Mamici de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor, voua nu va e greu sa va sculati dimineata sa va duceti la servici ? ca eu nu mai pot de somn si cum ma dau jos din pat dupa 5 minute ma ia si greata...

si la mine a inceput sa se vada din burtica cand ma uit in oglinda, dar cu haine inca nu se vede nimic...probabil ca in vreo 2 saptamani o sa trebuiasca sa anunt si la servici...asta ca sa nu ma intrebe ei primii :))

ieri am fost la ecograf la spital pt ca aici doctorii nu prea au ecograf in cabinet. Ma consultase miercuri doctorul cu un aparat ca un microfon si avea un difuzor si nu se auzeau bataile inimii lui bebe si m-a trimis de urgenta sa fac eco, dar totul e OK. Adevarul e ca nu prea ma speriasem pt ca aparatul lui zici ca e din razboi :))
La eco mi-au zis ca bebe statea mai intr-o parte dar l-au trezit si l-au adus mai in fata ca sa se vada mai bine la aparat, se vedeau 2 bile mai ovale , unul era capul unul corpul, mi-au aratat inima cum bate si doctorul a vazut si picioare , a zis ca e ok si atat...pt ca de fapt te verifica o asistenta si daca nu e sigura de ceva cheama si un doctor...

Dar i-am intrebat daca poate sa-mi dea cu cate batai ii bate inima lui bebe si cica acum nu se poate, o sa-mi dea la urmatoarea eco la 18 sapt...E normal ? ( asta era iar si azi am intrat in 13 sapt )

hai va pup ca m-am intins cam mult,
miti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia am vazut ca ai retineri in a lua medicamentele homeopate. Eu fac tratament homeopat chiar de la inceputul sarcinii. Ele m-au ajutat sa scap de greturi si de o hiperaciditate gastrica ingrozitoare acum ma ajuta sa nu ma stresez inutil, sa nu ma constip si sa am o imunitate buna pentru raceli si alte boli de sezon. La mine in trei zile de cand am inceput sa le iau mi-au trecut si greata si arsurile. E adevarat ca fiecare reactioneaza altfel la acest tip de tratament dar nu iti face probleme nu este periculos pentru sarcina, mi-a confirmat atat doctorita mea homeopata cat si ginecologul - care de altfel nu crede in el.
Mitza 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Miti2004, la fel ma simt si eu dimineata cind trebuie sa ma trezesc foarte devreme. Inainte nu puteam sa maninc nimic dimineata, dar acum vad ca merge bine cu zacusca si ceai. Nu pot sa maninc nimic cu carne si nici lapte. De fapt pina acum nu am pus nici un kg si nu se vede burta. Doar ca la eco a iesit totul bine.

12s+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Muuh, saru'mana mult pentru toate info despre sfinti...chiar suna bine Luca Alexandru...hmmm

Huacin, ma bucur mult ca ai mai lasat garda jos cu atata munca si stres...ai grija de tine si bebel

Bubutzica- felicitari pentru baietel!

a.cicel- chiar ca se intregeste gasca, au venit si ajutoare pt baiatul meu

Plec afaraaaa, la soareeeee , la plimbaricaaaaaa!!
Va puuuup, sa aveti o duminica frumoasa!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac burticutzele?
Ca eu incet-incet o iau razna. Mananc pana ma satur si apoi mai iau o portie. Nu ma pot opri. Iubi s-a speriat rau de tot. Azxi dimineata m-am trezit la 8 ca nu mai puteam de foame. Dupa ce am mancat am adormit la loc inca o ora. Ceva nu e in regula cu mine. Si voi mancati asa mult?
miti2004 si eu abia ma dau jos din pat dimineata. Mai ales ca insomniile si-au facu din nou aparitia. Dorm si eu o noapte linistita, si apoi 2 saptamani ma trezesc noaptea pe la 2-3 si pana la 5 nu mai adorm. Si sa vezi ce placut e la 6 jumate cand suna ceasul...

11+
Mai am 27 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

pai eu am inceput sa ma culc la 10 jumate seara si parca e mai bine.
iar dimineata imi bag pe gat un senvis cu unt si telemea...si chiar ajuta putin...

va pup,
miti 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

M-ai facut sa rad cu sutul bebelinei tale ,sunt putin ingrijorata caci eu sunt in 18 saptamani (fara 2 zile )si nu simnt miscari dese ,am simntit acum vreo saptamana intr-o seara si aseara putin,dar atat,deabia astept sa intreb doctorul ,sper sa fie bine ,in rest nu prea fac miscare ,dar azi sotul ma ia la piscina ,deja e a doua oara saptamana asta si nu imi place deloc,well va pup ,burticutelor .miky

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Sa va spun ce-am "patit" aseara!
Eram in baie,ma relaxam in vana (eu nu am renuntat la baia zilnica) cand dintr-o data mi-a tras bebelina un sut de am crezut ca fac infarct.
Probabil s-a simtit atat de tare din cauza ca eram in apa.Atat de tare m-am speriat ca am tipat
Tocmai inainte vorbeam cu sotul si ii spuneam ca am inceput sa o simt dar ca e foarte timida .

Stefania 13+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildiko75 spune:

DPN 8 IULIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna fetelor,

cam slaba miscare azi la scris, sunteti la plimbare?

la mine in ultimele 2 zile s-a facut o burtica gogoneata asa tuguiata si s-a marit si buricu' si se vede ca sunt insarcinata indiferent ce a-si pune pe mine.

Seara imi mai este greata asa un pic si nu pot sa mananc si eu carne deloc(seara), doar legume fierte, spaghete....

A racit si sotu' zdravan si imi este teama sa nu imi dea raceala inapoi !!!

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Va salut pe toate si va anunt ca intru si eu in trimestrul 2 si deja ma simt mult mai bine,mai in putere si mai putin somnoroasa!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput