Mamici de ianuaire-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara!
V-am asteptat aseara sa scrieti sa pot deschide capitol ... si cand am plecat eu v-a apucat scrisul!

Fetele care ati nascut la Elias (Cata), mai tineti minte ce lapte praf le dadeau? Ca eu am uitat. Va rog frumos spuneti-mi si mie.

Fetele din Bucuresti, care hraniti bbii cu Milupa am o cutie si vreau sa o vand ca noi nu o folosim. Am cumparat-o degeaba, mi-a fost frica ca nu o sa pot satura fata cu san .

Ce subiect marfa CEAIUL. Eu am sa dau Ursulinei pt colici urmatorul ceai chimen 7boabe + anason 3-4boabe + 100ml apa + 1lingurita zahar (adaugata in apa de la inceput) sau invers.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ursoaica Milumil 1 dadeau la bb!Dar ce-i dai? Sin sau lapte praf ori mixt?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vai de mine ce ma asteapta! Colici, diarea, constipatia, cantarul, umidificatorul, mucuti....etc, etc..si unde mai pui ca eu ca sa ajung la toate astea trebuie sa trec peste cea mai cea incercare: NASTEREA..brr.
Bombonica vad ca n-are treaba cu Jasmine, bravo fetitei cuminti!
Mirela imi pare rau sa aud ca ai atatea problemute cu bebe dar vorba ta, creste el mare! Pacat ca trebuie sa le cam faci singurica pe toate!
Irina, tu esti tare, te ajuta Mario de minune sa-l cresti, ai o minune de baiat! Auzi tu, mai si doarme pe scartait de delfini!
Cata, ai fost super amuzanta cu kaki peste tot!
Denisa, am primit pozele cu Emma, multumesc. Ai o fetita foarte frumoasa si din cate zici este si cumintica! Mai lasa ma aspiratorul!
Pupici la restul fetelor! hai poate reusesc si eu sa tin ritmul acum cu voi cu toate ca imi tot cade netul!

daniela 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici si mamici,

Acuma am prins si eu un pic de tip ca a venit nasica in vizita si Emma doarme, de azi de dimineatza mincam si dormim al 3h, am fost si afara 30 de min cu BUni desi erau -9C, dar nu batea vantul si a fost ok. Azi noapte pe la 11 a avut si Emma o mica criza de colici, cred ca de la burtica, si i-am dat Bonisan si ne-am trezit la 1.15 pm si am mincta 25 d emin si apoi a dormit pina la 6.45, dar la 10 pm a mincat de la ambii sani, cred ca cel putin 30-490 ml si apoi un biberon de 70 ml, ma mulsesem eu, si nu stiu de ce a facut criza de burtica, se poate de la prea multa mincare?
Oricum la mine a inceput de azi de dimineatza furia laptelui cum se spune, adica curg sanii, dar e ok, dc e ma mai mulg sa am un bineron de rezerva pt noaptea ca sa doarma 4-5h si sa ne tinem de programul care trebuie si sa o satisfac ep Pompitza mea, care e mai fomista si care se pare ca o sa ii placa si sa suag suzeta, dar speram sa o evitam, dc nu asta e.
Monica- cum mai e cu telefonul, pupicei Dianei!
Cuscra- eu m-am simtzit ok la telefon,. deci era vocea cam cum mi-am imaginat-o, pupicei lui Angelo!
Bombo- ce fain de tine ca nu stii de de colici si ai o papusica asa de cuminte-pupicei!
Ralu, Mirela, Teolinda, Bee, Ella, Irina, si restul mamicilor sa avetzi noptzi bune si usoare si sa fei sanatosi bebelasii- pyupicie la totzi!
Daniela, Astery si restul Burticilor- nastere usoara si nu va speriatzi de ce urmeaza ca te descurci cu d etoate, va fi bine! Pupicei la toate!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Vad ca in top e subiectul bebei.
noi gravidutele mai avem de asteptat!! am fost si eu ieri la ultimul control, nu mi-a mai facut eco doar m-a monitorizat, bataile inimii si contractiile. vine doctorul cica "perfect" ne vedem de luni intr-o saptamana la spital. si gata pleaca!! Cand mi-a zis sa fiu la ora 2 m-am speriat ca ma opereaza luni dar cica abia marti dar se mai fac analize se discuta cu anestezistul. De parca nu mi-ar ajunge o saptamana dupa mai trebuie sa ma duc cu o zi inaite!!!
De cateva zile a inceput sa ma doara, sau mai bine zis sa ma intepe burta jos presupun ca e colul??? Voi fetelor care ati nascut ati patit asa ceva?? I-a dati-va cu parerea mai sta fata mea ale 10 zile sau imi face si asta surprize!!
altfel suntem din nou toti raciti. A inceput Daria, si ne-a molipsit pe toti. suntem toti mucosi si cu dureri de gat. sper sa treaca repede.
gata plec ma duc putin la televizor, azi copii au fost cuminti asa ca eu n-am avut de lucru decat sa robotesc toata ziua, rezultatul acum sunt daramata
pupici la mamici si bebei

Mira 36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele ce linsite pe aici, banuiesc ca mamicile dorm pt. ca dorm si bebei iar gravidutzele si ele, ca sunt pe ultiam suta de metri,deci va doresc noapte buna si ne vedem maine!

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara burtici si mamici,

Vin si eu la spartul targului De astazi sant singura noaptea, Giorgos a inceput serviciul si nu am decat sa ma descurc singuraideea este sa fie cuminte Angelo! Noi am fost pe la magazine si am cumparat niste body marimea 56 pt. ca 50 vad ca sant fixe deja.Astazi a venit moasa si Angelo a luat foarte bine in greutate, intr.o saptamana a luat 410 gr.A ajuns la 3400 gr.
Mirela imi pare rau ca Dani nu prea doarme si vrea mai mult in brate, sper sa reusesti sa te odihnesti si tu cat de cat, sa ai timp si de tine! Ai putina rabdare ca in curand o sa isi regleze Dani programul Pupa-l din partea noastra sper sa scape cat mai repede si de eczemaAm pus cateva poze in webshots, se numeste Angelo albumul, cand am timp o sa continui sa adaug
Cuscra da-i pupicei Emmei a fost o surpiza placuta conversatia la tel
Canda scuze ma lasa neuronul de totde fapt, cred ca fetele s-au obisnuit cu mine ca nu este prima oara cand incurc borcanele Oricum iti doresc nastere usoara, travaliu scurt si Filipelul sa fie sanatos si papacios
Fetelor chiar ca e ciudat: de ce nu mai intra Diana? O fi nascut?
va pup pe toate, sa aveti un somn linistit mamici cu bebici iar gravidutzele sa doarma bine, fara drumuri dese la pp

p.s. inchei repede ca trebuie sa se scoale Angelo sa pape, eu sant gata cu toate, ramane doar sa stau cu bebu

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Fetelor m-au apucat niste dureri de m-au trezit din somn, oare astea sa fie vestitele contractii? Nici nu stiu ce sa fac! Ma durea foarte rau cand stateam in pat, acum dupa ce am trezit toata casa m-au lasat, adica de o ora, timp in care m-am pregatit sa plec la spital nu m-a mai durut nimic! Ce sa fac? sa mai stau...sa ma duc la spital... Eu mai astept alte dureri mai bine...Pe la 12 noaptea am luat si un scopantil...Uf, imi dau seama ca am citit o gramada si tot nepregatita sunt!

daniela 38+

Mergi la inceput

Am hotarat sa nu plec inca la spital! Ma duc iarasi in pat, dupa spusele multora o sa-mi dau eu seama cand ma apuca "durerile"...so...mai astept!

daniela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Daniela,
Ce ai avut tu sunt false contractii,daca s-au oprit-cel putzin asa ne-a spus noua la curs! Ca sa fii sigura ca sunt cele "adevarate" tr sa fie regulate la 5 minute de 2 ore -asta-i regula generala.Dar sunt si exceptzi:persoane care incep sa fie dilatate, dar care nu au contractii din cauza pozitziei lui bebe (cu funduletzul pe partea dreapta,daca mai tin bine minte)si in cazul asta se simte mai mult o durere de spate,dar e destul de rara situatzia.
ana 36+

Mergi la inceput