Mamici de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
dandana spune:
burtici, puneti si voi varsta sarcinii la semnatura, ca sa stim si noi cu cine vorbim 
dandana
15+
MADYN spune:
Dandana, eu am luat pt tratamentul homeopat, pasta de dinti Homeodent2. O folosesc si acum (desi nu mai iau homeopate) pt ca nu are arome. Si nu am avut nici un fel de greturi
!
13+
Bebelica
anasia spune:
buna, burticilor!ati fost foarte active!
nu pot sa va spun ce bine este in concediu(chiar daca este de odihna)nici n-am mers astazi la serviciu, sotul mi-a dus hartiile si le-a pus in fata;mi-a fost mai bine, dar tot nu scap de greturi; mi s-a facut pofta de cremwusti, stiu ca n-avem voie, dar mananc doar unul-doi(sunt sigura ca o sa vars, dar...);
va pup!
anasia
Muuh spune:
chiara 2005iti pot insirui toate remediile pe care le-am primit eu dar nu sunt convinsa ca e de vreun folos. Stii ca astea homeopate sunt date individual. La mine de exemplu prima discutie (nu eram insarcinata) a durat trei ore, ca sa vada cum sunt, ce imi place, ce nu pe scurt sa imi faca profilul. Iar cand am ramas insarcinata si m-am dus si imi era rau de muream am stat la vorbe 1 ora dupa care am plecat cu un pomelnic. Daca mie mi-au facut bine nu inseamna ca iti fac si tie. Ba mai mult iti pot face rau. Este foarte posibil sa iti recomande alte remedii in functie de profilul tau. Daca totusi vrei iti scriu exact remediile pe care le-am luat eu.
dandanaeu ma spal cu homeodent 2. Si sincer m-am cam plictisit asa ca seara mai iau si din aia mentolata. Oricum eu acum nu mai iau in fiecare zi homeopate.
Cristina_ioanapentru mine e tare placut sa vorbesc despre nume cu tipul asta. Si cand epuizez ideile mele imi place ca mai imi dati voi altele.
Mitza
14+
cristina_ana spune:
Fetelor, eu am tras o sperietura groaznica. In week-end m-au apucat contractiile. Nu foarte mari, dar oricum, mi s-a intarit burtica destul de bine. Asa ca astazi m-am dus urgent la medic, care m-a controlat si m-a linistit. Mi-a zis ca am colul inchis si lung si sa stau linistita. A vrut sa-mi dea concediu medical, dar nu am vrut eu. Eu oricum peste o saptaman intru in concediu de odihna, asa ca am zis ca o sa am atunci timp sa ma odihnesc. Dr. mi-a zis ca atunci cind mai am contractii sa iau un no-spa si un scobutil si sa stau linistita pana imi trece. Si mi-a zis sa nu mai fac prea multa treaba prin casa, sa-l mai pun si pe sot. Abia astept sa vina acasa, sa-i zic si lui...
Sabana, super ideea cu cursurile prenatale. Maine o sa sun si eu sa ma programez. Tu te duci? Poate ne intilnim pe acolo.
Si eu am fost pe la Mother Care, dar tot asa, am intrat si am iesit urgent, cind am vazut preturile. Nu cred ca merita sa dam 5 mil pe o pereche de blugi, cind putem gasi unii foarte frumosi, de ex. la Rococco, si mult mai ieftini (max 1 mil.) Eu mi-am luat o pereche de raiati de la Rococo, super frumosi.
Cristina
18+
Sabana spune:
Cristina_ana cum s-au manifestat contractiile la tine? eu am avut o chestie foarte ciudata azi. De doua ori cand ma plimbam pe afara am simtit asa o durere ascutita in burta. M-am gandit, ca e bebe, care isi schimba pozitia si ma apasa. Dupa un timp de 10 minute durerile au incetat. Maine am si eu programare si o sa discut aspectul asta sa vedem ce zice. Nu stiu daca merg la cursurile alea, desi spitalul nu e prea departe de casa nu ma prea pot pleca de la servici sa ajung la timp. poate din mai incolo cand am sa intru in vacanta materna cum ii spun eu.
Erau reduceri de 30% la mother care. Nu m-am uitat sa vad cat costa o pereche de blugi. Insa pe Stefan cel Mare si in Carrefour Militari s-a deschis un magazin Eu si Mama, unde au haine de graviduta si bebe dragute si accesibile. Numai ca, eu mi-am luat o pereche de blugi si azi cand i-am luat pe mine s-au desfacut un pic la cusatura. Ca deobicei lucruri facute de mantuiala. Noroc ca se coase si nu e asa de mare paguba.
25miky spune:
incerc sa arat in cate saptamani sunt ,nu stiu daca imi reuseste ,poate cineva sa imi spuna ?
+18
miky
shian spune:
Buna mamici!
Mai avem putin si venim in tara si suntem tare nerabdatori.Sper totusi sa se mai inmoaie frigul de afara,caci altfel vom sta doar la gura sobei.
Astazi sau maine vreau si eu sa merg la cumparaturi,caci nu-mi mai incape nimic...E posibil sa creasca burta asa repede la a doua sarcina?Am doar 10 saptamani si burta se vede serios...
Anasia,LA MULTI ANI,o viata plina de reusite si tot ce-ti doresti!
Anca
&
Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
shian spune:
Tot eu...scuze Dandana,abia dupa ce-am postat am vazut rugamintea ta.Ne-am trecut si noi varsta sarcinii la semnatura.
Anca
10+ &
Shion(21.05.2004)
Poze cu noi