Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Simona, diversificarea, daca pot sa ii spun asa, fiindca eu ii dau, dar ea nu papa, am inceput-o de o saptamina. ea plinge de LUNI DE ZILE.parca din ce in ce mai mult.

Giana, fata mea are 5 luni jumate si nici o masa de solide.

Diana Mirela, eu inteleg ca ti-e teama de oprirea lactatiei, dar mai ales daca mai vrei si alt bebe, nu te juca cu chestia asta. daca stai si le cintaresti, eu zic ca e mai important sa te refaci. e numai o parere, sa nu te superi.

si eu o spal pe Veve la chiuveta, ce e drept, imi e mai usor in baia de sus, fiindca am o chiuveta mare si adinca, in baia mica am o chiuveta cit o scuipatoare si nu prea mai incape grasunica mea in ea.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am vorbit cu Monica-Elena...Mihnea are azi primul dintisor din dotare!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, iti dorim putere si sa fie Ingrid sanatoasa si dintoasa cit mai curind!

Monica, sa ii fie de bine si lui Mihnea!

si de fapt, am mai spus, tuturor bebebilor, sa le fie de bine ca s-au "imbogatit" cu dintisori, sa ii aiba sanatosi si sa ii schimbe pe perlute frumoase!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

De curiozitate si nu numai ca vad ca de 1 ora..se freaca pe parteav unde ar trebuii sa iasa si celalat dinte, verific si surpriza : A SPART SI D4...CRed ca de abia a spart..ca e chitaita rau..si o doareeee ..
Asa ca avem 4 dintisori...Acum a ramas partea in care ei sparg mai bine gingia...si pe urma incepe mancarimea..si de abia dupa aia am liniste..daca e la fel cum a fost la ceilalti..mai dureaza cam 1 sapt..

mamini..multumesc frumos ..si eu sper sa rezist...ma apuca cateodata niste chestii..uff

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

O sa iau pastilele, fie ce-o fi...nu am de ales. Norocul meu ca iau fier din luna a saptea de sarcina si nu l-am oprit pana acum.
Iar bebe doi trebuie sa pun mana sa-l fac ...ca si la Iulia a durat ceva. Am uter bicorn si ovare de portelan, asa ca e de munca... .
Asa ca o sa am grija de mine, dar si de bebe. O sa iau din nou Galactogil, ceaiuri, poate nu se opreste lapticul.

Multumesc pt. sfaturi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by anis

De curiozitate si nu numai ca vad ca de 1 ora..se freaca pe parteav unde ar trebuii sa iasa si celalat dinte, verific si surpriza : A SPART SI D4...{bis]..
Asa ca avem 4 dintisori...Acum a ramas partea in care ei sparg mai bine gingia...si pe urma incepe mancarimea..si de abia dupa aia am liniste..daca e la fel cum a fost la ceilalti..mai dureaza cam 1 sapt..

mamini..multumesc frumos ..si eu sper sa rezist...ma apuca cateodata niste chestii..uff

Ii facem galerie lui Ingrid!
Sa iasa repede dintisorii si sa creasca mari si sanatosi!
Noi nu avem nici unul pana acum!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Ingrid!

Felicitari Mihnea
!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

O sa iau pastilele, fie ce-o fi...nu am de ales. Norocul meu ca iau fier din luna a saptea de sarcina si nu l-am oprit pana acum.
Iar bebe doi trebuie sa pun mana sa-l fac ...ca si la Iulia a durat ceva. Am uter bicorn si ovare de portelan, asa ca e de munca... .
Asa ca o sa am grija de mine, dar si de bebe. O sa iau din nou Galactogil, ceaiuri, poate nu se opreste lapticul.

Multumesc pt. sfaturi!

Iulia Anastasia

Tocmai ti-am admirat comoara! Cred ca ti-am vazut toate pozele! E o scumpica! sa creasca mare si sa aiba grija de bb mic, ce va veni!
De cand sunteti casatoriti, de zici ca a venit greu? Ce inseamna uter... si ovare de portelan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by hristina

Am vrut sa-i fac concurenta lui Cami( Truli-Luli) la spalat, la chiuveta. A facut fata kk acum cateva min. si eu repede, o dezbrac si hai la baie. Cand am ajuns cu ea la chiuveta, ma trezesc ca nu stiu cum sa o tin, ma ud eu , ea era si cu picioarele in apa, nu numai cu fundul, ce sa mai, jale mare!
Daca era sotul acasa sa ma vada, angaja bona sigur si zicea ca nu's in stare. Maine mai incercam, poate perseveram si spalam doar fundul, nu si talpile!

Kasi sa stii ca si la mine se uda si pe picioruse cand o spal la fundulet, ca nu se poate rabda sa nu dea din picioare cand simte apa. Dar nu face nimic, o invelesc in prosop, o sterg bine si o imbrac la loc.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis si Monica Elena, felicitari pt. dintzoshi!
Sa va fie de bine!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput