Mamici de septembrie - octombrie (4)
Raspunsuri - Pagina 3
floricika spune:
URRRAAAAAAA

Prima graviduta de octombtrie, bine ai venit!Bineinteles, urez bun venit si lui Pincess
Pincess o jumatate de cafea pe zi, chiar o cescuta, nu face nimic, mie dr mi-a dat voie, dar eu nu consum....La fel mi-a dat voie si un paharel de bere daca poftesc....asa ca stai linistita. Iar in legatura cu Algozone, jumatate de pastila, nu cred ca a afectat. Eu acum stau si ma gandesc ca de revelion am baut si am fumat si bebe abia se forma....Asta e! Eu cred ca multe mamici sunt asa, ca pana aflam noi ca suntem insarcinata....mai luam o pastila, mai bem un pahar de vin, mai fumam o tigara, mai dansam ca Shakira
ca si acum ma tin minte prietenii si spun ca i-am zguduit creierii copilului inca din priemel zile![]()
Pupici pe burtici
Floricika
7+
Nunta
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Bun venit noilor gravidute!

Fetelor, mi-am facut si eu analizele, sunt bune toate in afara de hematii care sunt scazute putin.
In rest sunt bine, mi greata uneori cand vad anumite mancaruri, de exemplu nu pot manca carne de pui si cand o vad ma apuca greata.
Princess, o cescuta de cafea pe zi poti bea, eu zic ca nu sunt probleme. Cand te doare capul poti lua Algocalmin.
Floricika, eu am trecut la semnatura varsta de la UM. Eu cand mi-am facut eco prima data la 5/6 saptamani calculat dupa UM la eco mi-a spus 5 saptamani, deci diferenta nu este mare, poate o saptamana.
Alina
(7+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
osna spune:
bun venit noilor burtici.si eu mai beau cafea din cand in cand cu mult lapte ca mi-e pofta.aseara de exemplu am luat la seara romanesca o gura de vin alb din paharul sotului ca mi-a fost pofta mare.
un sfarsit de saptamana minunat va doresc!
6+
Georox spune:
Adriana - mica, Princess FELICITRI !Sarcina usoara si
sanatosi !
Monica new si eu sunt la Dr. Tutunaru. Poate ne intalnim vreodata la consultatii.
tuturor! Un we excelent pentru ca meritati !
P.S. Au inceput si la mine usoare greturi !
mara03 spune:
fetele, am intrat si eu la voi, asa, fara sa bat la usa sa felicit proaspetele burtici dragi mie de pe forum: adameasca, lexi, alina. felicitari si sarcina usoara!!! la fel si celorlalte burtici din grupa!!!
unu
doi
trei
adameasca spune:
Mara, multumim de felicitari! 
Am avut o zi tare plina azi la birou, abia astept weekendul sa ma linistesc putin.
O sa modific imediat listutza cu noile mamici, carora le urez bun venit si sarcini usoare in continuare!
O ceasca de cafea pe zi e ok, numa sa nu se exagereze. Eu am zile cand as bea cafea si zile cand nu pot pur si simplu. Si, surprizator, nu ma mai doare apul daca nu beau, asa cum se intampla inainte de sarcina. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Ignatica spune:
Bine ai venit Adriana mica, chiar te citeam aseara la Asteptand un ingeras ... si spuneai ca ti-au iesit 2 liniute la testul de sarcina. Ma bucur ca s-a confirmat si prin testul de sange.
Felicitari Princess pentru bebel.
Eu astept rezultatul analizelor de sange si de urina de-abia miercuri, sper ca totul sa iasa bine. Oricum am emotii mari.
Georox si eu am fost nevoita sa spun deja la serviciu despre sarcina deoarece am greturi foarte mari dimineata si nu pot ajunge la birou decat dupa ora 10, dupa ce se termina spectacolul din stomac.
A fost mai bine asa, decat sa ascund si sa par neserioasa.
va pup,
ignatica
9+
adameasca spune:
Am modificat listutza, sa-mi atrageti atentia daca am gresit, sa repar greseala.
Si eu am spus la serviciu ca-s gravi, nu am vazut vreun motiv sa ascund asta, mai ales ca toata lumnea stia ca de vreun an de zile muncim la bebe2. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Adriana mica spune:
Multumesc, fetelor, pentru primire.
Inca nu pot crede ca este real; am emotii pana la prima echo. Nici nu vreau sa ma gandesc ca voi mai trece printr-o trauma asemanatoare cu cea de anul trecut. Prima consultatie va mai atenua din teama, caci am mare incredere in medicul meu.
Deocamdata ma simt bine (am ceva junghiuri in burtica, inghinal); nu am inca simptome specifice de sarcina (care este foarte mica, tinand cont de faptul ca de abia maine ar fi trebuit sa imi vina CM). Doar sanii sunt grei si sensibili la atingere, imi este foame si sete mai mereu. Momentan iau doar acid folic, iar principala mea ingrijorare se leaga de faptul ca nu am imunitate la toxoplasmoza si cmv. Deci trebuie sa fiu foarte atenta ce mananc, cat de bine preparat este, si sa evit aglomerarile cu multi copii.
Adriana
Pozici
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor burticilor!
Sunteti tare harnicute la scris abia am apucat sa vad ce ati scris.
Bun venit noilor burticute si sper sa aveti sarcini fara probleme.
Adrianamica sper din tot sufletul sa nu mai treci printr-o experienta asemanatoare si de data asta totul sa fie OK.
Osna ma bucur ca si tu ai trecut cu bine de primul control la dr.
Eu stiu ca in sarcina nu e neaparat sa fii cu vezica plina ci doar cand iti faci control la ovare .
Acum sunt si eco mai performante si nu cred ca mai e necesar sa mergi cu vezica plina.
Nici eu nu am anuntat inca la servici ca sunt insarcinata pentru ca asteptat sa mai merg o data la control si sincera sa fiu eu dupa o pauza de 2 ani merg doar acum din ianuarie la servici si am zis ca mai astept un pic.
Pupici si sarcini usoare

Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes