Mamici de septembrie - octombrie (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Georox, ma bucur ca ti-ai vazut "samburelul" si sarcina decurge normal.
Eu mi-am facut doar analizele uzuale care se fac in sarcina si imi voi face in plus triplu test pe la 19-20 saptamani. Le-am facut gratuit.

Eu dimineata ma simt bine, nu am greturi deloc, dupa masa si seara incepe distractia, adica greturile.

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ce harnicutze sunteti, ati scris mult.

Bun venit noilor mamici Mexxa si Giuliella. Sper ca nu am mai uitat pe cineva.

Vad ca ne cam lovesc greturile pe toate. Eu ieri am avut o stare oermanenta de greata, fara sa-mi vina sa dau afara, dar nasoala oricum. Azi e bine.
Voi aveti un gust amar in gura? Ca eu asa am tot timpul.

Am fost vineri la stomatolog la un control sa vad daca am ceva problemutze ca sa stiu sa merg in trim II de sarcina ca atunci se pot rezolva. Am un inceput de carie si pt ca stau cam rau cu calitatea dintilor prin martie voi merge sa o rezolv, ca sa nu am probleme mai tarziu.

Eu ieri am facut iahnie de fasole su sos de ceapa langa si am mancat si seara tarziu, ca am ajuns acasa abia pe la 9, si nu am avut nimic de la ea. Mi-era pofta pe fasole, dar facuta de mine, ca m-a invatat bunica si e asaaa bunaaaaaaaa.

Ionica, ma bucur ca sarcina e bine fixata.

Leditia, nu pot sa spun decat ca iti admir puterea.

Alina si eu vreau chestia aia chinezeasca ... iti trimit PM.

Mexxa eu nu am avut senzatii in jurul buricului, poate celelalte fete.

Si noi zicem ca e baiat, desi intr-o noapte am visat ca eram la botezul baietelului prietenei mele (care trebuie sa nasca in mai) si eu intrebam ca fata mea unde e? Si vineri ea a aflat ca va avea fetita, asa ca a spus ca eu voi avea baiat. Dar indiferent ce va fi, va fi iubit mai mult decat am crezut vreodata si asta pt ca e asteptat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, tu cand ai avut UM? Crezi ca maine se va vedea ceva la echo? Si eu am DPN = 7-8oct, dar stiam ca ar fi prea devreme sa se vada la echo. Maine am si eu programare la medic.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor, mai am 3 ore si ma duc sa imi vad juniorul, am asa emotii....
Eu simt ca este baiat de fapt....sunt foarte sigura ca este baiat, nu stiu de unde vine siguranta asa..... (si imi doresc o fetita)

Floricika 8+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor ce s-a intamplat cu Pamella?
Va doresc la toate sarcina usoara si fara greturi si alte neplaceri.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare fetele !!!!

Ma alatur si eu fetelor care simt din plin ce inseamna sa fii insarcinata.Ma simt foarte rau,am greturi si ameteli,ba era sa mai si lesin sambata in baie.Asa ca toate bune si frumoase...de mancare nici nu vreau sa aud...mi se intoarce stomacul numai cand aud de mancare.Azi am mancat parizer cu mustar....apetisant ,nu?

Noroc sa sotul e la cura de slabire si nu comenteaza golul din frigider
Am vazut ca ati scris cat ati luat in greutate la sarcinile precedente: Eu am luat 12 Kilograme...au disparut pana am terminat cu alaptatul (11 luni),pot sa va spun ca dupa 4 zile de la nastere incapeam in toate hainele de dinainte de a ramane graviduta....asa ca nu e chiar asa tragic.
Facem in noiembrie un Club al mamicilor ce vor sa dea burtika jos si rezolvam problema.

Bun venit noilor burtici si sarcina cat mai usoara.
Fug repede sa ma asez pe pat...simt ca ma preling de pe scaun.
Pupici la burtici
Alinuta ti-am scris PM si am incercat sa te contactez si pe yahoo,vreau si eu tabelul chinezesc.Mercic.

Roxi 6+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Asinkici eu nu stiu ce s-a intamplat cu pamella, tot caut de un sfert de ora si nu gasesc,.....

Floricika 8+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor care mi-ati trimis PM vi-am trimis mail cu calendarul chinezesc. Sa scrieti ce v-a iesit, baiat sau fata.

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor!

asi, PamElla n-a mai scris pe aici, am citit la aspirante ca nu e bine, dar alte amanunte nu stim nici noi.
Floricika, succes la marea intalnire cu puiul tau!
Georox felicitari! Ma bucur mult ca e totul bine!

Off, eu mai am de asteptat pana la urmatorul control. Abia vinerea viitoare, pe 10, merg. Sambata merg sa-mi fac analizele. Sper sa fie totul bine!

7
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Alina merci mult de tot pt. tabel.Mi-ai facut o bucurie.Dupa tabel cica va fii fetita.....Doamne ajuta.
Vom vedea in cateva saptamani.

Merci inca o data.

Roxi 6+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput