Mamici de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
25miky spune:
Cate saptamani ai Emilia ?
quote:
Originally posted by emiliapop
Buna fetelor,
cam slaba miscare azi la scris, sunteti la plimbare?
la mine in ultimele 2 zile s-a facut o burtica gogoneata asa tuguiata si s-a marit si buricu' si se vede ca sunt insarcinata indiferent ce a-si pune pe mine.
Seara imi mai este greata asa un pic si nu pot sa mananc si eu carne deloc(seara), doar legume fierte, spaghete....
A racit si sotu' zdravan si imi este teama sa nu imi dea raceala inapoi !!!
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
miky
emiliapop spune:
Miky am 13 sapt+2 zile!!!
emilia
25miky spune:
woow ,felicitari !!! am aproape 18 sapatamani si deabia acum incepe sa se vada ,inca mai port vechile perechi de pantaloni ,neincheiati ha ha ,superb ,o sa ai un bebe mare si sanatos!!
quote:
Originally posted by emiliapop
Miky am 13 sapt+2 zile!!!
emilia
miky
huacin spune:
Va pupic pe toate!
muuh sigur iti dau numarul, dar sigur o gasesti la Facultate, la Medicala, pana pe la 3 dupa-amiaza. Am vrut sa-ti trimit pm cu amanunte, dar nu-mi apare, presupun ca nu-l ai activat.
Zau m-am mai relaxat, eram "prinsa" rau de tot de stress.
Apropos de masa de infasat, eu la Alex nu am avut si nici acum nu-mi voi lua. irinuca nu ma omori, asa gandesc eu! Cele mai multe fete pe care le stiu ca si-au scapat copiii, au facut-o de pe masa de infasat, chiar de pe unele cu margini de protectie! Riscul e mare, e suficienta o fractiune de secunda de neatentie, sunt ca niste zvarlugi. Una e sa cada din pat (al meu are vreo 40 cm inaltime) alta e sa cada de la 80-90! In plus, e o chestiune de spatiu, pentru mine ar fi o mobila in plus, hainutele le tin intr-un mic sifonier. Pentru mine operatiunile de imbaiere, infasare, schimbare, gadilare, masare, etc se faceau in patul nostru, pat foarte mare, confortabil. Are mai mult loc de rasucire, blocat cu 2 perne, e nevoie de mai multe secunde de neatentie sa cada si nici inaltimea nu e mare. Nu stiu, mi-a creat senzatia ca limitez riscul.
Nu va speriati cu miscatul bebeului. La prima sarcina, de obicei, se simte mai tarziu. Daca in perioada asta uneori il simtim, alteori nu, nu e semn de ingrijorare; are mai mult loc si numai in anumite pozitii noi percepem miscarile. In ultimele 2 luni e mai rau, daca nu il simtim 24 de ore. Cel putin eu asa stiam, motiv pentru care, prin luna a opta, Alex nu a miscat 24 de ore, iar eu m-am dus glont la ecograf; surpriza: acolo a topait de nu putea sa-mi tina doctorul chestia aia pe burta!
Valentina
a.cicel spune:
[navyNeatza burticutze
Iar e luni...
Si mie a inceput sa imi creasca burtica. Dar iubi zice ca ce vad eu nu e BB, ci e mancarea pe care o bag in mine. Ca mananc non stop. E de jale fetelor. Nu stiu ce sa ma fac. Nu ma sperii ca ma ingras, ci doar ca mananc foarte mult. Iri si sambata nici macar nu am luat vitamine, dar mancam si mai mult.[/navy]
11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE
chiara.2005 spune:
Muuh, mie cel putin mi-ar fi tare de folos daca mi-ai da detalii despre tratamentul homeopat pe care il faci pentru ca ma lupt cu o greata si o aciditate ingrozitoare, care nu ma lasa sa dorm nici noaptea si ca urmare sunt ingrozitor de obosita. Bineinteles ca intentionez sa imi intreb medicul daca mi se potriveste acest tip de tratament, nu il voi lua de capul meu.
Felicitari burticilor care au aflat deja ce au si celor care deja isi simt bebeii. Imi imaginez ca trebuie sa fie foarte frumos. Vad ca ii simtiti foarte devreme...oare e posibil sa ii simtim mai repede decat data calculata de medic? Voua nu v-au spus medicii o data aproximativa cand o sa incepeti sa-i simtiti?
irinuca spune:
Huacin,iubita, nu "te omor"!Fiecare face ce crede ca e mai bine pt.el si familia lui.Eu una n-as putea sa fac toate operatiunile insirate de tine aplecata peste pat pt. ca as muri de dureri de spate si n-as mai putea fi in largul meu cu BB.Iar despre baitza...noi am facut intotdeauna baie in baie cu cadita lui Bb cocotata pe o platforma pusa peste cada.E adevarat ca foarte multe accidente se petrec pe masutele de infasat dar daca nu-ti iei ochii de la BB nu cred ca e problema.De exemplu..nu o sa pleci sa raspunzi la telefon sau sa stingi aragazul lasandu-l pe pitic pe masa.
Eu imi dau cu parerea si spun din experienta mea ce m-a ajutat si ce nu.Voi faceti la fel si fiecare dintre noi procedam cum credem de cuviinta filtrand toate informatiile.NU cred ca e loc de vreo disputa aici.
Azi l-am dat pe Raducu pt. prima oara la gradinita si stau cu inima cat un purice.Sunt emotionata tare si n-am stare deloc.Dimineata cand l-am lasat parea foarte relaxat si bine dispus.Sper sa fie la fel si la plecare.
Irinuca 16+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Alexia27 spune:
Ce mai faceti fetelor? Long time no see...
Eu am facut miercuri morfologica de 12 saptamani si bebe este perfect din cap pana in picioare, si pot spune ca abia atunci am rasuflat si eu usurata de la inceputul sarcinii pana acum. Si bineinteles ca atat am tocat-o pe doc sa-mi spuna ce este bebe, ca pana la urma s-a uitat ea acolo si se pare ca o sa fie baietel!!! Dar cu o marja mare de eroare pentru ca inca e prea mic si nu era sigura deloc de ceea ce vedea.
Mai fetelor, voi cum stati cu greturile? Eu maine fac 13 saptamani si tot am momente de tandrete cu toaleta in fiecare zi! Nu stiu ce sa mai fac, slabesc pe zi ce trece, am dat jos 5 kg!
Altceva...se pare ca e posibil sa am probleme cu tiroida, nici nu vreau sa ma gandesc acum, sper sa se regleze, sa nu ajung la medicamente, mai ales ca singurul medicament cu un risc mai scazut nu se gaseste la noi. Nu stiu, mi-e asa frica cand ma gandesc...
Hai ca va pup si mai vorbim.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
cristina_p76 spune:
huacin, am fost si eu sambata la med veterinar si mi-a dat tratament-filepsin-acelasi tratament pe care-l iau oamenii cu boala asta.Mi-a zis ca va deveni dependent de ele, va trebui sa-i dau toata viata. Cum nu-i dau cum face criza de epilepsie. Dar eu abia astept sa ii dau de maine ca ma sui pe pereti de stress.De fiecare data cand a facut criza ne-a trezit din somn, noaptea, buimaci. Noaptea trecuta tocmai atzipisem sau asa mi s-a parut(cred ca dormeam de ceva vreme) si catzelul a inceput sa planga in somn . Am sarit si eu si sotul meu ca arsi.Dupa aia mai adormi daca poti. M-am speriat ingrozitor. M-a taiat la burta, m-a luat cu frisoane(adevarul e ca este cam frig in casa mai ales cand iesi de sub pilota) si mai dormi daca poti.Acu intrase creierul meu intr-o stare de panica de cum simteam ca ma fura somnul cum tresaream.Am adormit intr-un tarziu.
Ma omoara stressul de cand cu problema asta si mi-e teama pentru bebe.
Apropos , nu stiu daca v-am mai intrebat fetelor.In urma unor mici pete maronii pe chilot , ma duc la med. imi face echo, imi spune ca totul e ok si sa stau mai cumintzica ca am placenta jos, ii spun ca ma cam inteapa burtica si imi zice sa iau no-spa si scobutil in fiecare dimineata si seara.Nu este cam mult sa iau de 2 ori pe zi?Mai ales daca nu imi trebuie?Pete nu mai am. De intepat ma mai inteapa.Mai iau si eu asa cateodata no-spa si scobutil dar nu asa cum mi-a zis medicul. Fac bine sau nu?
Am 14 sapt si 4 zile
ionelalit spune:
Buna fetelor gravidute! Ma numesc Ionela si de mult ma tot gandesc sa intru si eu, daca ma primiti, in clubul gravidutelor de iuli-august 2006. Am 13+ de sarcina si ce sa va spun? Suntem in culmea fericirii si ei si sotul. V-am citit destul de des in ultimul timp, dar nu am fost hotarata sa va scriu. Dar cand vad cate lucruri interesante scrieti aici nu ma pot abtine. Era sa uit! DPN 31 iulie 2006. Pana acum am fost de doua ori la eco si de fiecare data ni s-a comunicat ca totul este ok. Voi ce stiti? Cam la cate saptamanani se poate spune care este sexul copilului. Mor de curiozitate!!!
Bine. Hai ca va las sa nu ma intind prea mult din prima.
Va pupic!!!
IONELA