Mamici de septembrie - octombrie (4)
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Ce faceti, fetelor, nu v-ati trezit inca? E cam pustiu pe-aici.
Noi ne luptam in continuare cu greturile si ne indopam cu castraveciori in otet.PamELLA ne putem lua de manuta!![]()
Inni, ce-i cu tine, nu te-am mai "vazut" demult!!! Floriciko, la fel si tu! Nu mai dati nici un semn de viata?
6+
I wish I were an angel...
Poze diverse
princess spune:
Buna dimineata, gravidutze!
Cum va simtiti astazi, burtici?
Mai fetelor, eu nu am greturi, nu am pofte, iar sanii ma dor putin, suportabil! Va citesc mesajele si vad ca majoritatea aveti aceste simptome! Oare e cazul sa ma ingrijorez sau vor aparea si la mine aceste semne? Ce credeti?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Alina
5+
putzuruca spune:
Buna ziua burtici mici,
Eu ma simt bine deocamdata si cred ca nu voi avea simptome suparatoare. Doar sunt putin pe toane si sanii ma dor f putin deocamdata. Inca nu am fost la cotrol, astept poate sapt viitore. Trebuie sa vb cu doctora mea D-na Puiu Deliana de la Spitalul Titan, sa vad cand e de garda.
Imi este foame mai des parca si as vrea sa dorm mai mult dar in rest ma simt bine. Azi sunt cam de neinteles. Nu prea stiu ce vreau si ce am chef sa fac.
Voi la cate sapt ati fost la control?
Va pupacesc.
3+
princess spune:
Putzuruca, eu am fost prima data la control la 4 saptamani si 4 zile (de la UM),cand nu s-a vazut nimic, apoi am mai fost la 5 saptamani si 2 zile. Dr. mi-a facut doar ECO transvaginal, nu si control.Si m-a mai pus sa fac BHCG - ul ca sa vedem daca evolueaza sarcina. Tu ai 3 saptamani de la ultima menstruatie sau de la fecundare?
Fetelor, am citit intr-o carte ca durerile usoare de burtica sunt din cauza ca uterul trage de ligamentele care il sustin, pentru ca se mareste!
Alina
5+
Adriana mica spune:
Princess, chestia cu simptomele de sarcina depinde de la persoana la persoana, cred. La sarcina precedenta pana la 9 saptamani nu am avut decat usoara jena de burtica, sani ceva mai sensibili si putin umflati. Nu am avut greturi sau alte chestii specifice. Medicul meu mi-a zis ca nu este nimic anormal in asta. Totusi am inteles ca uneori ar putea fi asociata si cu o lipsa de progesteron.
De data aceasta, simptomele au inceput foarte devreme (inca dinainte de data probabila a "invaziei"): sani foarte sensibili, sete si foame in exces, usoare stari de greata. Anaiza de sange din ziua 27 a avut un rezultat destul de mare (113). Oricum, eu voi face tratament de aceasta data, si am auzit ca suplimentele pe care le contine accentueaza unele simptome.
Putzurca, eu ma duc la primul control la 4 saptamani si 4 zile (miercuri). Mu ma astept sa se vada ceva la echo, ci macar sa confirm cu medicul meu planul de bataie pentru perioada urmatoare. Am inteles ca la echo se vede cam de la ziua 40 incolo, adica de la aproape 6 saptamani.
Adriana
Vine barza
Pozici
princess spune:
Adriana, hai ca ma ingrijorezi! Eu fac deja tratament cu Utrogestan - 2/ zi intravaginal seara. Mie BHCG - ul mi-a iesit in ziua 30 de la UM 310.62, iar in ziua 36 - 5211.78. Testele de sarcina le-am facut din ziua 26 - cand a iesit slab de tot pozitiv - pana in ziua 29 - cand a doua liniutza era foarte intensa.
Fetelor, voi cum ati stabilit cu medicul vostru urmatoarele consultatii? La cat timp? V-au inregistrat undeva?
Alina
5+
acai24 spune:
Buna la
....noi suntem bine...adica si eu si
....acum sunt in 7 saptamani dupa eco facuta pe 20 ianuarie...dupa 4 februarie o sa merg la dr. mea si o sa vad exact cat de mare e...acum o sapt avea 17mm..sunt un pic obosita si nu prea am pofta de mancare...greata rar...pana acum nu am
deloc....sper nici sa nu o fac...va urez la toate sarcini usoare si cum aflu vesti va dau de stire
7+
osna spune:
buna burticilor,
azi am dormit destul de mult ca m-am simtit foarte obosita.
acum sunt in perioada de kiwi,saracu sot nu mai are loc de mine,mi-a mancat unul si m-a suparat.dar l-am iertat ca a pregatit pranzul.
joi merg din nou la control.eu mi-am intrebat medicul despre rh si a spus ca imi va lua sange dar numai mie(in ro stiu de la prieteni ca si la tata ia) si asta cu rh dupa nastere se rezolva la bebe cu o injectie.
am incredere in el si sper sa fie totul bine.
va doresc o zi minunata
6+
putzuruca spune:
princess, am 3 sapt de la fecundare si 5 sapt de la ultimul ciclu. anul trecut cand am ramas insarcinata am mers la primul control cand aveam 6 sapt de la fecundare si s-a vazut bine la eco abdomninala. Daca ar fi evoluat sarcina ceea acum eram la mamici de ianuarie-februarie, dar nu a fost sa fie. Acum am toata increderea ca va merge bine si vreau ca sapt viitoare sa merg la primul consult. In rest ma simt bine si sper ca asa va fi pana la nastere.
Georox spune:
Neata burtici !
Azi este ziua cea mare cand ma duc la Dr. Tutunaru. Am sapte saptamani de la UM deci sper sa se vada bebe si sa fie totul bine. Am niste emotii colosale. De ce ? Nici eu nu stiu. De-abia deseara cred ca ma voi linisti. Maine va spun noutatile.
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !