Mamici de septembrie - octombrie (4)
Raspunsuri - Pagina 12
ionica spune:
Ce faceti "burticutelor"?
GEOROX sa-ti mearga bine pana la sfarsit ,te felicit!
Fetelor greturile astea sunt chiar de capul lor?
Chiar nu v-a prescris nimic doctora?
Eu iau inainte sa mananc "primperan" si ma simt ca si noua :
Dimineata cand ma trezesc mananc niste biscuiti sarati si beau apa ca sa-mi umplu golul si credeti-ma ca trece!
FLORICIKA curaj ,greturile sunt de pe o zi pe alta, asa am fost eu ieri, azi sunt super bine,chiar am visat ca fumam o tigara aseara!!
FLAVIARAMONA mi-ai facut o pofta de fasole batuta ca-mi curg balele ca la buldog!! miam miam miam!!
MEXXA curaj ai sa vezi ce emotii de fericire vei trai in momentul can i-i vei vedea inimioara batand!!
Aseara am mancat niste branza frantuzeasca de-mi sta si acum mirosul pe "chelie" dar a fost un moft!!
Incet incet ma apropii de saptamana a 8a si abia astept sa treaca timpul ca sa trecem de trimestrul I.
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
anangel_lexi spune:
Am uitat sa va spun ca azi m-au ocolit greturile si sunt foarte incantata. Sa vedem cum va fi maine!
7
I wish I were an angel...
Poze diverse
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor burticutelor!
Pe mine din pacate nu m-au ocolit greturile si a fost ingrozitor.
Maine merg la control. Abia astept sa vad ce-mi spune medicul si sa vad inimioara bb-ului batand.
Ileana nu atasezi daca te rog frumos si linkurile utile in lista cu noi toate gravidutele ca sa fie mai usor de accesat. Linkurile le-am vazut la garavidutele de iulie - august.
Pupici tuturor si sarcini fara greturi si multa sanatate.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
pufymic spune:
Floricika sa ne spui ce-ti face "juniorul"
! Acum trebuie sa fii la dr....emotii....
!
Fetelor curaj!Trec ele si greturile....
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
asi spune:
Imi pare rau ca Pamella nu e bine.Speram ca stiti voi vre-o veste mai buna.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Cricor spune:
Buna fetelor,
Vad ca aproape toate aveti greturi, eu n-am nimic. Aproape ca-mi doresc sa am si eu, asa inseamna ca sigur totul e bine cu sarcina.
Am fost si eu la doctor cu buboiul din frunte, si s-a jurat ca-i herpes simplex. Asa ca m-am mai linistit oleaca. Eu maine am programare la ecografie. Am asa niste emotii ca nu ma pot concentra la nimic, cum o sa treaca zilele astea, nu stiu. Nici nu-i de mirare ca mi-a iestit monstrul in frunte, ca parca imi crapa capul de cate ganduri imi trec prin ele (si toate negre). Ma duc la piscina azi, poate ma mai calmez.
La mine nu stie nimeni dintre cunoscuti ca sunt insarcinata, voi ati spus? Noi, dupa cate probleme am avut cu atatea sarcini inainte, am hotarat ca de data asta sa nu mai zic nimic.
Multa sanatate si greturi cat mai rare!
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
ionica spune:
Alina,
Multumesc frumos pentru calendarul chinezesc,nu stiu cat de adevarat este dar imi spune ca voi avea BAIAT!!!!!
Asta si simt ca este baiat adica eu ma vad cu un baietel in brate poate sa fie si fetita este visul implinit!!
Eu am tendinta sa mananc mult acru si sarat de dulce nu ma pot apropia ,voi ce pofte aveti?
Pupici
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Leditia spune:
Fetelor va pupic.
Scriu si aici,ca poate citeste PamElla.Pls scumpa da-ne un semn..eu nu stiu ce ti s-a intamplat,nici nu primesti mail sau PM.Orice ar fi sunt alaturi de tine.
Off..scuze,insa sunt ingrijorata pt ea..nu stiu ce-i cu ea..insa sper sa fie bine.
pupici.
cri19 spune:
Buna seara burtici

Vad ca ati fost foarte harnice la scris.Eu daca trebuie sa stau mai mult in pat am ramas cam in urma.
IONELA:iti multumesc pentru primire si incurajari;sper sa fie totul bine.Felicitari pt. vestile bune de la eco
GIA:bine ai venit la burtici;sper sa ai o sarcina usuoara,insa ar trebui sa te duci la dr. mai repede pt. ca durerile de burtica in general nu sunt ok;la fel am si eu si pe mine m-a trecut pe tratament si repaos la pat
.Ai grija de tine si de bebe si astept vesti de la eco.
MEXXA:bine ai venit
ADRIANA MICA:din cate stiu eu nu e prea ok cu secretiile colorate.Mai bine te duci la dr. sau macar suna-l si spune-i.Asa o sa stai si mai linistita cred eu.
GEOROX:pe mine toate analizale care mi le-a dat de facut m-au costat aprox. 9 mil. la Medicover.Ce-i drept eu le-am platit pe toate din cauza ca nu ma simt bine si nu m-am putut duce si la medicul de familie.Dar la alte clinici costa mai putin (cam jumatate).Ar trebui sa le faci si pe cele specifice(mai ales pe astea) pt. ca sunt ft. importante.Vrei,nu vrei cred ca trebuie sa ataci pusculita.
FLORICIKA,CRISNEMES,CRICOR:BAFTA LA ECO;va tin pumnii sa fie totul ok.Sa ne dati de veste cat mai repede

Va invidiez pe toate cele cu greturi.Eu n-am nimic;ba mint,am o foame cumplita si continua si care in colaborare cu lipsa de miscare de orice fel
au dus la 3 kg in plus pe mine
.Asa ca vreau greturi si alte treburi de acest gen ,ca altfel ma pandeste o frumusica obezitate
In rest ma simt la fel:ma doare burta cand mai tare cand mai putin...Sper ca la urmatoare eco sa-mi spuna ca bebe nu mai vrea sa decoleze si sa-mi dea voie sa ma misc si sa ies din casa pina nu ma duc cu capul
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burtici.

![]()
![]()
7+
cricri
cri19 spune:
quote:
Originally posted by cri19
Buna seara burtici
Vad ca ati fost foarte harnice la scris.Eu daca trebuie sa stau mai mult in pat am ramas cam in urma.
IONELA:iti multumesc pentru primire si incurajari;sper sa fie totul bine.Felicitari pt. vestile bune de la eco
GIA:bine ai venit la burtici;sper sa ai o sarcina usoara,insa ar trebui sa te duci la dr. mai repede pt. ca durerile de burtica in general nu sunt ok;la fel am si eu si pe mine m-a trecut pe tratament si repaos la pat.Ai grija de tine si de bebe si astept vesti de la eco.
MEXXA:bine ai venit
ADRIANA MICA:din cate stiu eu nu e prea ok cu secretiile colorate.Mai bine te duci la dr. sau macar suna-l si spune-i.Asa o sa stai si mai linistita cred eu.
GEOROX:pe mine toate analizale care mi le-a dat de facut m-au costat aprox. 9 mil. la Medicover.Ce-i drept eu le-am platit pe toate din cauza ca nu ma simt bine si nu m-am putut duce si la medicul de familie.Dar la alte clinici costa mai putin (cam jumatate).Ar trebui sa le faci si pe cele specifice(mai ales pe astea) pt. ca sunt ft. importante.Vrei,nu vrei cred ca trebuie sa ataci pusculita.
FLORICIKA,CRISNEMES,CRICOR:BAFTA LA ECO;va tin pumnii sa fie totul ok.Sa ne dati de veste cat mai repede
Va invidiez pe toate cele cu greturi.Eu n-am nimic;ba mint,am o foame cumplita si continua si care in colaborare cu lipsa de miscare de orice felau dus la 3 kg in plus pe mine
.Asa ca vreau greturi si alte treburi de acest gen ,ca altfel ma pandeste o frumusica obezitate
In rest ma simt la fel:ma doare burta cand mai tare cand mai putin...Sper ca la urmatoare eco sa-mi spuna ca bebe nu mai vrea sa decoleze si sa-mi dea voie sa ma misc si sa ies din casa pina nu ma duc cu capul
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burtici.7+
cricri
cricri