Mamici de septembrie - octombrie (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Se pare ca trebuie sa ma alatur si eu listei cu burtici si viitoare mamici.Se pare ca prin septembrie ar trebui sa nasc si eu un BB, dar astept sa mai treaca putin pana ma voi duce la eco ca sa vad exact DPN.Cred ..dupa calculele mele ca am 6 sapt, dar astept sa se faca BB mai mare ca sa-i vad la eco inimioara batand.Semne de sarcina...sani mai mari..salivatie mai abundenta si ..sin pacate ma cam doare burtica. Dar sper sa fie bine si sa il fac cat mai mare.
Va pupacesc si sa auzim numai de bine

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

azi am vomitat pt prima oara in timp ce transam un pui sa fac de mancare.cred ca de la mirosul lui sau de la piele,pur si simplu mi s-a intors.

ma simt bine si sper ca si voi la fel.

giapoti merge la doctor ca la 6 saptamani samburelul se vede deja.eu i-am vazut inimioara batand si m-am indragostit imediat de el.

adameascasa ne aduci vesti bune de la medic miercuri.

floricikasi tie multa bafta la doctor maine.

ce bunatati mai mancati? ca eu nu mai stiu ec sa arunc in cratita.mereu sunt in pana de idei.azi am facut mazare cu carcasa si aripioare de pui.

va doresc o zi minunata
am citit in cartea de la doctor ca ficatul si pateul nu este indicat,ca lamaile ,kiwi si grapefuitul sunt foarte bune si se recomanda sa gatim cu ulei de palnte sau fl-soarelui ca are nu stiu ce vitamine foarte imp pt bebe.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Osna eu de 4 zile mananc copanele de pui cu cartofi prajiti si mujdei, stiu ca nu e sanatoasa mancarea dar mor de pofta in fiecare zi
Diseara vreau sa fac o supa de pui in care voi pune telina multa, pastranac, patrunjel....cu taitei si piept de pui....imi ploua in gura!
In rest....salata de boeuf am mai facut,salata de telina, sarmale, piftie de pui,....cam astea sunt poftele mele

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetele,

adameasca si eu tot miercuri ma duc la control, dar doar la ecografie. Aici o face un tehnician nu doctorul. Doctorul abia pe 23 februarie a vrut sa ma primeasca.

Din pacate alt pocinog mi s-a intamplat, mi s-a activat virusul de herpes zoster. Pe langa ca am o chestie sinistra pe frunte care ma mananca cumplit de tare, sunt foarte ingrijorata. M-am uitat eu pe internet,dar am gasit o gramada de informatii despre varicela in sarcina si nimic de ce am eu. Stiti ceva de asta?

Sanatate multa!

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Moama ce mai mancati fetelor! Bravo voua ca puteti. Eu tocmai am mancat o supa de rosii la plic ca mi se facuse pofta dupa care am baut un pahar de santal de grep suuuuper amar! Si cu toate astea imediat dupa iar mi s-a facut greata! Off, ce copil mofturos am! Se vede ca seamana cu mine (si si cu tati )

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gia, bine ai venit in gasca noastra!

Lexi, io nu pot mama sa mananc atatea chestii. La mine painea prajita cu branza sunt de baza. Si portocalele, dar am cam inceput sa ma satur de ele. Si apa minerala. Si cam atat...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna gravidutelor!
Vad ca incep greturile pe-aici.
Osna,eu nu pot manca carne,mai ales de pui, nici macar s-o vad.
Floricika, wow...cand te-aud cu copane cu mujdei...

Eu nu prea am pofta sa mananc si daca mi-e foame nu stiu ce sa mananc.

Ionela_roxana, eu la lucru sunt lesinata de somn, parca sunt adormita tot timpul, am doua viteze:incet si foarte incet.

Georox, succes pe azi la dr.si sa-l vezi pe bb!

Leditia,

Bine ai venit giuliella!

Cricor, tu ai facut zona zoster care e data de virusul herpes zoster sau herpes la zona buzelor care e dat de alt virus, herpes simplex? Eu la asta din urma ma gandesc ca te referi.

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alina exact asa e sora mea, nu suporta carnea de pui, nici miropsul nici nimic, si nici mujdeiul....asta e, fiecare sarcina cu nebunelile ei. Prietena mea care e insarcinata in 8 saptamani ii e foame dar nu stie ce sa manance, la fel....oofff, lasa ca o sa treaca si perioada asta....

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca eu nu suport carnea de porcadica nici nu am incercat sa gatesc pana acum, ca sigur mi se face sila, numai la gand....
Si....exista si dezavanteje la faptul ca nu am greturi si pot manca orice: am luat DOUA frumoase kg

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by floricika

Osna eu de 4 zile mananc copanele de pui cu cartofi prajiti si mujdei, stiu ca nu e sanatoasa mancarea dar mor de pofta in fiecare zi
Diseara vreau sa fac o supa de pui in care voi pune telina multa, pastranac, patrunjel....cu taitei si piept de pui....imi ploua in gura!
In rest....salata de boeuf am mai facut,salata de telina, sarmale, piftie de pui,....cam astea sunt poftele mele

Floricika 7+
Nunta

Mama Flori dar mi-ai facut niste pofte....mama mama ce as mai manca cartofi si mujdei, pui nu ca de cand am ramas si eu gravi sa nu mai vad carne de nici un fel, dar uite ciorbe mananc, acum mi-a facut mama musaca si sa stiti ca musacaua nu are carne Oricum acum ma duc sa imi fac niste cartofi prajiti. Nu stiu de fapt Flori cum poti manca asa de multe eu inainte eram ca anangel lexi aveam greturi si vroiam sa mananc imi faceam sau cumparam si nu mai vroiam. Era ciudat, ei bine acum mananc nonstop ma dor si falcile!

Ioana 14+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput