Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- imi pare rau ca ai probleme si cu parere de rau iti voi spune ca altfel nu se poate! Am avut si eu acum 7 ani aceeasi problema, si s-a rezolvat numai cu anticonceptionale. La mine a mers pana la urma cu Microgynon, dupa ce am incercat vreo 6 feluri la rec dr, si cu asta am stat cam 3 ani si aveam mari emotii la inc cand am renuntat sa nu revina. Eu personal te sfatuiesc sa le iei pt ca eu am avut probl mari cu metroragia. Eu aveam ciclu normal de 10-12 zile (ca asa am eu) apoi o sapt pauza, aveam 10 zile de hemoragie-sange curat care se oprea numai cu vit k inj, apoi iar ciclu normal, si ajunsesem sa ma tin de pereti ca pe picioare nu mai puteam ca ameteam!Ai mare grija ca daca nu te tratezi cazi de tot mai ales ca acum produci si laptic. Macar cu ele ai o sansa sa nu scada pe cand fara....Iti doresc multa multa sanatate si ai grija de tine!

Dede - vad ca te plangeai de somnul Medeei-si Mario ar mai dormi mai mult dimineata dar pt ca vreau sa aiba program il trezesc eu dupa 10 ore ca sa ne putem incadra cu toate mesele in timp si dupa mai doarme vreo 2 ore! Tu facu cum iti e tie mai usor, oricum nu e musai sa aiba acum program fix!

Anis- sper ca nu mai aveti probleme cu dintisorii si ca sunteti linistite si odihnite!

Bb de iulie august- multumim pt actualizari!

Am vazut ca vb de iesit afara! Am inteles ca la temp mai scazute de -5 grade nu e bine sa-i scoatem. Daca stateam in Siberia erau si ei mai caliti sau deschideam doar geamul. Eu oricum nu m-am riscat ca are inca aceeasi febra cu care ne tot laudam si ne-a amanat si cu vaccinul ca asistenta ne-a zis ca pe ger nu vaccineaza!

Laura- nu stiu cum sa explic f bine, cand trageam cu pompa imi sugea tot sfarcul si il scotea mult in afara si in mijloc se irita tare de tot si se facea rana. Mie mi se pare ca merge mult mai usor asa, m-am si obisnuit, plus ca la pompa ma durea mana! Bine ca nu mai ai nevoie asa des!

Va pup acum, merg sa pregatesc cate ceva ca e ziua sotului azi! Va pup si ne vedem maine cred ca azi mai are el treaba la calc! Noapte buna!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Dede- felicitari pt masina! Uitasem!

Giana- imi pare rau pt ce a patit sotul tau! E posibil din ce stiu eu de la sup mare sa pierzi laptele dar la tine nu e cazul ca zici ca te-ai tinut tare! Pofta buna si fara mofturi! O avea si el o zi mai proasta!

Mamini- o avea fata colici de la diversificare. Imi pare rau ca ai acum probleme!

Intrebati de apa: eu nu ii dadeam, dar am inceput pt ca ne vede pe noi si intinde mainile la pahar. Oricum cu paharul l-am pacalit sa bea niste zeama de supa ca altfel...nimic! Si bea cam 20-30 ml dar numai din pahar normal! Nici macar canuta nu vrea, o roade de mama focului! Baiat mare ce sa mai vorbim.... si cu pretentii!

Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Am vrut sa-i fac concurenta lui Cami( Truli-Luli) la spalat, la chiuveta. A facut fata kk acum cateva min. si eu repede, o dezbrac si hai la baie. Cand am ajuns cu ea la chiuveta, ma trezesc ca nu stiu cum sa o tin, ma ud eu , ea era si cu picioarele in apa, nu numai cu fundul, ce sa mai, jale mare!
Daca era sotul acasa sa ma vada, angaja bona sigur si zicea ca nu's in stare. Maine mai incercam, poate perseveram si spalam doar fundul, nu si talpile!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult pentru incurajari!Adevarul este ca atunci cand am aflat am ramas MASCA Am amutit...dar dupa 10 minute eram resemnata!Asta este! Nu am mai facut caz ca a iesit din masina si a lasat-o descuiata(chiar si 5 minute)...cred ca se credea in Rai printre sfinti. Acum ce sa mai faci?Timpul inapoi nu se da si asta-i ramane invatare de minte.Desi putea foarte bine sa se invete pierzand 5mii sau 5 sute de mii mai bine(de lei evident)

Imi zice si mie cineva daca dati la bebei avocado???Si daca da...cum il dati?

E vre-un bebe la noi de 6 luni care are doar o masa de solide?Sau doar Dani are 3???

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, a mancat inainte Sara 60 gr de branza calcica cu iaurt si apoi i-am mai dat 40 gr de iaurt. In sfarsit am vazut si eu ce inseamna un bebe la care sa-i placa mancarea. Casca gurita ca apucata, a hapait totul, cred ca nici 10 minute nu a durat. Pana acum iaurtul e singurul aliment care am observat ca-i place, cred ca-l voi combina cu orice.

Giana, imi pare tare rau de pierderea voastra, poate ajuta Dumnezeu si ii recupereaza. N-am inteles bine intrebarea ta ultima, dar noi avem deja 3 mese solide, la 6 luni juma.
Va pup, ma duc sa pregatesc baia.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Fetele, a mancat inainte Sara 60 gr de branza calcica cu iaurt si apoi i-am mai dat 40 gr de iaurt.

Si eu ii dau de o saptamana iaurtel si i-a placut nespus.Tu de care ii dai?
Nu m-am gandit sa i-l combin cu ceva, de teama sa nu-i mai placa si apoi sa-l refuze. Oricum,ii dau o zi da, una nu, alternez la masa de la 17, cu mar ras cu cereal.

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana Mirela-o dulceata de printeasa ai!! Iti vine sa o mananci -ad literam!!

Irda-se pare ca te urmam cu caninul,speram ca nu si cu tumbele!!

Monai-bravo!! La cat de multe dragosteli si iesiri! Ne-am propus sa iesim si noi sambata cu prietenii la o pizza ,sa vedem...

Dede-sa stapaniti sanatosi masina !

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma!

Giana, eu nu i-am dat inca avocado, dar mi-a spus o prietena ca ar fi bine sa fie mai copt, il mixezi sau pasezi cu furculita! Si eu vreau sa incerc!

Noi am mancat azi morcovel cu cartof si dovlecel, fierte si mixate!Fara sare, fara apa, i-au placut f tare. I-am dat si mar copt, dar dupa laptic si a mancat putin, restul mami ca e f bun:)!
Mai nou, cred ca-i iese dintisor ca am dat cu mana si simt coltisor! Nu am facut febra, nu ne-a durut deocamdata!

Truli-luli, vazut fetita, grasuna si scumpica foc!

Am si eu o intrebare: ce marca de blender aveti si la ce foloseste exact. MA intereseaza ceva mai mult pt suc de fucte, morcov..
Si inca ceva: ati facut gaurici in urechiuse? Unde? Astia aici fac de la 2 ani, iar cand merg la vara in ro as vrea sa-i fac!

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Sa creasca mari si frumosi!

Pupici la toate!(Si scrieti mai rarut)

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna seara fetele..
Nu vrea sa iasa D4..inca.ne omoara...suntem in aceeasi stare de chitaila noaptea.....
Am reusit sa cooptez o vecina...care sa vina sa stea dim cu Ingrid...si in rest o sa mai vina soacra-mea sau o als in patut adormita si scot catelusii.

Sunt atat de obositaaaaaaaaaaaa.....

PS: N-am apucats a va citesc ..sorry...da va pupic pe toate...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Diana, eu zic sa iei pastilele, Iulia are nevoie de o mami sanatoasa. Sa te faci bine!

Kasi, nu prea ai cum sa-o speli la fundulet fara sa o uzi si la picioare. Speli de la brau in jos. O ti pe un brat si cu celalalt o speli. Acum e usor ca isi tin capul. Succes!

Giana, e foarte probabil sa iti fi scazut laptele de la stres. Eu am patit-o mai la inceput de la examene. La mine dura cam o saptamana pana revenea. Pune baiatul la san si mai da-i cu ceaiuri, galactogil ceva, si muuuult calm.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput