Mamici de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina si canishul meu a inceput de vreun an sa faca astfel de crize. Prima oara m-am speriat ingrozitor crezand ca este otravit. Apoi mi-am venit in fire. O data la nu stiu cat timp mai face astfel de crize. Si a mea mai plange cateodata in somn, dar nu ma sperii, o legan un pic sau o iau in brate si se linisteste, apoi doarme linistita. Eu am hotarat sa nu ii dau nimic, ptr ca cred eu, mai rau as chnui-o. Cateaua pe care am avut-o la mama a trait cu epilepsie inca de pui si a murit la 12 ani de cancer. De regula crizele astea sunt scurte si cel putin pe langa catelandra noastra tot timpul e cineva, si o luam imediat langa noi si in 10 -15 minute se calmeaza. Nu cred ca ar trebui sa te stresezi pana acolo incat sa ajungi sa ai astfel de probleme. Pai cand o sa planga bebe si tu nu stii ce sa-i faci, atunci cum ai sa reactionezi. Eu zic sa privesti situatia uc mai mult calm, nu e un capat de tara.
Huacin si Irinuca multumim pentru sfaturile voastre referitoare la masa de infasat si nu numai. Sfaturile voastre sunt foarte utile pentru noi. Si eu m-am gandit la varianta ca bebe poate cadea de pe masa de infasat. O sa mai studiez problema. Mie imi place sa le iau pe toate din timp, ca sa am vreme sa prospectez piata, sa aleg ce e mai bun ptr bebeca noastra.
Ce credeti ca am facut eu aseara? Am intocmit lista de botez si am ales restaurantul. Noi in septembrie implinim 4 ani de casnicie si am vrea ca atunci sa fie si botezul micutei, mai ales ca vremea sper sa mai permita.
Si o informatie utila. Ma batea si pe mine gandul sa ma duc.
Asociatia Moaselor din Romania organizeaza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 169, in fiecare marti intre orele 17:00 - 19:00, cursuri de instruire, grupate in cicluri de cate 4 lectii, pentru cuplurile de viitori parinti.

Cursurile includ date despre:

Evolutia cronologica a sarcinii
Travaliu si nastere
Alaptarea si alimentatia artificiala
Ingrijirea postnatala a mamei si a nou-nascutului
Lectiile sunt insotite de demonstratii practice si prezentari de casete video

Telefon: 224 80 77 (interior 363) sau 202 61 53

Va pupacesc pe toate. Ce groaznic e lunea la munca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna burtici si mamici,
am revenit si eu pe la serviciu...si mi-a luat mult sa va citesc...tare vorbarete ati fost...
eu am fost la dr miercuri, totul este bine...peste 2 sapt urmeaza sa merg la Dr Iosup la eco morfologica...
Bulinutza, da, am fost in 25.01 la dr. T...si aveam programare la 18.30 si am intrat la 19.15...cred ca te stiu acum daca zici ca l-ai asteptat pe sotul tau

Despre kg...m-am speriat dimineata cand m-am cantarit...am doar 12 sapt si 4 kg in plus...adevarul e ca nu am varsat niciodata, am mancat cat am poftit si ce am poftit...si am avut si cam multe petreceri....acum asta e...
aaa, si mi-am cumparat o pereche de pantaloni de gravida de la Rococo...cam nashpa, dar imi trebuiau urgent inainte sa plec la munte...nr 42 ma strangeau pe picior iar in nr. 44 ma simt ca in salopeta...plus ca talia imi ajunge pana sub sani...sper ca pe masura ce mai creste burtica sa-mi fie mai buni...

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cristina_p76
Ma omoara stressul de cand cu problema asta si mi-e teama pentru bebe.
Apropos , nu stiu daca v-am mai intrebat fetelor.In urma unor mici pete maronii pe chilot , ma duc la med. imi face echo, imi spune ca totul e ok si sa stau mai cumintzica ca am placenta jos, ii spun ca ma cam inteapa burtica si imi zice sa iau no-spa si scobutil in fiecare dimineata si seara.Nu este cam mult sa iau de 2 ori pe zi?Mai ales daca nu imi trebuie?Pete nu mai am. De intepat ma mai inteapa.Mai iau si eu asa cateodata no-spa si scobutil dar nu asa cum mi-a zis medicul. Fac bine sau nu?

Nu e mult 2 no-spa pe zi. Si eu am luat asa vreo 2 saptamani, cand amavut contractii puternice si dureri groaznice. Poti sa iei linistita. Initial si mie mi-a spus sa iau la nevoie, dar, cum ti-am spus, au fost perioade cand a trebuit sa iau 2/zi, la recomandarea medicului.

11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna ziua la burticute!!!
Geliza imi pare rau ca nu te cunosc si eu dar sper ca data viitoare sa facem cunostiinta!!!
Voi va plangeti de catev kg luate pana acum...eu am luat deja 7 si am 13 saptamani si 2 zile doar . Nu stiu ce o sa fac in stilul asta si unde o sa ajung. dar bb sa fie bine.
Eu am fost sambata la spital la dr ptr ca m-a chemat acolo ca aveam niste dureri puternice de joi (Slava Domnului nu-i nimic grav) si mi-a dat Lomexin ptr ca se pare ca am facut candida. A mai luat cioneva asa ceva? Stie cineva ceva e ok in sarcina? Va rog daca stiti spuneti-mi si mie ca pe internet nu am gasit nimic
Va pup si saptamana usoara!!!
13+

Mergi la inceput

Bulinutza, stai linistita...prietena mea a facut tratament cu Lomexin in sarcina si n-a avut nimic

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Geliza multumesc mult ptr raspuns.
Pupici la burticute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Salut!

am intrat si eu in saptamana a 16-a si astept cu nerabdare primele miscari. Sunt foarte curioasa cum o sa fie.
La ecografie la 13 saptamani si 4 zile toate masuratorile au iesit bine. Se pare ca vom avea si noi un baietel. Ne tot gandim la nume. Sotului meu ii place Sebastian, dar eu nu m-am hotarat inca.
Mi-a placut foarte mult ce a scris Valentina despre animale. Si eu am la parintii mei acasa caine, pisica si pesti, dar pentru ca noi ne-am mutat de curand si stam destul de mult la serviciu nu am putut lua la noi cainele (ditamai boxerul). Pisica nu s-ar fi dat dezlipita de casa si de mama mea. Dar eu imi doresc foarte mult un animal in casa. Inainte sa raman insarcinata vroiam sa imi iau o chinchilla, dar acum o sa mai amanam aceasta decizie pana va creste bb.
Si eu sufar pentru ca nu mai am cu ce sa ma imbrac. Zilele trecute mi-am luat doua fuste, mai mari decat port eu de obicei, dar nu or sa imi vina multa vreme.
Pupici

Mergi la inceput

Eu am niste emotii...mai am asa de putin pana la nunta...si BB cred ca simte tensiunea. Ca am niste contractii de vreo 2 zile... Stau cu no-spa la mine tot timpul. Am cumparat aproape tut, doar ca zilnic ne mai amintim cate ceva si mergem sa luam. Am dat toate invitatiile, au inceput deja confirmarile.
Mi-e sa nu ma stresez prea tare cu cateva zile inainte si sa pateasca BB ceva.

11+
POZE

Mergi la inceput

fetelor, avem voie pana la 4 no-spa pe zi...
a.cicel, asa e cu emotiile...nu le poti stapani, mai ales la un asemenea eveniment...bafta multa...Casa de piatra, fericire, intelegere...si copiii sanatosi, frumosi si cuminti

ticker bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geliza

a.cicel, asa e cu emotiile...nu le poti stapani, mai ales la un asemenea eveniment...bafta multa...Casa de piatra, fericire, intelegere...si copiii sanatosi, frumosi si cuminti

Multumesc frumos.

11+
POZE

Mergi la inceput