Mamici de septembrie - octombrie (4)
Raspunsuri - Pagina 6
ionela-roxana spune:
Salutare burtici!!!
Felicitari noilor gravidute si bun venit la mamaici de sept-oct !!!!!
Ce sa va spun,eu ma simt destul de rau.Dimineata am greturi dar nu am varsat inca niciodata(sper sa nu se intample).Mi-e foarte dificil sa aleg ce sa mananc,iar daca as manca ceva trebuie sa mananc exact atunci cand vreau,va dati seama pana i-mi gatesc ce as manca nu mai vreau nici sa vad mancarea.Va dati seama ce ma distrez.In schimb mananc dulce cat mai mult,cu toate ca poate nu e fff bine....cu rares in burtik nu suportam deloc dulciurile.Poate de data asta e fetita...Doamne ce frumos ar fi.
Osna: Ma bucur ca ti-ai vazut "samburelu",cred ca a fost foarte emotionant.
princess intradevar simptomele difera de la pers la pers,nici eu nu am avut nici un simptom la prima sarcina...decat ameteam foarte putin.
Doctorul stabileste programarile in functie de varsta sarcinii.
Adriana mica bble se vede abdominal de la 5-6 saptamani.Transvaginal se poate vedea dupa saptamana a 4-a.Dar se vede foarte putin .Noi am facut la 4 saptamani si 6 zile si sa vazut destul de bine.
alina morostesdaca gasesti solutia la starea asta permanenta de lene si fara chef de nimik o vreau si eu .Parca nu pot sa ma urnesc si sa incep sa fac ce trebuie.
cri19 Odihneste-te si va fi bine.sa ne tii la curent cu evolutia voastra.
Georoxcu siguranta la varsta caeasta se va vedea destul de bine.Iti tin pumnii pe diseara si asteptam vesti.
CrisnemesFelicitari si pt bb si pt ca te-ai lasat de fumat.Este foarte bine si pt tine si pt copilas.Iti impartasesc starile de rau,trec prin ele in fiecare zi......putem doar spera sa treaca mai repede.La multi multi ani baietelului tau!!!!
Si mie mi-a zis dr ca la 8 saptamani se va vedea mai bine daca e prins saculetul sau nu...asa ca avem si noi emotii.Dar ma linistit o prietena doctorita care a zis ca daca sunt probleme trebuia deja sa ma simt foarte rau si sa sangerez.
Asa ca speram sa fie totul super bine.La fel va doresc la toate.
Merg sa ma pun sa dorm.....nu am energie nici macar sa apas pe tastele astea.
Pupici si o zi excelenta.
Roxi
6+ si
Rares 9. april.2002
pufymic spune:
'Neata burtici!
Georox tinem pumnii azi sa iti vezi comoara mica din burtica!!!!
Eu ma simt mizerabil!Am o durere crunta de burta+spate de-mi vine sa stau numai incovoiata(dar cine ma lasa?????ca piticu' trage de mine ca de una buna)......offff!Sper sa ne treaca toate starile astea aiurea din primul trim si sa vina si vremuri mai bune!
Azi avem fix 8 sapt de la UM!
Pupici!
Ioana
(8) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
adameasca spune:
'neatza!
Bun venit noilor gravidutze! Sarcina usoara!
Ma simt absolut mizerabil, mi-e greatza, am vomat azi, mizerabil ma simt. Nu am putere sa fac nimic... O sa actualizez lista de indata ce ma simt mai bine...
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
princess spune:
Buna dimineata, burtici!
Georox, tinem pumnisorii stransi sa se vada bebe-ul tau si sa fie bine!
Ionela Roxana, bafta si tie ca sa fie fetita; e normal sa iti doresti pereche si poate asa va fi!
Pufymic, stai linistita si nu face efort, odihneste-te putin!
Adameasca, mercic pt. urarea de bun venit; imi pare rau ca nu te simti bine, dar o sa treaca, nu?
Despre mine pot sa spun ca ma simt binisor. Am usoare senzatii de greata, dar imi trece repede; nu prea am pofta de mancare; ma dor sanii putin si cam atat!
Alina
5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
floricika spune:
Buna ziua la burtici
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am fost foarte ocupata saptamana trecuta si in weekend am fost plecata asa ca nu am putu intra....Si azi am mun cit ca un caine pana acum...dar le-am rezolvat
Va pupicesc pe toate si imi pare rau pt cele care se confrunta cu greturile, parca am avut si eu de dimineata usoare greturi dar din cauza ca am fost foarte ocupata...nu am mai dta atentie si s-au dus...![]()
Bafta pt cele care se duc azi la doctor, sa vina numai cu vesti bune!
Maine merg si eu!![]()
Floricika
7+
Nunta
mcrmiki spune:
Buna ziua tuturor gravidutelor si bun venit fetelor noi!
Adameasca te rog, cand ai timp sa ma treci si pe mine cu DPN 23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara. Imi pare tare rau ca nu te simti bine, dar mai ai cateva saptamani si iti va fi mai bine, vei vedea. Eu ma simt bine, in afara de dureri de sani si cateodata cand ma balonez, nu am probleme. Nici cu celelalte doua sarcini nu am avut nici o problema, sper sa fie la fel si de data aceasta. Eu inca nu am fost la dr., sper sa ajung saptamana aceasta, cred ca se va vedea inimioara bb. Acum doua luni mi-am facut si niste analize si cred ca imi va da si ceva vitamine si mai am treaba si cu infectia urinara, sper sa nu fie grav si sa nu afecteze bb.
In rest toate vechi, copii mei au fost raciti saptamana trecuta, sper sa fie mai bine saptamana aceasta, sa nu mai avem probleme. Eu ma simt destul de obosita, dar nu stiu daca este doar din cauza sarcinii, pentru ca eu nu prea dorm toata noaptea, amandoi se trezesc noaptea si vin la noi in camera, daca nu ma trezesc sa merg la baie, problema asta am avut-o si cu copii, pana am nascut am mers la baie noapte de noapte.
Va doresc sarcini usoare si bb sanatosi!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Bafta multa Georox la control, sa se vada samburelul bine la mamica in burtica.
Burtici fara greturi, nici eu nu am avut pana in saptamana 6 dupa care a fost de groaza. Si inca mai este pentru mine... Eu sper insa ca voi sa fiti printre norocoase.
Pufymic ai grija cu durerile de spate si de burta. Ele nu sunt de bun augur. Stai la pat si evita cu orice pret efortul fizic.
va pup,
ignatica
9+
Leditia spune:
pup fetele gravidutze
am trecut sa va salut,sa-i urez multa bafta lui georox care azi o sa-si vada puiul si cred eu si inimioara dupa varsta sarcinii.
Va doresc numai bine,sarcini usoare si fara probleme si bebelusi sanatosi si frumosi.

adameasca spune:
Am modificat listutza, sa ma trageti de urechi dc am gresit pe undeva.
Ieri am intrat in sapt 7, dupa ultimul CM. Miercuri dupa amiaza am programare la gineco.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
anangel_lexi spune:
Leditia 
Si eu m-am simtit super pana pe la sfarsitul celei de-a 5-a saptamani dupa care au inceput greturile. Si eu ma simt pe zi ce trece tot mai rau. Deseori am senzatia de foame dar si de greata in acelasi timp, astfel incat chiar daca vreau sa mananc, pur si simplu nu pot! Mi se intoarce stomacul pe dos. Cu toate astea pana acum n-am
decat de 2 ori si sper sa nu se mai intample!
6+
I wish I were an angel...
Poze diverse