Mamici de septembrie - octombrie (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici la mamici cu burtici mici,
Am uitat sa spun ca DPN este 02.10. Nici nu am vrut sa ma gandesc inca la asta caci am trecut printr-o experienta neplacuta anul trecut si mi-e frica sa ma gandesc inca. Am avut o sarcina oprita in evolutie la 10 sapt dar acum cu ajutorul lui Dumnezeu totul va merge bine. Vreau sa fiu optimista. Pupici la burtici!

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Bun venit noilor burtici! Ne inmultim nu gluma!
Ileana, pe tine te stiu de la copilasi de oct-nov 2003, ca avem flacai in aceeasi luna. Din lipsa de timp am scris foarte rar pe acolo. Ai zis ca de un an tot munciti la bb2. Nu ai reusit pana acum? sau nu ati fost consecventi?
Azi mi-am facut si eu analizele, sper sa iasa bine.

Completati si la mine datele in listutza:DPN 18.09(calculata aici pe forum), dr. Furau Gheorghe, Arad

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata, frumoase burtici!

Va multumesc din suflet pentru primirea pe care ne-ati facut-o si pentru gandurile voastre frumoase! Sunteti o gasca de nota 10 si sper sa fim asa unite pana ne vom tine bebeii in brate si dupa.

Adriana Mica, trebuie sa gandesti pozitiv; nu te mai lasa dominata de ce a fost candva! Acum bebe va fi bine si totul este OK! Ai grija de tine!

Fetelor, de astazi vreau sa incerc sa ma las de tot de cafea, dar ma apuca groaza daca o sa ma doara capul din nou. Referitor la alimentatie, putem sa bem lapte cu cacao?

Voi la cate saptamani ati vazut inimioara lui bebe?

Va doresc un weekend placut si linistit!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce faceti, fetelor, pe pagina a 2a? Unde sunteti?
Mara03, multumesc pt. felicitari si urari
Bun venit noilor burtici.
Eu ma chinui cu greturile, cand dimineata cand seara, sunt cu toane la mine.
Avem voie sa bem cafea??? Eu nu beau cafea, dar beam cappuccino zilnic si de cand am aflat de bebe, am renuntat. Deci pot bea?

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

cum va mai simtiti azi?? eu nu am pofta de dulce deloc in schimb sunt abonata la castraveciori acri.am ajuns sa mananc 1 borcan la 2 zile.

putzuruca trebuie sa ai incredere in dumnezeu si in doctorul tau si totul va fi bine.trebuie sa fii optimista.

prietena mea din romania a pierdut 2 sarcini iar la a 3-a ia murit bebele in ea.acum are o minunatie de fetita,a trecut peste toate si a avut curajul sa mai incerce.

va doresc sarcini usoare si week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare burticilor!

Cum va simtiti?
Eu nu sunt bine deloc mi-e rau dimineata, la amiaz si seara.
Rezistam ca nu avem ce face nu?
Pe langa asta ma simt si foarte obosita nu am chef si putere sa fac nimic.
Azi il serbez pe Dragos care v-a implini marti 2 anisori . Am avut tare mult noroc cu socrii mei si cu parintii mei ca m-au ajutat tare mult.

Abia astept sa merg miercuri la medic sa vedem ce face bb din burtica.

Va pup si va doresc we placut!

Eu cred ca se poate bea cafea dar nu in cantitati mari . Una mica dimineata nu stica. Pentru cele care fumeaza ar fi bine sa nu mai fumeze ca tigara nu e buna la nimic dar cafeaua nu cred ca are nimic. (Nu fac propaganda antifumat - e doar parerea mea- si eu am fumat inainte 3-5 tigari zilnic- dar cand am aflat de sarcina am lasat tigara de tot.)

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Eu ma simt ca naiba azi! Am o durere crunta de cap si o greata imbecila....!

Crisnemes distractie placuta si La multi ani lui Dragos!!!!

Pupici!

Ioana(7+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna fetelor
Eu sunt Cristina si sper viitoare mamica.
Bebe are 7 sapt.;dr. la care ma duc este Benedict Ancar,Polizu.Data nasterii ar trebui sa fie 19 sept.
Am spus sper pt ca am facut pana acum 2 eco si se pare ca bebe nu e bine prins;dr. a scris pe foaia de la eco "tendinte de decolare".
In concluzie sunt restrictionata la pat si tratamentul e urmatorul:
no-spa 2/zi,duphaston 3/zi,gravibinon 1/sapt.
Cam asa sta treaba cu mine.Sper sa reusesc sa fiu alaturi de voi pana la termen.
Va pup si sper sa-mi faceti si mie loc printre voi.

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!!!
Am trecut si eu sa va salut si vad ca ne-am inmultit!!!!Bun venit noilor burtici!!
Eu ma simt putin rau pt ca tocmai am mancat cat unsi simt ca imi pocneste stomacul!
In rest suntem bine,ma mai doare din cand in cand burta,dar nu TARE!cate o micuta intepatura prin lateral.Iar de ce sa mai vorbesc,cresc dar ma si dor
osna,mi-ai facut o pofta de castraveciori in otet
Va pup,o zi cat mai placuta!!

PamELLA5+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Crisnemes, La multi ani lui Dragos si distractie placuta!

Osna, la prima sarcina si eu mancam castraveciori en-gros. Acum tot spre acru am tendinte, nu as manca deloc dulce.

Anangel_lexi, poti bea o cafeluta linistita.

Fetelor, eu ma simt relativ bine, am greturi la unele mancaruri, mi-e somn tot timpul si nu prea am chef sa fac nimic. Azi am fost mai harnicuta, am facut mancare, am aspirat, smotru in baie...

Va doresc un week-end placut si fara greturi!

Alina (7+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput