.30). CE sa-i fac? O fi din cauza ca n-am putut s-o scot afara ca a fost prea frig? Desi cand am auzit-o pe Denisa cu Emma la -9..........Azi am scos-o, ca nu se mai putea si acum spre mirarea mea, doarme!
Eu maine chem pediatra, ca ma imbolnavesc de nervi! Desi fata e bine, vioaie, fara probleme, doar o supara colicii ca pe noi toti!
fetele ca fug la un dush
Bee si Ana Teodora
teolinda spune:
IRINA - si Nicolas ma trage de par
. Desi stau cu el prins in coada ... gaseste el cate o suvita pe la ceafa.. si cand e sa il bag in baita ma agata de suvita sa nu il las in apa
.
ALINA -
Dani... ai vazut ca se face baiat cumintel?
Fetelor de cand i-am marit doza de Bonisan lui Nicolas... de la 10 la 15 picaturi... trage mai bine basinici... si chiar singur... ajutat nu va spun ce
e la pampersul lui
Chiar si cu eructatul ne descurcam mai bine
.
IRINA - cum merge cu ceaiul? Nicolas a ras 100ml acum... desi nu mai bause ceai de-aseara de la 19:00... nu prea a mai avut cand ca doar a mancat si a dormit in rest.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
marchplayer spune:
Abia astept sa intru in clubul mamicilor dar mai am un hop de trecut!
Aseara am dat proba de promptitudine cu familia, sa-i fi vazut pe toti cum alergau care-n cotro si habar nu aveau dupa ce! Tot eu eram cea care trebuia sa le dau indicatii! Cred ca-i mai trezesc de cateva ori pana atunci ca sa stie fiecare bine ce are de facut
Irina sa stii ca si eu m-am gandit la tine si tot caut faimosul dop!
Hehe, nu va grabiti cu galeria ca inca sunt pe baricade! Tot cu burta la gura!
Teolinda, Mirela multumesc de incurajari dar daca ati putut voi pot si eu! Robert, Eva ma striga dupa reactiile pe care le am!
daniela 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos