Mamici de septembrie - octombrie (4)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Floricika sa-ti traiasca juniorul si sa va bucurati de el!
Ma bucur ca e totul bine cu voi!
Sper sa auzim numai vesti bune de la toate burticile!!!!
Pamella????????

Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
inni spune:
Vai cate noi gravidutze....Pupici la toata lumea.Felicitari tuturor. Eu am lipsit cam mult de pe aici.Am lipsit si de acasa cateva zile...si cred ca se va mai prelungi absenta. Sunt la sfarsitul zugravelii, pe care ne apucasem sa o facem inainte de ..."bebe"...si acum cateva zile ne-au fost montate usile care au mai necesitat un strat de lac in plus si...de-aia am plecat de acasa, ca mirosea groaznic.L-am cam drogat pe bebe un piculetz
ca ceva miros tot am suportat...da' sper sa uite el pana ne "intalnim"
.
Eu am cam terminat cu greturile.Mai am reminiscente seara (ca de fapt seara am avut pana acum) dar suportabile.De mancat mananc de toate, in egala masura si acru si dulce.In schimb sunt molesita, am asa o stare de somnolenta non-stop. Ma trezesc dimineata si peste o ora m-as culca la loc.La servici...cum ma duc asa ma si uit sa se faca ora sa plec.Abia astept sa-mi treaca starea asta ca nu ma mai recunosc.Prin casa nu am chef sa misc nimic.Sunt ca o leguma.O leguma scofalcita.
Acum va las...trebuie sa inchei , ca nu mai stau aici...ca pute a aurolac ![]()
Va pupic pe toate, sa aveti grija de voi si sa cresteti burticile mari.
Inni
8+ (eco)
10+ (UM)
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Floricika, ma bucur enorm ca e totul bine cu tine si cu bebe. I-ai auzit inimioara?
Fetele care mergeti astazi la doctor, mult succes sa auzim numai vesti bune! Eu una nu stiu cum mai am rabdare pana vinerea viitoare!
Astazi am din nou greturi, dar de data asta si ameteli de nu mai pot. Cat despre somn...sunt terminata, as dormi non-stop. Ce sa mai spun ca la servici sunt toti cu ochii pe mine ca pe nu stiu ce si eu numai chef si putere de munca nu am...
Eu am anuntat pe toata lumea in afara de cei de la servici. E prima mea sarcina...si sper sa fie fara nici o problema.
Apropo, ieri am observat si eu si sotul ca mi s-a bombat un pic burtica undeva deasupra ovarelor. Incepe sa creasca burtica, am impresia.
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
princess spune:
Buna, gravidutzelor!
Ma bucur pentru cele care l-ati vazut pe BEBE la eco si bafta celor care urmeaza sa il vada!
Eu sunt varza pentru ca nu pot sa mananc mai nimic; parca am un nod in gat si unul in stomac. Am mai mancat fructe, iaurt si cate putina ciorbita. Astazi am baut nectar de grapefruit si parca mi-a fost putin mai bine. Mi-e somn tot timpul si motai toata ziua! Sanii nu prea ma mai dor. In schimb, cred ca ma paste o raceala (am cam stranutat azi) si am luat o doza de OSCILLOCOCCINUM. Voi ce stiti despre acest medicament homeopat? Este permis in sarcina? In prospect spune ca da!
Ma tot intreb cu ce creste BEBE daca noi nu putem manca mai nimic?
Va pupic!
Alina
5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
floricika spune:
Princess si eu stiam ca este permis, dar recomandarea mea ar fi sa nu iei nimic deocamdata, si sa mananci multa lamaie, multa , multa, portocale, vitamina C, sunt mult mai sanatoase decat orice fel de pastile, fie ea permisa sau nu.....Eu de cand am ramas gravida stranut de cel putin 5-10 ori pe zi, dar nici urma de raceala...
mi-e pofta de fasole batuta, cartofi prajiti cu cascaval pe ei, salata verde.....voi? cum stati cu pohtele?![]()
Floricika
8+
Nunta
floricika spune:
Am uitat sa spun pentru listuta, DPN 18 septembrie
,adameasca te rog sa modifici in dreptul meu
Floricika
8+
Nunta
adameasca spune:
Lexi, da' ce au cu tine aia de la servici? La prima sarcina am spus colegilor ca-s gravida pe la 3 lun jumate. Acu am spus din prima. Macar am voie sa-mi fie rau, sa fiu imbufnata, sa ma nervozez. ![]()
Princess, e voie oscillo in sarcina. Probabil creste din resursele pe care le are corpul nostru. ![]()
La raceala mai merge si kiwi, are o concentratie mare de vit. C.
Flori, pofte n-am, decat chestii sarate in general, dar greturi am. Azi mai putine decat zilele trecute, dar am si avut multa treaba si deci n-am mai avut timp sa ma gandesc. ![]()
Eu la 6 am programarea la dr. azi. Si am emotii. :))
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Leditia spune:
quote:
Originally posted by princess
Buna, gravidutzelor!
Ma bucur pentru cele care l-ati vazut pe BEBE la eco si bafta celor care urmeaza sa il vada!
Eu sunt varza pentru ca nu pot sa mananc mai nimic; parca am un nod in gat si unul in stomac. Am mai mancat fructe, iaurt si cate putina ciorbita. Astazi am baut nectar de grapefruit si parca mi-a fost putin mai bine. Mi-e somn tot timpul si motai toata ziua! Sanii nu prea ma mai dor. In schimb, cred ca ma paste o raceala (am cam stranutat azi) si am luat o doza de OSCILLOCOCCINUM. Voi ce stiti despre acest medicament homeopat? Este permis in sarcina? In prospect spune ca da!
Ma tot intreb cu ce creste BEBE daca noi nu putem manca mai nimic?
Va pupic!
Alina5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Nu are contraindicatii in sarcina,ia fara probbleme.Si cat mai multa limonada.
adameasca spune:
Am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982" target="_blank">aici
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal