Mamici de septembrie - octombrie (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

E clar ca statul prea mult in pat (degeaba) prosteste.Am scris usuoara in loc de usoara si am vazut de abia dupa de l-am trimis.Am vrut sa corectez si l-am mai copiat odata.Asta e... m-am facut de ras

7+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

"De" a se citi "ce".Cred ca ar trebui sa nu ma mai corectez ca voi ma intelegeti si asa (sper).
Am uitat sa va spun ce mi se intampla:sanii de durut nu prea ma dor,dar in schimb ma mananca de parca as avea raie localizata pe si parca asta nu ar fi de ajuns ,se mai si cojesc mameloanele.
Acum sa va vad;ati mai auzit de asa ceva???

7+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by cri19

"De" a se citi "ce".Cred ca ar trebui sa nu ma mai corectez ca voi ma intelegeti si asa (sper).
Am uitat sa va spun ce mi se intampla:sanii de durut nu prea ma dor,dar in schimb ma mananca de parca as avea raie localizata pe si parca asta nu ar fi de ajuns ,se mai si cojesc mameloanele.
Acum sa va vad;ati mai auzit de asa ceva???

7+

cricri

De la al doilea buton de sus,de deasupra mesajului tau,poti sa-ti editezi masajele,iar de la ultimul sa le stergi definitiv.
pupici.

fetele nu a tinut nimeni legatura mai strans cu PamElla?sa aiba un mail..un id de messenger?
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza butici frumoase...eu nush ce am dar ma trezesc cu noaptea-n cap si apoi mie somn toata ziua...
Sau cred ca azi inteleg de ce m-am trezit asa dimineatza...la 16.00 mergem la eco..of abia astept si sper sa fie totul in ordine.
Ionica stiu cat de mare este fericirea cand iti vezi bebele la eco..eu am mai avut o sarcina si sa oprit in evolutie la 3 luni si putin...de aia acum imi este frica...insa sper ca de data asta sa fie totul bine.

In rest pofte nu am multe...ieri am vrut o banana ca am vazut la cineva pe strada...si mancarea mea preferata de care nu m-as satura sunt cartofi prajiti cu cascaval...vai imi vine sa mananc toata ziua acest fel de mancare

Sper ca azi sa vin cu vesti bune..sa imi tineti pumnii
Pupici

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata burticutzelor!

Mexxa tinem pumnii sa fie bine cu bb de data asta si sa te bucuri de el asa prin sept-oct! Si bafta azi la dr!

Cri19 si nu te mai gandi la kg pe care le pui pe tine acum.....important e sa fie bb mic bine! Lasa ca astea avem timp sa le si dam jos!

Crisnemes, Cricor bafta azi la dr si sa veniti numai cu vesti bune!!

Leditia !

PamElla sper ca esti bine.....!

Eu ma simt bine, dimineata.....iar dupa-masa si seara apar greturile....ieri am avut si pofte: am mancat paine prajita, frecata bine de tot cu usturoi si cu lapte cu cacao langa ea....a fost tare bun....!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Cand citesc ca voi nu mai puteti de greturi, ma simt oarecum vinovata, caci eu inca nu ma confrunt cu asa ceva. Desi nu se stie niciodata. In schimb ma dor sanii ceva de speriat. Trebuie neaparat sa imi schimb sutienul. Pofte nu prea am, dar mi-e sete non stop aproape. Iar de oboseala cronica nu mai zic nimic, imi vine sa dorm 24 din 24.

Pamella sper ca esti bine !

Leditia

Multa bafta tuturor celor care merg azi la doctor ! Fac galerie Va astept cu vesti foarte bune!

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati ! Si fara greturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

In sfarsit a sosit ziua cand am programare la medicul meu (dr. Tuntunaru - Maternitatea Elias). Mexxa, ca si tine, am avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut, si acum stau ca pe ace pana vad ce si cum. Nu am spus inca la nici un cunoscut, tocmai din aceasta cauza.

Cricor, nici eu nu am greturi, insama dor sanii foarte tare.

Crisnemes, bafta azi la medic

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Adriana iti tinem pumnii sa fie bine de data asta si sa devii mamica fericita!Sa ne zici cum a fost la dr!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Burtici frumoase, am fost aseara la doctor si l-am vazut pe junior, are 11 mm, sacul 29 mm si am aproape 8 saptamani, ce sa mai sunt f incantata, totul este bine, iar eu m-am indragostit!
Asteptam vesti la fel de frumoase de la celelalte fete!
Eu ieri nu ma-m mai putut satura de sandvisuri cu branza si gogosari si azi imi fac peste la gratar cu cartofi natur si salata verde ca am o pofta de salata verde...
Greturi tot am , zilnic, dar sunt usoare adica pot manca....cat de cat...
pupici pe burtici

Floricika 8+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Pamella, da-ne de veste, spre ca nu e grav, grav.

Am modificat putin listutza, nu stiu dc am prins tot ce trebuia.

Cri, nu ne mai invidia pe alea, cu greturi. Ca e mult mai bine fara, crede-ma, am termeni de comparatie.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput