Mamici de septembrie - octombrie (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, sunt foarte fericita pentru ca tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Dupa calculele mele sunt in 3 saptamani si sper ca totul va merge bine deoarece sarcina anterioara s-a oprit din evolutie. Am mare incredere ca Dumnezeu ma va ajuta sa pastrez acesta sarcina si ca al meu bebe se va dezvolta asa cum trebuie.
Va doresc sa aveti cat mai putine simptome suparatoare si sarcini usoare.

3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

putzuruca,bine ai venit printre noi!

sarcina usoara, fara probleme,si bebe sanatos!!

si eu am calculat 4 saptamani si cand colo sunt 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara la toate fetele. Eu sint in 8 sapt si l-am vazut pe bb de 2 ori la eco. Ultima oara avea 1.27cm. Sper sa fie bine pina sapt viitoare cind facem iar "poze".Abia astept sa vad cit a mai crescut.
Voi cum va simtiti? Eu nu prea pot sa maninc mai nimic. In rest am avut niste dureri de burta de la niste utrogestan si injectii cu pregnyl .Fara ele vad ca imi este bine si sper ca si bb sa fie bine.
Sper ca si voi va simtiti bine.
Pe la ce dr sinteti? Eu sint la Dr. Tutunaru.
Monica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata burtici
Vreau sa le urez bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si mancaciosi!
Osnama bucur ca totul este bine!
Monique_new nu stiu de la te doare burta dar de la utrogestan in nici un caz nu e, utrogestanul se da PENTRU dureri de burta si le reduce deci....poate o fi de la pregnyl care nu stiu ce face.
Anangel
Pe mine ma doare capul foarte tare si nu cred ca am voie sa iau nimic asa ca suport cu stoicism
Marti merg si eu la dr sa il masuram, sa vedem excat cat are si sa auzim inimioara, poate
Pana la urma ce trecem la semnatura, varsta de la UM sau varsta pe care o spune doctorul la eco?
Pupici pe burtici!
Pe masura ce aflati DPN, spuneti, pt a completa listuta si de asemenea, spuneti si numele doctorului la care mergeti, tot pt listuta!

Floricika 7+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetele

eu am scris aprox ca doct a spus 6-7 sapt cica joi aflam mai multe.dar data nasterii mi-o spuna mai tarziu.

pe doctor il cheama J.ROLOFF

mi-a recomandat multe fructe si legume,fara carnita cruda si pisici in jurul meu,tutun sau alcool.

dar asta banuiesc ca v-a spus si voua.

va doresc o zi minunata

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Wow ce de burtici de sept-oct.....deja suntem 28!!!!Bun venit noilor burtici si sarcina si nastere usoara sa aveti!

Noi suntem bine, eu mai am dureri de burtica si de spate in special seara cand ma pun in pat, dar in rest ma simt binisor....pofte mai am din cand in cand, de mancat incerc sa mananc cat mai sanatos posibil...si in rest are grija Alesio sa-mi ofere si portia de miscare de care am nevoie(sa nu devin sedentara cumva ).

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Se pare ca eu voi deschide saptamana cu programarea la doctor ! Multumesc si eu pentru informatiile referitoare la eco. Si a mine in mod normal tot transvaginala va fi.

Seful a fost dragut si m-a lasat sa plec dupa-amiaza fara sa imi mai iau concediu . Macar atat ca in rest ma asasineaza cu fumul de tigara . Momentan inca nu ma deranjeaza,insa daca voi avea probleme va fi nevoie sa ii zic ca sunt inainte de 3 luni. Asta este !

Sarcini usoare si sanatosi

tuturor ! o zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna la fete si burtici. Bun venit noilor gravidute, va urez bebei sanatosi si sarcini usoare.

Floricika si eu fata si burtica.

Noi suntem bine, semnalez a 4 zi de greturi, deh...
Sambata viitoare vreau sa ma prezint la analizele pe care mi le-a dat doctorita de facut, iar de azi in 2 saptamani vreau sa ma prezint la urmatorul consult. Sper ca atunci sa primesc si ceva poze.
Pupici tuturor

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, dragi gravidutze de sept - oct!

Mai faceti inscrieri pe listutza?
Sunt si eu o burtica de 5 saptamani si 2 zile, DPN (dupa calculatorul DC) 28 septembrie, dr. Magda Petrache, Spitalul Polizu.

Am fost chiar azi la ECO si s-a vazut saculetul gestational; iau Acid folic si Utrogestan, iar simptome nu prea am (ma dor putin sanii si burtica). Peste 10 zile voi merge din nou la ECO ca sa vedem BEBELE si inimioara!

Intrebare: inca mai beau putina (1/2 cescuta) cafea zilnic - credeti ca dauneaza? Si inca ceva: am luat acum 1 sapt. o jumatate de Algozone forte (are in compozitie Paracetamol, Cofeina, Codeina) pt. ca ma durea capul foarte tare - am facut rau?

Va pupic!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Princess, mi-ai luat-o inainte!

Buna ziua, viitoare mamici,

Sunt o burtica foarte mica (3-4 saptamani), cu sarcina confirmata prin analiza de sange. Miercuri am prima programare la medicul meu(dl.doctor Tutunaru - Elias).

Cate ceva despre mine: anul trecut am pierdut o sarcina de 9 saptamani(acum m-as fi pregatit de nastere), iar diagnosticul a fost foarte sec: probabil eroare cromozomiala. Intre timp mi-am schimbat medicul; sper ca de aceasta data sa beneficiez de o monitorizare mai atenta si, cel mai probabil, de ceva tratament de sustinere profilactic.

DPN(conform calculator DC) = 08oct2006. Data nasterii mele = 30oct1975.

Voi incerca sa citesc ce ati scris in capitolele precedente, astfel incat sa ajung sa va cunosc pe toate mai bine

Salutari

Adriana
Pozici

Mergi la inceput