Mamici de septembrie - octombrie (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by ionica

Alina,

Da-mi si mie link-ul de la calendarul chinezesc.

Fetelor o intrebare;

Cand este pastele ortodox?
Vreau sa-i fac lui mama o surpriza !

La bine au trecut starile de voma cu un compot de cirese(la noi este perioada de cirese din chile)!

Pupici

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Ionica, il am salvat in calculator, daca vrei trimite-mi pe PM adresa ta de mail si ti-l trimit.
Sa stii ca am facut la multe si s-a potrivit, chiar si mie mi-a iesit baiat la primul si acum tot baiat.
Se calculeaza dupa varsta mamei in momentul conceptiei si luna conceptiei.

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Ionica, felicitari pentru ghemotoc. Hai, ca de data asta va fi bine, sunt sigura!

As vrea sa va intreb ceva; de dimineata la baie am eliminat o secretie albicioasa mai abundenta(am inteles ca este ceva normal, si parca am avut si la sarcina trecuta). Insa au aparut cateva urme portocalii-rozii. Sunt normale? Maine ajung la T. Of, ce greu mai trece timpul!

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Adriana eu stiu ca numai sangerarile sunt periculoase in sarcina.....adica dc e sange rosu, nu firicele cum zici tu, rosii, si nici scurgerile maronii.....asa ca zic sa te linistesti, oricum nu mai e mult pana mergi la medic si te va lamuri si linisti el!

Georox?????Nu ne zici ce face bb mic?

Eu tot cu dureri de burtica.....si de spate....am inceput sa iau Duphaston.....sper sa fie ok!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Mi-am vazut bebele,(ce emotii!!!) care are de-abia 3,3 mm, iar inimioara bate cu 103 batai pe minut. Mi-a zis ca de-abia s-a format. Se afla unde trebuie, asa ca am scapat de una dintre cele mai mari temeri. Azi am fost la recoltare si mi s-a spart vena , dar treaca de la mine. Ce nu fac eu pentru bebe! A facut careva dintre voi analizele cu plata ? Imi puteti spune cat costa ? Si apropo ce este IDS, ca am uitat sa intreb. In rest iau numai o tableta de acid folic pe zi si atat.

N-as putea sa descriu in cuvinte cum ma simt!

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Am uitat :

Georox
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata fetelor, mie azi nu mi-e bine, mi-e usor greata, nu mai pot, imi vine sa plang!
Ma bucur pentru cele care si-au vazut bbsper ca si noi sa avem motive de bucurie diseara.
Leditia, ne urmaresti din umbra?
Pup pe toate, scriu mai tarziu, poate mai trec greturile

Floricika 8+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! Astazi am inceput programul la 11, in loc de 9. Imi e mai ok asa. Si o sa stau pana deseara la 7. E mai liniste pe seara, si cum imi e tare rau dimineata, e mai convenabil asa pentru mine.

Geo, ma bucur pentru vestile bune de la medic. Ce analize ti-a spus dr sa faci?

Adriana, stai linistita, dc nu e sangerare abundenta nu cred ca e grav. Poate se fixeaza sarcina in uter si de acolo petele alea. Pana ajungi la dr incearca sa nu te panichezi.

Ma apuc de treaba acu, cat am chef. Lista o modific mai dupa amiaza.

7+

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Adameasca mi-a dat analizele care se fac de obicei, plus cele cu plata. Insa cum nu stau pe roze cu banii si cum cele cu plata nu sunt obligatorii, ma voi rezuma la cele gratuite. E ok?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor, vad ca ploua cu gravidutze cu greturi, desi mai zilele trecute era foarte liniste in domeniu.
Bine ati venit mexxa si giuliella.
Georox ma bucur ca totul e bine, este minunat ca am inceput saptamana cu vesti bune. Sper sa o tinem tot asa si toate fetele crae merg la eco saptamana aceasta sa se intoarca cu vesti bune.
Eu am experimentat primele depresii de sarcina, la mine raul se inteteste dimineata si sunt foarte vulnerabila, nu mai stiu cum sa il combat.

va pup,

ignatica

10 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ce faceti burticute?
Eu sunt bine..mie cam somn si putina greata in rest sunt ok...
Maine la ora 16.00 avem programare sa face eco transvaginala...si sa vorbim cu merdicul..off fetelor ma rog ca de data asta sa fie bine cu bebe...asta e singura mea dorinta.
Vrau sa va intreb si eu ceva..voi ati simtit pana acum asa parca sunt furnicaturi..intepaturi dar mici in jurul buricului??
In rest ma simt ata de fericita....nici nu am cuvinte!!

Adameasca te rog sa ma treci si pe mine pe listuta...DPN 8 octombrie..multumesc

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput