Mamici de septembrie - octombrie (4)
Raspunsuri - Pagina 8
adameasca spune:
Nu va vaitati de kilograme de acuma, stati sa vedeti ce-o sa fie pana la sfarsit... Mi-e si jena, dar o fac: spun cate kile am luat la prima sarcina: 35.
Am pormit de la 65 si am avut 100 inainte sa nasc. 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Nu va vaitati de kilograme de acuma, stati sa vedeti ce-o sa fie pana la sfarsit... Mi-e si jena, dar o fac: spun cate kile am luat la prima sarcina: 35.Am pormit de la 65 si am avut 100 inainte sa nasc.
_
Adameasca, wow...35?? Si cate ai dat jos?
Floricika, sora ta e la fel ca mine. Nu stiu ce are carnea asta de pui...
Tot asa mi s-a intamplat cu carnea de pui si la prima sarcina.
Alina
(8+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
princess spune:
Voi vorbiti de mancare, iar eu simt ca mi se face cam greata! Cred ca incep si eu sa ma incadrez in lim. normale! Eu simt senzatia de foame, dar nu mi-e pofta de nimic si cand am mancarea in farfurie nu prea pot sa mai mananc! Ma simt somnoroasa rau de tot!
Adameasca, chiar asa? Se poate sa punem atatea kg pe noi?
Nu prea ma vad eu, dar cine stie? Acum am 62!
Gia, bine ai venit , sarcina usoara si bebe sanatos tun!
Alina
5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Cricor spune:
Nu Alina, nu la herpes simplex ma refer din pacate. Hepes la gura n-am facut niciodata. Eu am facut zona zoster copil fiind, si de atunci, in diverse momente ale vietii imi reapare: cand am dat la facultate, cand m-am maritat, cand l-am nascut pe Luca, cand a inceput Luca gradinita (care a fost un cosmar). Acum mi-a aparut probabil pentru ca imi fac atatea griji cu sarcina asta.
Mi-am facut programare la medicul de famile,sa vad ce-mi zice.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
anangel_lexi spune:
Offf, fetelor, tocmai am
bunatate de supa de rosii si tot sucul de grep. Si daca nici astea nu erau contra greturilor...E clar, astazi nu mai bag nimic in gura!
6+
I wish I were an angel...
Poze diverse
adameasca spune:
[/quote]
Adameasca, wow...35?? Si cate ai dat jos? ![]()
Alina
(8+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
[/quote]
30 am dat jos.
Fi-miu mi-a fost de mare ajutor, pana la un an jumate n-am dormit noaptea. ![]()
_
adameasca spune:
Lexi, parca si mie imi pare rau dupa supa aia de rosii.
De ce incerci sa mananci chestii acide? Rosii si grape? Incearca cu ceva care linisteste stomacul, ca la o indigestie. La mine merge cu paine prajita cu branza sarata.
_
Adriana mica spune:
Buna, fetelor,
Georox, bafta la echo. Sa ne povestesti cum l-ai vazut pe samburel. Doamne, cum astept si eu cu nerabdare momentul acesta. Poate il conving miercuri pe T. sa incercam o echo, poate-poate vedem ceva(eu cred ca fecundarea a avut loc destul de devreme, data fiind valoarea mare la analiza de sange in ziua 27).
Princess, si eu am cam aceleasi simptome: mi se face foame, dar daca este sa aleg ma dovedesc a fi foarte nehotarata, nu stiu ce sa mananc. Si imi este somn mai mereu.
Gia, bine ai venit printre noi.
Eu am fost astazi la medicul de familie; m-a mai incurajat putin referitor la toxoplasmoza (temerea mea cea mai mare), ca doar de abia am facut analizele(in decembrie) si nu aveam nimic. Si apoi, are dreptate: trebuie sa fiu mai optimista, grijile nu ii fac bine lui bebe. In rest, miercuri am prima vizita la dr.T, iar joi la analize(in functie si de ce imi recomanda T).
La mine simptomele se rezuma deocamdata la dureri destul de mari la nivelul sanilor, si, in anumite momente din zi, parca mi se face si mie putin greata, dar nu intr-atat incat sa "dau la boboci".
Adriana
Vine barza
Pozici
pufymic spune:
Offf fetelor ce rau imi pare de voi cele care
!
Dar azi si eu era sa ma alatur acestui grup ca abia m-am stapanit de 2 ori sa nu dau la rate.....offff.....nashpa treaba!
Adameasca si eu am pus la sarcina anterioara 20 kg.....de fapt mai mutl dar nu stiu exact ca nu am avut inspiratia sa ma cantaresc inainte de a naste....20 kg erau puse bine pe mine cu o luna inainte de a naste.....si le-am dat pe toate jos +inca ceva de am ajuns la 51,8 kg acum la inceput de sarcina 2!9Date jos fiind tot cu ajutorul lui fiu-meu...
)
Cricor sper sa fie ok cu herpesul tau....offff!
Georox asteptam impresiile de la eco!
Giuliella bine ai venit in gasca! Sarcina usoara sa ai si o nastere la fel!
Pupici!
Ioana
(8) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Oh, Cricor, imi pare rau! Eram aproape sigura ca e vorba de herpes simplex.
Sa-ti treaca repede si ai grija sa mergi la medic.
Adriana mica, fii otpimista, nu te mai stresa!![]()
Ioana, eu am pus 11 kg cand am fost insarcinata cu Dragos, le-am dat pe toate jos, chiar mai multe in primele luni, dar de atunci am mai pus.Acum presimt ca voi pune mai multe.
Alina
(8+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun