Bebelusi de iulie-august 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- eu nu pot sa vad pozele! Imi apare o pag de caractere ciudate si atat!

Anis si Monica- felicitari pt dintisori! Noi avem 6 luni si nimic!

Giana- eu nu-i dau avocado si nici nu cred ca-i voi da. Noi avem 2 mese solide de la 4 luni si cred ca de sapt viit o vom baga si pe a 3-a! Lasa copilul sa pape daca papa!

Pa!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, eu le vad...si fetele le-au vazut...mai incearca, poate au fost probleme cu netul.

Kasi, uterul bicorn e o malformatie congenitala, uterul are un fel de perete in interior, care il desparte in doua, dar nu de tot.
Ovarele de portelan se mai numesc si polichistice. Sunt mai fibroase si nu lasa ovulul sa iasa afara.
Astea doua la un loc pot da infertilitate...de-aia am muncit....
Suntem casatoriti din octombrie 2003 si de atunci am incercat sa facem bebe, dar a mers abia dupa 1 an.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna seara fetele!!1
Abia am reusit sa ne mutam la casa noastra si desi muncim de o luna la renovare si la curatenie, tot mai este o caruta de treaba. Casa e maaaaaaaaaaaaaaare si incapatoare. Daca o pierd pe Danuta din oki, imi ia ceva timp sa o gasesc.
AM SLABIT PINA AM AJUNS LA 56K si daca s-ar putea sa completeze cineva la listuta, va multumesc.
Sebi e bine si pe 1 februarie mergem la vaccin si la cintarit si masurat.Oricum, a facut piscute peste tot.Are doua mese de papa pe zi, una carnita cu legume si cealalta de fructe. In rest laptic de la mami. E cumintel si gindureste la greu.
Va pupicim mult si va dorim sanatate.Nu cred ca am vreme sa recuperez tot dar se pare ca sunt multe fete noi carora le zic bun venit.
Sper sa pun pozici cit mai curind.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Diana Mirela
Cit timp am alaptat, medicul mi-a prescris pilulele numite Cerazette. Doar dupa ce am terminat cu alaptatul medicul mi-e prescris Yasmin. Pe prospectul meu zice ca nu este indicat sa se ia Yasmin in timpul alaptarii fiindca calitatea si cantitatea laptelui poate fi afectata, dar daca doriti totusi sa luati sa va consultati cu medicul. Nu ai putea sa intrebi si opinia altui medic? Ma gindesc ca daca se puteau lua in timpul alaptarii imi recomanda si mie Yasmin si nu Cerazette.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Kulta, bine ai revenit! Cred ca e minunat la casa ta! Sa o stapaniti sanatosi, iar munca depusa o luna, o sa-ti aduca multe satisfactii!
Cel mai important e ca sunt bine copiii si se bucura si ei impreuna cu voi de investitie!
Sa vii cu vesti si mai ales cu poze!
Trebuie sa udati casa , chiar daca e doar virtual!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

In sfirsit am prins si eu un moment liber sa pot sa intru pe forum. Sunt catranita rau pt ca bebe meu a facut bronsita. Nu are febra in schimb tuseste, stranuta, si nasucul e infundat. Am fost dupa amiaza cu el la dr si mi-a dat 3 tipuri de medicamente si picaturi pt nas si ochi. Cind m-am intors de la dr asteptam maxi taxi care ma aduce acasa si surpriza un nene a oprit masina chiar linga mine, a coborit din ea un alt barbat si soferul m-a intrebat daca merg pina la Salajan ? I-am raspuns mirata unde merg si m-a intrebat politicos daca vreau sa ma duca el sa nu mai stau atita cu bebel in brate. Mi s-a parut om serios m-am urcat in masina si m-a dus omu pina acasa. Ma laudam apoi la mama :Vezi daca sunt tinara si frumoasa ? Chiar si cu bebe in brate tot sunt atragatoare ! Cind stau si ma gindesc acum ma apuca ingrijorarea putea sa ma duca cine stie unde dar pe moment am simtit ca e ok si m-am urcat la omu in masina. A fost respecutos m-a intrebat de David cite luni are apoi a inceput sa imi povesteasca cu entuziasm de baietelul lui. Dar am fost prevazatoare si am coborit din masina chiar in intersectie nu am asteptat sa ajung in fata blocului caci aici am niste vecini cu birfe fel de fel.
De miine dimineata incep tratamentul lui David. Sper sa se faca bine ,el deja acum e iar vioi si papa bine. Doar ieri a avut o perioada de 2 ore in care a stat bleg si fara chef de joaca apoi seara era pe baricadele veseliei. Se pare ca nu cedeaza usor in fata bolii bebe meu si ma bucura chestia asta. Gata am scris un cearceaf aici ma retrag si eu la somnic. Miine am sa va povestesc din ce cauza a racit acum David ca si aici e o poveste lunga.Noapte buna bebici si parinti !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by pitecantrop

Diana Mirela
Cit timp am alaptat, medicul mi-a prescris pilulele numite Cerazette. Doar dupa ce am terminat cu alaptatul medicul mi-e prescris Yasmin. Pe prospectul meu zice ca nu este indicat sa se ia Yasmin in timpul alaptarii fiindca calitatea si cantitatea laptelui poate fi afectata, dar daca doriti totusi sa luati sa va consultati cu medicul. Nu ai putea sa intrebi si opinia altui medic? Ma gindesc ca daca se puteau lua in timpul alaptarii imi recomanda si mie Yasmin si nu Cerazette.
Sanatate multa!

Pastilele indicate de tine, ca si Exlutonul, contin doar progesteron. De aceea pot fi luate in timpul alaptarii, fara nici o problema, pt. a asigura contraceptia.
Insa problema mea nu e contraceptia, ci o metroragie urata, care poate fi oprita doar cu pastile combinate, care contin si estrogeni. Nu am de ales si sper din tot sufletul sa nu am probleme cu alaptatul.
Pupici!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

mamini,
stai linistita. si am mea dupa ce in luna a 5-a a fost un copil super cuminte de papa, se juca si dormea singura fara scandal...cand am inceput diversificarea primele 3 saptamani au fost un chin. nici nu manca, nici lapte nu mai bea...uneori doar 50-100 ml (ea care in luna a 5-a bea 170-200). eu am fost disperata si din cauza asta am incercat tot felul de combinatii si borcanele si nu cred ca i-a facut bine pt ca si kk era cam ciudat si cred c-o durea burtica...maraia incontinuu...
apoi am luat pauza 3 zile doar cu lapte...si-apoi am inceput sa-i bag incet-incet piure legume...peste 3 zile si fructe...azi i-am mutat masa de fructe de la ora 10 la 18 si pare mai dispusa sa le manance. lapte a inceput din nou sa manance bine.

asa ca ia-o incet. eu din experienta zic ca nu e bine sa tot schimbi mancarea. incearca sa-i dai ceva ce-ai descoperit ca-i place. ia-o si tu la inceput doar cu cereale. eu cereale desi i-am dat 1 luna doar orez nu i-am dat niciodata o masa intreaga ca sa n-o constip si pt ca nu prea manca. asa ca ii puneam in lapte cate 1 lingura. tu poti sa-i faci cu apa daca alaptezi.

hai succes! gandestete ca o sa treaca si perioada asta in curand.

mamica de maria, 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

si apropo de plans de atatea luni.
tot ce pot sa-ti spun este ca si a mea a plans incontinuu primele 2 luni. iar pediatra mi-a zis (si pt ca nu lua in greutate bine) ca laptele meu calitativ nu e bun si ca sa trec pe formula. ea mi-a tot zis din primele 2 spat dar eu n-am crezut-o. la 2 luni cand i-am dat primul biberon cu formula pe care l-a baut intr-o clipa si a adormit bustean. de-atunci nu mai plange decat f rar: cand o doare ceva.
asa ca eu am ajuns la concluzia ca ea plangea de foame.

acum nu stiu care ar fi cauza la tine...dar colici acuma nu mai sunt...sincera sa fiu nu mi se pare normal sa planga incontinuu atatea luni. una e sa planga in anumite perioade din diferite cauze si alta e continuu. iti spun asa era a mea plangea si in somn de trebuia s-o legan incontinuu ca sa doarma si eram varza.

ai incercat sa vorbesti si cu pediatrul sa-si dea cu parerea? pana acum cum a luat in greutate? cum are pielea? ca mie la inceput pediatra imi zicea ca are pielea flescaita si asa era.

eu am o prietena patita care si la 2 ani avea copilul pielea flescaita si era super anemic desi altfel f vioi, din cauza ca a insistat sa-i dea pana la 2 ani numai lapte de la ea. si acum la 3 ani are probleme mari cu el. si cand aud lumea ca daca copilu e vioi si pare sanatos nu e nici o problema...eu copil mai vioi decat ala n-am vazut.
hai ca m-am lungit cam mult. incearca sa-i faci si niste examene gen urocultura si coprocultura. mie mi-a recomandat pediatra in perioada in care nu prea manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- Am vazut! E super frumusica! Sa va traiasca! Eu intrasem pe "puiul meu este atat de mare" si de-aia nu ma lasa! F frumusica! Si ce bine tine ea canuta in manute si bea! Bravo, felicitari!

Kulta- sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea! Pupici Danutei si lui Sebi!

Kasi- am uitat sa-ti spun- si eu cand il spal pe Mario il ud pe picioare si altfel este f grau (sa-l pun cu picioarele in afara cred ca ar cadea in cap neastamparatul asta mic al meu!) si asa il spal din prima zi de cand am venit acasa. Il bag cu picioarele in chiuveta (acum ca a crescut il sprijin pe genunchi ca sa ajunga cu funduletul mai aproape de apa) si il spal bine si e adevarat ca se uda pe picioare dar asta e! Va tinem pumnii de acum incolo!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput