Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele!
Va multumesc la toate pentru sfaturi si incurajari.Pana la urma mi-ati dovedit ca sunteti niste curajoase.Asa ca mine.Cred ca maine voi accepta postul.
Camelia,nu e vorba de un patron care ma angajeaza ca si translator.E vorba de o societate "Hidroconstructia"(e vb de lucrari pe la hidrocentrale,baraje,chestii d'astea).Din punctul asta de vedere sunt multumita.
Bertha, tocmai ca m-am gandit si la Stefania.O sa stea cu ea o nepoata a sotului meu(23 ani)care sta de fapt la mine ca parintii ei sunt despartiti si pe ea a crescut-o soacra mea.Deci am mare incredere in ea pentru ca tot ce-i fac eu Stefaniei stia si ea sa ii faca.Si Stef o iubeste enorm si se inteleg de minune.
Intr-adevar sotul meu e f. ocupat dar daca Doamne fereste se intampla ceva poate veni la orice ora acasa fara probleme.Cam asta ar fi.
Va las ca plec la piata(uite de ex acum nu a vrut sa doarma cu mine ci cu Dani(nepoata)

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetelor.

Multumim de gandurile bune.

Fiu-meu e mai bine. Ieri n-a mai avut febra dar a avut muci (cu ocazia asta a invatat si sa si-i sufle singurel); azi nici febra, nici muci. Decat tuse. I se rupe... semn bun?!

Azi-noapte a tot miorlait in somn si eu am dormit asa prost...

Georgiana, e greu de dat sfaturi. Depinde de tine ce-ti doresti... Este insa greu cu naveta... obositor... Este si fetita...Trebuie sa cantaresti bine lucrurile inainte de a lua o decizie. Multa bafta!

Va invidiez ca va puteti intalni! Sa nu uitati de poze!!!

Va pupacim.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Buna fetele.Hai sa va zic una tare de tot
Azi trebuia sa se afiseze rezultatele.Daca marti mi s-a spus ca sunt pe primul loc, azi aceeasi persoana mi-a zis ca sunt foarte aproape de primul loc.Concluzia?Cred ca o puteti trega si singure.Mi-a zis ca luni dupa ora 12 se afisaza si ca s-ar putea sa angajeze 2 persoane(deci piloasa si pe mine).Oricum, ideea e ca am ramas cu un gust amar.Ma simt oarecum usurata,pt ca nu prea eram 100% hotarata,dar nu pot sa nu fiu dezamagita de chestia asta.Traim in Romania(uite o idee pt un subiect nou-chiar acum il deschid si spun toata povestea).
Cel mai important in toata povestea asta e ca mi-am demonstrat mie insami ca pot si ma voi duce la alte examene cu fruntea sus.
Luni ma duc sa vad cine a trecut pe primul loc ca am eu o banuiala si vreau sa vad daca mi se confirma.
Voi ce faceti?Nu mai dati nici un semn?Hai ca azi oricum e urat afara si nu putem iesi cu piticutii.
Va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sa inteleg ca nu ne intalnim nici we asta..??!!
Lorena sanatate multa la.

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Fetelor a venit iar zapada peste noi!
Azi e sambata si toate probabil sunteti acasa,numai eu stau pe la servici!
Ce sa va mai povestesc de David,i-a trecut raceala,acum este foarte activ si vesel.I-am facut si analizele are lipsa de calciu si probabil o sa incepem sa ii dam supliment de Ca iar viermisori nu are.
Este inca pasionat de carti de orice fel,vorbeste foate mult si din ce in ce mai corect, a mai invatat poezioare noi,cantecele si ii place foarte mult sa il aplaudam cand le spune.
Ii place sa danseze ,a vazut probabil la televizor ,pentru ca face niste miscari foarte haioase
Pupici!
Mariana si David(2.4 ani)

Mergi la inceput

Pupici la tot si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ca vaz ca nu prea imi simtirati lipsa....uratelor
Rodi lasa..lasa ca vazui ca tu ..da esti suparita pe mine de nu'mi mai raspunzi???????

gataaaa...acu revin in fortza...
proaspat insamantata....cu sotz la putatator operat...prietena nascuta cu cezariana o fetiza mumoasa foc,,cu Tanase...
rupta de oboseala...da imi revin io..repede..repede..

va pe toate fara exceptie...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Salutare la toata lumea.
Mai dar ce nu suntem in stare sa ne mai intalnim,ne speriem de vreme daca o sa o tina asa pana la Paste noi nu o sa ne mai intalnim?
Liana imi doresc atat de mult sa te cunosc personal pentru ca esti foarte activa si foarte vesela .
HAI la intalnire nu mai plec la Giurgiu pana nu ne intalnim.

Pupici la toata lumea

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu o cunoscui aaaazii!!! Haideti fetelor...ne intalnim..???

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Adicatelea tu,Zozelo, te intalnisi cu Liana?Va cafelirati?Bravo voua...Foarte bine.Sincer si fara suparare si mie mi-a facut Liana aceeasi impresie.Dar nici cu Zozela nu mi-e frica...Sunteti haioase foc.Acuma nu ca ma laud dar cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda.Si io mi-s un pic dusa cu pluta...
Hai sa va zic rezultatele finale de la concurs

Ei bine....
Am obtinut(cu brio) locul...2
Vorba ceea:am venit,am vazut,dar...am pierdut.Asta este Romania.Da' io sa fiu sanatoasa ca belelele curg.
Hai pupici la tot

Mergi la inceput