Mamici de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

A.cicel iti spune o fata trecuta printr-un astfel de eveniment, ca nu merita sa te stresezi tu. Desemneaza pe cineva, pe mama, sora,tata, prietena sau pe oricine vrei tu sa preia fraiele in preajma si in ziua nuntii. Tu trebuie sa fii relaxata si fericita, tu vei fi in centrul atentiei. Esti mireasa o singura data in viata, lasa-i pe invitati ca stiu ei ce au de facut. Si ce e de cumparat, cumperi si gata. Am impresia ca si tu esti o fire ca si mine. Te rog eu mult asculta-ma, nu are rost stresul, bucura-te de fiecare clipa, bucura-te de momentul nuntii, de sotul tau. Trece atat de repede incat nici nu ai timp sa te dezmeticesti.

Fetelor am fost la mother care mai devreme. E jale ce e acolo. Au lucrusoare superbe pentru copilasi si tot felul de accesorii, dar preturile sunt super exagerate. Un patut 26 de milioane, o masa de infasat idem, un dulapior tot pe acolo. Am vazut si un patut la 5 milioane, dar cam nasol. Sunt sigura ca daca mergi in strainatate la mother care preturile sunt accesibile. E exact aceeasi chestie ca si Zara, Terra Nova, Nike, si altele. Trebuie sa ma apuc serios de prospectat piata.
Bebelina mea incepe sa aiba personalitate. De doua zile la trezire imi trage cateva picioruse zdravene. Iar azi la pranz cand veneam inapoi la birou, protesta, cred ca de foame, caci dupa ce am mancat s-a calmat. Sa vedem mai incolo ce o mai fi. Si ii place muzica zvapaiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Sabana, acum vreo 2-3 sapt am scris si eu de Mother Care. Lucruri dragutze nimic de comentat si pt mama si pt bebici da scorurile te dau pe spate. Eu o sa mai trec pe aqcolo da asa doar ca la muzeu pt ca si daca poate imi permit sa iau cate ceva mi se pare ca nu se merita, pe mine una ma doare sufletul sa dau atatia bani pe ceva cand stiu ca la juma de pret iau un lucru asemanator dpdv calitativ.

A. Cicel stai draga mea linistita cu nunta ca o sa fie cea mai frumoasa.
Doar in filme se intampla nenorociri una dupa alta la astfel de evenimente. In viata normala lucrurile decurg ok. Si chiar daca se mai sare peste cate ceva nimeni nu observa. Exista oricum cineva ( domnisoarele sau calvaletrii sau fratii ....) care imediat ce apare cate o problema o rezolva fara ca tu sa stii si fara ca tu sa le spui dinainte. Tu trebuie doar sa te simti bine si sa incerci sa te bucuri de ziua aceea. Spre sfarsit o sa vrei sa plece toti akasa ca sa te poti culca dar din pacate asta nu se intampla... :))

E vreuna din fete programata la Dr. T pe 1 feb poate ne vedem acolo.

Sa stiti ca sunt invidioasa pe voi. Eu nu il simt pe bebe, e oricum mic de-abia peste 2 zile intram in trim 2. Da il cert destul de des pentru ca inca mai am greturi, mici dureri de cap si m-am cam saturat. Si il cert in fiecare dimineata da el n-are nici o treaba. :) L-am pus si pe tasu sa il certe da cica sa ma stie pe mine de rea el sa fie ala bun. Poftim educatie ce ii dam noi copilului inca din burtica. :))

va pupic

iulenca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Sabana, acum vreo 2-3 sapt am scris si eu de Mother Care. Lucruri dragutze nimic de comentat si pt mama si pt bebici da scorurile te dau pe spate. Eu o sa mai trec pe aqcolo da asa doar ca la muzeu pt ca si daca poate imi permit sa iau cate ceva mi se pare ca nu se merita, pe mine una ma doare sufletul sa dau atatia bani pe ceva cand stiu ca la juma de pret iau un lucru asemanator dpdv calitativ.

A. Cicel stai draga mea linistita cu nunta ca o sa fie cea mai frumoasa.
Doar in filme se intampla nenorociri una dupa alta la astfel de evenimente. In viata normala lucrurile decurg ok. Si chiar daca se mai sare peste cate ceva nimeni nu observa. Exista oricum cineva ( domnisoarele sau calvaletrii sau fratii ....) care imediat ce apare cate o problema o rezolva fara ca tu sa stii si fara ca tu sa le spui dinainte. Tu trebuie doar sa te simti bine si sa incerci sa te bucuri de ziua aceea. Spre sfarsit o sa vrei sa plece toti akasa ca sa te poti culca dar din pacate asta nu se intampla... :))

E vreuna din fete programata la Dr. T pe 1 feb poate ne vedem acolo.

Sa stiti ca sunt invidioasa pe voi. Eu nu il simt pe bebe, e oricum mic de-abia peste 2 zile intram in trim 2. Da il cert destul de des pentru ca inca mai am greturi, mici dureri de cap si m-am cam saturat. Si il cert in fiecare dimineata da el n-are nici o treaba. :) L-am pus si pe tasu sa il certe da cica sa ma stie pe mine de rea el sa fie ala bun. Poftim educatie ce ii dam noi copilului inca din burtica. :))

va pupic

iulenca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by bubutzica

Buna burticilor!

Multumesc pentru gandurile frumoase Huacin!Adevarul este ca sunt superstresata pana o sa aflu rezultatele la cele 3 triplu teste care le-am facut, ma gandesc ca fiind facute in 3 locuri diferite acum iese la iveala adevarul.Nu stiu ce sa mai cred , care este mai concludenta : triplul test sau ecografia morfologica care a iesit super ok?

Triplul test este test de screening/statistic si nu test de diagnostic. Ai vazut si tu cum iti arata rezultatele, numai o probabilitate. Ecografia morfologica este si ea importanta, dar nu iti da o informatie definitiva. Din cate stiu eu o masuratoare corecta de translucenta (sau, mai tarziu, de pliu) nucal detecteaza cam 60% din cazurile cu probleme. Asa ca nu te poti baza definitiv pe rezultatul nici uneia dintre ele... Eu cred ca sa fiu in locul tau as face amniocenteza (cat ti-a iesit de fapt riscul??) ca sa stau complet linistita. Eu am trecut prin stresul cu triplu test asa ca sunt documentata...

Dandana ti-au iesit rezultatele de la dublu test?

Sabana eu am facut cursurile acelea si sunt foarte utile. Desi, drept sa spun, demonstratie practica sau caseta video nu erau . Mai ales pentru cele care nasteti natural, sunt chiar interesante...

Eu mi-am achizitionat de la Rococo o pereche de blugi cu burta si un sarafan de raiati (cam 1 mil fiecare). Mi s-au parut mult mai dotati decat acum 3 ani cand mai umblam eu pe la ei. Bine, tot nu sunt haine de casa de moda , dar nici asa batranesti nu mi s-au mai parut.

Azi am simtit-o si eu foarte bine miscand pe fi-mea .

Kehleyr 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor,am facut aseara o plimbare ,stau in Texas ,si nu era ceasul decat 5 seara ,asa de cald ;in fine ..dupa 15 minute de mers au inceput sa ma doara costele,parca bebe nu mai avea loc,am pus mana pe burtica si bebe facea scandal ,cred ca trebuie sa fac miscare sa il trezesc ,nu stiu...citeam despre cumparaturi pt bebe,aici e un obicei ,prietenele tale dau un fel de petrecere imediat cum afli ce sex e bebe ,fac invitatiile ,le dau,si fiecare vine cu daruri:carucioare, paturele,cam tot ce iti trebuie ,se numeste Baby Shower,sunt noua aici ,dar m-a vazut o vecina plimbandu-ma saptamana trecuta ,am facut cunostinta si imediat si-a luat rolul de gazda ,ea se ocupa de tot ,deja am primit carucior pt noi nascuti si un leganut pe baza de baterii,din cate am aflat de la alte mamici aici ,sunt foarte generoase darurile ,in unele cazuri nu trebuie sa cumperi nimic ,nu ma lasa inima si tot mai iau pe zii cate un costumas ,doua ,ar fii superb sa adoptam Baby Shower si in Romania,nu credeti? deabia astept sa vad ce e in 2 saptamani ,sper sa fie fetita...ups ,sa nu ma auda sotul ,el viseaza la un baiat ,sa se joace pt T.V ,ce o fii sanatos sa fie ,va pup.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

A.cicel casa de piatra, numai fericire si bebe sanatos si sa aveti o zi a nuntii perfecta!
Fetele legat de Mother Care care este si aici sa stiti ca pt noi este accesibil, adik au si chestii f scumpe de genul patuturi cu personaje de desene facute din lemn masiv sau mai stiu eu ce minunatii care totusi nu isi merita pretul, dar in rest sunt ok nu sunt de genul sa mergi ca la muzeu. Multa lume foloseste mother care, aici sunt peste tot. Dar pb este ca de obicei in ro daca se deschide vreo reprezentanta din asta de genul nike si etc preturile in ro ajung sky high si abia daca ti le permiti plus ca nici modelele expuse de ei nu sunt ultimul racnet ci oleaca mai in urma astora de aici. Este absurd stilul asta in ro.
Dar din pacate nu stiu cand se va ajunge in ro la un echilibru intre venituri si preturi.
Eu am mai primit de la spital o programare pt aprilie, la 22 de sapt cand ma voi vedea cu una din moasele care se vor ocupa de mine. Si maine mergem la eco la 12 sapt. Abia astept sa mergem sa-l vedem pe bebe si sa ne dea inca o poza sa o punem la album. De aici am gasit chiar la mother care un fel de jurnal pe care il alcatuim pt bebe cu primele poze cu nasterea cu primul an primul zambet etc si o sa il dam sa-l citeasca cand va fi mai marisor.
Si legat de candida si eu am avut si mi-a zis doctoritza de familie ca e de la sarcina ca multe femei au si am facut tratament cu o crema care se numeste aici Canesten. Nu stiu daca si in ro se cheama la fel.

25miky nu te supara ca te intreb dar tu stai in Uk sau in USA? Ca eu nu mai inteleg... Ca am vazut ca la tara ai trecut Uk si te intrebasem mai devreme unde anume in Uk? Ca eu stau in Londra. Si acu am vazut ca scrii de Texas si de caldura...Pana la urma in ce tara stai, daca nu sunt indiscreta? I am really confused here...

Pupici la toata lumea!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aha deci esti in USA. Acu it all makes sense.
Si aici este moda cu Baby Shower si intradevar cadourile sunt substantiale. Aici in genere mama face o lista cu ce ar avea nevoie si fetele care organizeaza ii cumpara exact ce si-ar dori ca nu fie pb. Si la nunti in genere am observat ca tot asa se face o lista cu ce si-ar dori si cu ce ar avea nevoie viitori miri si asa se evita sa fie aceleasi cadouri de n ori sau sa fie ceva ce deja au si nu au nevoie.

------------------------

Mergi la inceput

hey Buna Mada ,imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau inainte ,am stat in Anglia ,pana in noembrie 2005 ,si culmea ca am stat chiar langa tine ,la 2 ore de Londra si o jumate de ora de Cambridge ,langa Lakeneath Air Force Base ,Red Lodge ,am pierdut legatura pentru o perioada cu Forumul ,lucrurile ne-au venit greu din Anglia ,dar acum e bine ,sincer imi pare rau ,am fii putut sa ne intalnim ,dar nu se stie niciodata ,poate vii tu in State te pup,miky

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

A.cicel casa de piatra, numai fericire si bebe sanatos si sa aveti o zi a nuntii perfecta!
Fetele legat de Mother Care care este si aici sa stiti ca pt noi este accesibil, adik au si chestii f scumpe de genul patuturi cu personaje de desene facute din lemn masiv sau mai stiu eu ce minunatii care totusi nu isi merita pretul, dar in rest sunt ok nu sunt de genul sa mergi ca la muzeu. Multa lume foloseste mother care, aici sunt peste tot. Dar pb este ca de obicei in ro daca se deschide vreo reprezentanta din asta de genul nike si etc preturile in ro ajung sky high si abia daca ti le permiti plus ca nici modelele expuse de ei nu sunt ultimul racnet ci oleaca mai in urma astora de aici. Este absurd stilul asta in ro.
Dar din pacate nu stiu cand se va ajunge in ro la un echilibru intre venituri si preturi.
Eu am mai primit de la spital o programare pt aprilie, la 22 de sapt cand ma voi vedea cu una din moasele care se vor ocupa de mine. Si maine mergem la eco la 12 sapt. Abia astept sa mergem sa-l vedem pe bebe si sa ne dea inca o poza sa o punem la album. De aici am gasit chiar la mother care un fel de jurnal pe care il alcatuim pt bebe cu primele poze cu nasterea cu primul an primul zambet etc si o sa il dam sa-l citeasca cand va fi mai marisor.
Si legat de candida si eu am avut si mi-a zis doctoritza de familie ca e de la sarcina ca multe femei au si am facut tratament cu o crema care se numeste aici Canesten. Nu stiu daca si in ro se cheama la fel.

25miky nu te supara ca te intreb dar tu stai in Uk sau in USA? Ca eu nu mai inteleg... Ca am vazut ca la tara ai trecut Uk si te intrebasem mai devreme unde anume in Uk? Ca eu stau in Londra. Si acu am vazut ca scrii de Texas si de caldura...Pana la urma in ce tara stai, daca nu sunt indiscreta? I am really confused here...

Pupici la toata lumea!

------------------------

miky

Mergi la inceput

e amuzant ,in State in general numai parintii fetei platesc pentru nunta ,nu stiu de ce ,asa ca daca am fata ,vin in Romania ha ha ,A.Cicel nu te stresa ,o sa fie cea mai frumoasa zii din viata ta ,bucurate !bebe e mandru ca are asa o mamica frumoasa ! Casa de piatra !

quote:
Originally posted by mada_mxm

Aha deci esti in USA. Acu it all makes sense.
Si aici este moda cu Baby Shower si intradevar cadourile sunt substantiale. Aici in genere mama face o lista cu ce ar avea nevoie si fetele care organizeaza ii cumpara exact ce si-ar dori ca nu fie pb. Si la nunti in genere am observat ca tot asa se face o lista cu ce si-ar dori si cu ce ar avea nevoie viitori miri si asa se evita sa fie aceleasi cadouri de n ori sau sa fie ceva ce deja au si nu au nevoie.

------------------------

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna burtici!

am primit si eu rezultatul la dublu test si e OK, adica riscul meu e cam la o treime din riscul de varsta pt down si cu totul nesemnificativ pt nu stiu ce talaso....

bubutzica, si eu cred ca tratezi problema gresit, nu avea cum sa-ti iasa pozitiv ci doar cu risc crescut si indicatii de continuare a investigatiilor, adica aminocenteza. cel putin la mine in povestea interpretarii asa scrie, ca sunt sub riscul de indicatie de aminocenteza care e de 1/200 iar eu am 1/500 si ceva

daca ti-au dat o interpretare pe care scrie pozitiv, fa-le scandal!
nu te astepta la interpretari de la giulesti si medicover! dar sunt curioasa cum va arata rezultatul de la medlife ca al meu contine trei pagini, nu pline.

muuh, plizzz, tu cu ce fel de pasta de dinti te speli pt homeopate, ca eu am incercat cu aia de plante si am ajuns sa intrerup tratamentul de frica ei. sunt sigura, sigura ca de la pasta de dinti vomitam seara la spalatul pe dinti, si acum imi face greata doar mirosul. maine vreau sa reiau tratamentul si o voi folosi doar in zilele cu pastilute

eu nu am simtit bebelina dar ceva burtica am!

dandana 15+

Mergi la inceput