Mamici de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaluidavid spune:
Anca drum bun si sa manaci bunatati si pentru mine
.
Si mie de data asta mi s-a vazut burta foarte repede,am inteles ca a asa e a doua oara. Spor la cumparaturi!
Mie de ieri pur si simplu mi s-a dublat burta.M-am trezit de dimineata cu un burtoi de m-am speriat.
Am o stare tare aiurea azi,probabil din cauza ploii
;m-am dat pe biscuiti bogati in fibre chiar daca au un gust rau ,sper sa rezolv cat de cat constipatia,ma omoara hemoroizii 
Voi cu sanii cum stati? Ca ai mei s-au dublat,spre fericirea sotului
,insa sunt cam in tensiune si ma dor daca ii ating.
Zilele trecute am avut o energie in mine de speriat
Am spalat geamuri,obloane, am frecat covoare. Acum insa iar am intrat in starea fara chef de nimic asa ca am duc sa ma joc cu piticul,poate imi mai revin.
Stefania 13+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Anasia
numai bine,fericire,sarcina usoara si bb sanatos!
Stefania 13+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
cristina_ana spune:
Sabana, daca doar te-a intepat burta, nu cred ca a fost contractie. Oricum, e bine sa iei no-spa si scobutil la fiecare durere, rau nu are ce sa faca. La mine s-a intarit zona uterului. Pe unele fete le-am auzit ca la contractii burta se face ghem, dar la mine doar era mai tare, si ma si durea un pic, o durere foarte surda. Orucum, s-ar putea sa aiba dreptate dl. dr. si sa fi fost de la stres, pentru ca eu am avut o perioada f. stresanta la serviciu. Sper sa nu se mai repete, pentru ca nu prea as vrea sa intru in concediu medical de acum.
Cristina, 18+
cornelia_laura spune:
Anasia, iti urez si eu din suflet sa fi sanatoasa, sa ai in continuare o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe minunat! Sa ne traiesti! LA MULTI ANI!!!!!

Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
geliza spune:
Anasia,
, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios...La multi ani
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
bulinuta27 spune:
Buna dimineata la burticute!!!
LA MULTI ANI ANASIA!!! 

Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si un bb sanatos si mancacios!!!
bulinuta
13+
chiara.2005 spune:
In primul rand:La multi ani Anasia! O sarcina si o nastere usoara si un bebe sanatos!
Muuh iti multumesc pentru raspuns. Am inteles. Stiu ca acel tip de tratament homeopat se da doar personalizat.(eu imi imaginasem ca era vorba doar de niste pastile din plante....cred ca speram la asta la cat imi e de rau :)
As avea o intrebare pentru voi toate. Imi aduc aminte ca undeva pe acest forum se vorbea la un moment dat despre dimensiunea pe care ar trebui sa o aiba pliul nucal la anumite varste.....am cautat in disperare printre mesajele voastre dar nu am mai gasit. Ma puteti ajuta? Imi puteti spune care sunt limitele normale pentru o sarcina de 13 saptamani?
Chiara
13+
cristina_p76 spune:
anasia, de ce nu avem voie crenwursti(sau cum s-o scrie)?Nu stiam nimic de asta. Eu mananc.Stiam ceva de ficat ca nu prea indicat, dar din cand in cand mai mananc pateu.Care-i faza?
Fetelor ce-i cu echo morfologica la 12 saptamani, masuratori la 13 sapt cum zicea mali si dublu test?
Eu am facut echo pe la 7 sapt si pe la 11, analizele la sange si o sa fac echo si triplu test la 16 sapt , iar de morfologica stiam ca se face pe la 20-22 sapt.Luminati-ma si pe mine, please!
Eu pe bebe nu l-am simtit inca. Am 14 sapt si ceva. Am auzit ca unele dintre voi l-ati simtit de pe la 13 sapt. Cred ca e minunat. Aseara am visat ca imi tragea si mie bebe niste shuturi. Dar numai am visat.
Iar despre sexul copilului, ....mie doctorul mi-a zis ca nu neaparat sa vedem la 16 sapt cand ma duc sa fac echo din nou.
Voi cam cand ati aflat?
Pupici pe burticutze.
assa spune:
Salutare fetele!
La multi ani anasia , un bebe sanatos si o sarcina usoara iti doresc.
N-am mai apucat sa intru pe net ca am avut musafiri, dar intre timp si contractiile au disparut. Un schimb ma lupt cu niste vise ciudate.Fetelor vi se intampla asa ceva? Cum reusesc si eu sa inchid ochii visez tampenii: valuri, lucruri fara sens, aiureli...nu mai rezist, mi-e si teama sa mai dorm. Ma trezesc asa de obositaaaa.
Spre sfarsitul sapt. merg si eu la control si sper sa aflu in cele din urma ce este bebe. Voi cum il simtiti? Lovituri sau miscari usoare?Ca eu sunt cam confuza, nu prea imi dau seama inca foarte bine ce se petrece pe acolo...
V-am pupat si sa aveti o zi buna!
Assa
17+