Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersi mult inca o data,DEDE.Si eu am patit-o sa mai vrea si de aia am si bocanele stoc in casa si mancare facuta de mine.Aa ca de se termina una iau din ailalta.Sa stapaniti sanatosi Loganul
Mari-ii dau si banana,dar nu o prepar termic-pasata.Sper ca ai reusit sa vezi Soarele Meu ca ziceai ca ai pb si nu se vad.
mamini-mersi si voua distractie placuta in vizita.
MONAI-mersic
Giana-nu cred ca nu mai ai lpte,mi se pare imposibil de pe o zi pe alta.CRed ca nu vroia sa suga si de aia nu ai auzit nimic,o vroia doar de suzeta si o morfolea ca eu stiu doar ca am si eu exemplar din asta
Partea buna e ca am slabit,dar cu ce pret...

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by hristina
De fapt, incheieturile mainilor ma dor cam rau in ultimul timp si nu stiu de ce.

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Cumva s-au si umflat, ori s-au inrosit? Alte articulatii te mai dor?
Daca ai timp, da o fuga la dr. reumatolog. Eu tocmai sunt in plin stagiu de reumatologie si e plin pe acolo de femei tinere cu diverse chestii. Nu vreau sa te sperii, dar un control e binevenit!
Sanatate!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Giana draga, daca te-ai pastrat calma la 5000E, ai toata admiratia mea.

Eu pe la 2000E, am facut crize......

Insa nu alaptam.

Poate e o problema de moment. AI putina rabdare sa vedeti si voi cum evoluati.

Va tin pumnii stransi !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Adriana-felicitari pt. D2 !! La mai multi nedurerosi !!

Andrei papa o zi banana cu branza calcica,o zi mar cu branza.Papa in jur de 140/160 g.Dar atat.Am renuntat la cereale pt. ca nu- i mai plac,i le facem in feicare seara degeaba.Acum mai stau 1 sapt. si vreu sa introduc si eu supa!
Cat despre dintzisori.Cred ca-i iese Caninul din stanga sus!! Ca de vreo cateva zile s-a cam vaietat,facea ca un catelus mic ! Sper sa ma insel dar doar acolo vad gingia umflata si alba!!

Nicoleta(cin)-Multa sanatate !!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetele, help!
Am fost si noi pe afara, dar cu treburi. Tati nefiind acasa, am luat mandra cu mine...la ginecolog. Nu mai puteam amana si nu stiu ce sa fac acum. Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat...
Dar sa va spun "povestea": dupa nastere am avut doua menstruatii, apoi 2 luni nimic, da-i cu teste de sarcina...toate negative (ma asteptam, ca ne-am protejat).
In perioada "fara" am sangerat cateva picaturi dupa contact , de 3 ori consecutiv.
Pe 12 ian. a venit menstruatia, care...nu s-a oprit nici acum...
Dr. mi-a facut si eco si consult...a zis ca e metroragie disfunctionala. Mi-a dat Yasmin...ca altfel nu poate opri sangerarea.
A zis ca daca lactatia e instalata bine, nu mai e cazul sa ma tem ca o pot opri pastilele. Eu insa ma cam tem. Stau cu ele in fata si nu stiu daca sa le iau sau nu.
Eu vreau sa-mi mai alaptez puiul, macar pana la un an.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Giana-in leg cu banii ce sa zic-stai calma ca nu ti mai aduce nimeni inapoi poate ca da totusi.
Cami-la varsta Anei eu vad ca ai sapamani,se pare ca ai ales varsta

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna fetele!
Am intrat pe fuga, ca nu am timp deloc cu agitatorii astia ai mei ... am vorbit din nou cu Isabella pe la pranz. Situatia nu e prea buna. Stefan inca avea febra (nu i-a cedat cu paracetamol) si ieri dupa masa a vomat mult. Erau inca internati si incepusera sa-i dea antibiotice. Ea era foarte dezamagita de doctori care ridica din umeri si zic ca nu stiu de la ce face febra si vomita (citez: " de parca nu le-as fi dat plicurile").

Dede felicitari pt masina! Sa o stapaniti sanatosi! Pune mana si condu ca e f. usor. Noi am avut o Dacie 1300 pe care am invatat sa conduc si pe care am facut cateva sute de km, dar cand am pus mana pe un Logan (si-a luat sotul la firma) am zis ca merge singur ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am tot amanat mom pt ca am promis ca citesc tot din spate si niciodata nu aveam timp suficient si am vazut ca a trecut prea mult deja! Asa ca,. cu scuzele de rigoare, pt ca se pare ca nu voi avea timp niciodata (abia mi-am revenit cu somnul) reiau activitatea din acest capitol!
Albinutzza- multumim frumos, a fost super si finuta o dulcica cumintica, al meu a cam facut mofturi ca e prima oara cand nu sunt acasa seara sa-l adorm si cica a avut program de mofturi pana pe la 2.30 dar apoi a dormit bine! O sa pun poze cum le trec in calc.

Multumesc tuturor fetelor care si-au amintit de noi si ne-au urat de bine cand am implinit 6 luni! Pupici multi!

Si urez si eu La multe luni celor care au aniversat zilele trecute sau aniverseaza azi! Sa va traiasca si sa fie sanatosi si fericiti!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Diana-ia-le daca e instalata lactatia poate nu se mai opreste.Gandeste-te ca trebuie sa ai grija de fata si daca pierzi atat sange nu vei mai fii in stare.Si daca se va opri ai formula in casa si gata.Nu totul merge asa cum vrem noi din pacate.Si eu vreau sa alaptez si sper sa scap de puroi fara sa ajung la cutit,dar daca nu se poate ii voi da fetei formula.Nu suntem nici primele nici ultimele si macar am reusit sa alaptam atat.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

L-am scos si eu azi pe Teo afara o ora in marsupiu. Desi a avut 2 perechi de ciorapi si pantalonasi cu botosei i-au inghetat picioarele. Ma rog, nu stiu daca i-au inghetat dar erau reci. La fel si mainile. Intr-adevar, in maini nu i-am pus nimic dar manecile ii veneau mult de tot peste. Se pare ca a fost mai frig decat am estimat eu.
Nici nu i-am zis maica-mii ca zice ca n-am grija de copil. Ea tot timpul ma bate la cap sa-l imbrac mai bine.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput